FIV in Ungaria 160
Raspunsuri - Pagina 8
mona19 spune:
Daca ieri m-am incarcat de energii pozitive, azi va dau deja Buna de Dimineata!
Olimp - Sa stii ca-l inteleg perfect pe sotul tau. Am lucrat si eu in firma de consultanta-proiectare. Eram cu partea economica a proiectului: Plan de Afaceri, Studiu de Fezabilitate, Cerere de Finantare si bineanteles cu Analiza Cost-Beneficiu. Si cand era perioada de predat, iti zic ca nici eu nu dormeam nopti. Si la final, uneori nu prea se putea lucra de acasa. De multe ori se faceau modificari la devize in ultima zi. Si de aici eu trebuia sa modific toate calculelele in analiza, dar in asa fel incat sa-mi si iasa indicatorii. Practic cu partea mea se incheia toata lucrarea. Asa ca, vroiam nu vroiam, eu era cea care lucra mai abitir la proiect, inainte de a fi adunat tot la loc, compactat si etichetat.
Asa ca relax si lasa-l ca dupa ce preda lucrarea o sa vezi ce plimbare de vis o sa-ti ofere!!!!!
Cris-ule: Cum esti?
Un sfarsit de saptamana cat mai frumos tuturor aspirantelor!!!!
olimp spune:
neata mona ce bine dispusa esti azi , se vede
Din fericire nu este contabil sa se loveasca de inchideri lunare si trimestriale , dar cand meseria ti-o cere .... trebuie , el e arhitect si din cand in cand mai au proiecte solicitate in umtima faza si graba si atunci se decaleaza totul. Asta e meseria bratara de aur
Azi la noi e innorat m-am trezit de dimineata cu gandul " ce bine merg la plimbare " si ....vrea sa ploua . Dar nu ma las iesim in trei ! noi doi si umbrela . Neaprat !
mona19 spune:
Olinp - Asa sa faci. Poate va fi si soare. Dar de ce nu: tu, el si o umbrela? Parca suna mai bine.
Ehe - eu nu am facut si nici nu cred ca o sa fac vreodata inchideri. . Treaba asta de contabil nu mi-a placut niciodata. In schimb, a analiza o cerere de finantare d.p.d.v. financiar si chiar economic, era chiar o placere pentru mine. Din pacate, firma aproape ca nu mai functioneaza. Ce sa faci, daca am avut un patron super influentabil de client. Au fost n proiecte predate, cu incasare 0 lei. De aici si o gramada de restante din partea firmei, inclusiv salarii. Din cauza asta, in ianuarie am plecat, atat eu cat si colegii mei, din firma respectiva. Ca sa-mi recuperez restantele salariale, nu am decat sa-l actionez in judecata. Dar acum in perioada asta pana la FIV, zau ca nu vreau sa ma mai stresez si cu astfel de chestii.
olimp spune:
o mona ce situatie neplacuta ! cred ca este greu sa treci prin asa situatie ... eu multumesc la DD ca nu am trecut prin asa ceva sper sa nu fie niciodata cazul , un stres in plus chear nu am nevoie si nici tu. Noi acum trebuie sa ne linistim si sa ne vedem de treaba in continuare .
Asa de greu mi-i se pare ca trece timpul ... vreau sa fie iulie sa pot sa al liber la ....bebei !
olimp spune:
ieeee !!!!
sotul meu este un scump plecam la munte intr-o mica excursie pana maine....nu mi-a spus nimic pana acum ...il iubesc ! si care plangeam ca nu vrea sa ma duca nicaieri...nici macar la o plimbare.
Vapup fetelor si ne auzim luni , numai de bine !
Amina84 spune:
Bravo Olimp Ma bucur pentru voi,plimbare placuta si distractie.
Fetele voi nu intrati in weekend?
Eu prin casa cu sotul,se uita la formula 1 si dupa mergem la cumparaturi.
O sa incep sa ma plang si eu ca Olimp,poate ma duce si pe mine maine pe undeva.
Va doresc la toate o zi frumoasa si iubiti-va.
mona19 spune:
Intr-adevar miroase a weekend pe aici. Fetele sunt ori cu treburi pe langa casa, ori cu treburi shopingaresti, ori la plimbarici, ori cine stie pe unde or mai fi ele.
Cum consortul meu e la servici, eu am ramas cu treburi gospodaresti si mai arunc din cand in cand o ocheada si pe aici.
Olimp - Vezi ce sotior bun ai si tu? Si ai crezut ca nu vrea sa te duca nicaieri. Excursie la munte? Dar, asta e super tare! Acolo pur si simplu te vei incarca numai cu energii pozitive. Asadar, asteptam pe luni impresii proaspete.
Amina84 - Da sa stii ca nu e rau, sa mai iesim din cotidianul obisnuit al zilelor noastre. Casa - Servici - Shoping. Iti doresc cu drag sa te molipsesti. Sa mergeti si voi undeva in natura. E atat de frumos primavara!
Imi - Ce mai faci mamico? Cum esti?
Toate cele bune!
Amina84 spune:
Mona multumesc o idee buna sa mergem la plimbarica.
Plus ca aici langa mine,la vreo 20 de metri am un parc tare frumos,cu pasarele,cu pesti,cu broscute testoase,cu iepuri si alte minunatii.
Sotul meu cum e accidentat de 7 ani,de 7 ani nu lucreaza,sta acasa,si cum e 84 % invalid,uite si eu stau pe langa el sa-l ajut.
Am mai zis-o,eu cred ca am fost facuta in concediu.Am 27 de ani si nu am lucrat nicaieri in viata mea.
Tu ce faci de frumos azi?
Imi cum te simti mamica?Mult succes in continuare.
O sambata frumoasa sa aveti doamnelor.
mona19 spune:
Eu nu fac mai nimic important azi. Doar cu treburi casnice si cu ocheade pe aici.
Da, nu e de condamnat deloc situatia ta actuala si faptul ca nu lucrezi. Tanti la care mergeam eu in gazda, pe vremea studentiei, avea sotul paralizat la pat. Saracu' era ditamai omu. Am vazut atunci cata putere, atat la propriu cat si la figurat, ii trebuie unui om sa reziste intr-o astfel de situatie. Va doresc din suflet multa intelepciune, pace, liniste sufleteasca. Si sa vi se umple casa cu copii.
Amina84 spune:
Mona multumesc,asa e ,mi-a dat Dumnezeu tarie ca dupa 4 luni dupa ce ne-am casatorit sa traiesc cu un sot invalid,mi-a fost si mai greu cand era in carut cu pampersi si ridicat si spalat.Dar m-a intarit Dumnezeu,am suferit si voi suferi,dar asta imi e crucea si asta o duc.Copiii ne dorim multi,dar vezi tu ca nu avem nici unul deocamdata.Eu sunt singura la parinti,si e urat tare de aia am zis ca voi face minim 2 si maxim 7 dar acum sa mi-i dea DD.
Sotul mai are 2 surori,amandoua cu baiat si fata.Cumnata mea mai mica e cu un an mai mai mare ca mine,are 28 de ani si fata de 10 ani si baiatul de 7,ma oftic,ca si eu vroiam repede copil ca sa nu zica altii,uite a iesit cu bunica la plimbare.
Dar planurile mi le-a dat Dumnezeu peste cap,cu accidentul lui.
Asta e...
Va pup pe toate si o seara frumoasa si o duminica linistita.
Noapte buna.