FIV in Ungaria 160

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

immi, poate fi spotting de implantare dupa cum povestesti

eu te incurajez sa gandesti pozitiv, nimic nu este pierdut in aceasta faza!

Multumesc, Doamne!

_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

Imi

hai ca e clar spotting de implantare..eu in locul tau, cred ca as fi lesinata de fericire (n-am avut ever, asa ceva)..deci, embrionii incep implantarea prin ziua 6-7 de la punctie (1-2 zile dupa transfer blasto, depinde si de cat de rapida e evolutia lor) si implantarea, se definitiveaza undeva in ziua 9-10, exact momentul in care esti tu acum..deci, hai, capul sus
ah, si nu tre sa mai stai si pana in data de 30, in suspans, n-are rost..la faza asta, nu-i deloc important sa-l asculti pe Zadori, da? eu te incurajez sa testezi mai repede, sa te linistesti..la 7 zile dupa transfer cu blasto, deja iese beta, la 9 zile, deja e evident..sa stai 12 zile dupa ET cu blasto, parca prea-i chin..so, saptamana viitoare, spre sfarsit (poate joi), fa beta (ca sa fii sigura cel putin ca, vineri, ai rezultatul)..tin pumnii si stai relax, e ok

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela74 spune:

Imi ,te-am urmarit din umbra,cred ca ne cam ``cunoastem`` toate fetele de pe acest forum chiar daca nu scriem pe la toate subiectele.Vreau doar sa-ti spun sa nu te gindesti la c.m,nu vine atita timp cit ai trat.de sustinere,au fost foarte rare cazurile.Eu zic sa te bucuri,cred ca sint semne de implantare,isi fac culcus puiutii tai.
te pup si te astept cu beta mare.

c`est la vie,pas le paradis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raissa_L spune:

imi,nu gandi negativ,poate sa fie sangerare de implantare (nidatie)a embrionului.E muuult prea devreme sa te gandesti ca a fost in zadar.Eu zic sa astepti sa treaca si saptamana viitoare si o sa vezi pe urma.Stiu,e usor sa dai sfaturi din afara,deoarece ne legam de orice simptom care apare pt a ne pune un verdict,insa in cazul tau chiar nu e cazul inca.Hai,fi optimista!Saptamana viitoare pe vremea asta poate o sa dansezi de fericire.Eu tin pumnii sa reusesti si chiar ma gandesc la tine zilnic si astept sa vi cu un raspuns pozitiv.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ImiMS spune:

Multumesc fetelor ptr cuvinte si incurajari...eu in acest moment sunt foarte descurajata,am si plans una buna pe umarul sotului...dar el e optimist,pana nu fac test nu crede nimic de rau.
Si eu ma gandeam daca cu 700 mg ultrogestan poate sa-mi vina menstra...si eu stiam ca nu vine cat timp iau ovulele.Mi-a dat sa iau 2 ovule dimineata, 2 la amiaza si 3 seara...si eu am respectat cu sfintenie.In afara de asta mai iau si vitaminele,aspirina si magneziu...beau apa...si cam atat.
Sanii in dimineata asta parca nu ma mai dureau asa rau ca zilele trecute...apoi mi-a aparut si sangerarea aceea....Deci ziceti ca e nu ciclu? Nu e mult cantitativ, dar se vad niste pete pe absorbantul zilnic...Nu am inca nici durerile de la menstra,si eu le aveam mari de tot...doar usoare crampe si o tensiune la ovare.
Doamne ajuta sa fie cum ziceti voi,Dumnezeu imi vede sufletul si stie cat de mult imi doresc acest/acesti bebe/bebei.

---------------------------------------------

"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka

AJUTA-MA DOAMNE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gretta spune:

imi: La fel am patit si eu in ianuarie si am intrat si eu in panica dar nu te descuraja caci lupta nu a luat inca sfarsit! Crede in sansa ta asa imi scria zadori!
Zadori mie mi-a spus ca acea mica sangerare roz nu imi afecteaza sarcina!!!! (atata timp cat e roz) Nu intrerupe tratamentul dat de el decat atunci cand vorbesti cu el, este foarte important! Pana la beta nu ai de ce sa crezi ca totul e gata! Si vezi faptul ca acum te necajesti nu e bine ptr bebei, linisteste-te! Asteapta rezultatul! Bafta multa in continuare
mona:Felicitari! ptr cadoul primit! Unde e manastirea Rohia?
pety:draga mea iti doresc sa ai parte de o nastere usoara si bebelus sanatos!
amina: daca alegi sa faci naveta , Aradul e mai aproape si stai linistita ca nu te intreaba nimeni de ce treci zilnic prin vama.
olimp:Ma bucur draguta mea! Distractie placuta la munte!
eni: Multumesc ptr raspuns! Eu iti doresc multa sanatate atat tie cat si bebelusului tau, sa elimini hematomul si sa ai parte de o sarcina usoara in continuare, bebelus sanatos si la termen!
Va pe toate iar celor noi venite va doresc sedere scurta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

Imi, crede-ma, toata lumea isi doreste la fel de mult..pt o clipa, sunt sigura ca ti-ai dat seama cat e de greu sa treci prin astfel de momente si sa inghiti esec, dupa esec..
sunt aproape sigura ca va fi bine, asa ca hai, stai cuminte si ocupa-ti timpul cu ceva placut, altfel, ma enervez rau, ca nu-mi plac defel miorlaitele si scot bata, da?

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mona19 spune:

ImiMS - Nu te intrista! Cu siguranta ala e spotingul de implantare. Si eu am avut spoting. Sangerarea propriu-zisa la mine a fost mult mai tarziu (5 saptamani si 4 zile cu primul Beta pozitiv), numai ca din pacate fiind duminica, in loc sa fug la urgenta, m-am apucat de plans si numai bine nu am facut. Relax si gandeste ca totul va fi bine. Sa stii ca stiu din experienta proprie ca plansul nu ajuta deloc. Tinem pumnii mamico!!!!!
Cris - Tinem pumnii!!! Sa fie cu noroc procedura!
Amina - Doamne, cred ca e super fain sa ai marea aproape. Imi inchipui cata relaxare! Mi-e tare dor de mare! Sa stii ca de multe ori imi pun muzica de relaxare cu sunetul marii, al pescarusilor. Si sincera sa fiu, pentru a-mi redresa un pic rezerva financiara, ma tot bate gandul sa plec pana la cumnata lui sora-mea in Italia care sta intr-o comuna aproape de mare, la vreo 30-40 km.
Olimp - Te-ai incarcat cu energii pozitive?
Bate vant de primavara si cred ca mai toate fetele sunt la plimbare. Intr-adevar e super frumos afara. Am fost si eu pana la tara, sa-mi vad vitelusa. E frumusica si plina de energie. Se hraneste din plin direct de la ugerul lui maica-sa.
Va pe toate si numai bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ImiMS spune:

Multumesc dragele mele...doamne ajuta sa fie totul ok.
Acum m-am linistit putin...parca mi-ati redat speranta.
Va multumesc ca existati!

---------------------------------------------

"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka

AJUTA-MA DOAMNE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mona19 spune:

Gretta - Manastirea Rohia, este asezata in Tara Lapusului, la marginea satului Rohia. Este la vreo 50 km de Baia Mare, sau vreo 45 km de Dej. Punctul de legatura este orasul Tg Lapus, situat cam la 9 km de Rohia. Noi mergem cam de 2-3 ori pe an acolo. Anul trecut am fost ultima data in ajun de Sf. Maria, de seara de la 7 pana pe la 3 jumate dimineata. E tare fain sa auzi cantarile in plina noapte. Am fi stat mai mult, dar ni s-a facut frig. Nu ne-am gandit ca mergem la munte si nici nu ne-am luat paturi sau scaunelele de la pescuit. Unii erau cu cortul. De fiecare data am vazut turisti din alte zone ale tarii.

Mergi la inceput