FIV in Ungaria 160
Raspunsuri - Pagina 11
Gretta spune:
mona:Multumesc tare mult ptr raspuns! Am mai auzit de ea si dupa cat de frumos povestesti de locul acela magic trebuie sa mergem si noi (eu cu sotul)
imi: Fruntea sus! Bafta multa si te asteptam cu un beta mare!
olimp spune:
buna seara fetelor ! va fost dor de mine ?
imi nu te speria e semn ca esti viitoare mamica ! , cand vine ciclul nu e roz e maroniu sau rosu sange de rana ! fruntea sus ca e de bine , Stai linistita , continua cu tratamenul si ai sa vezi ca va fi bine
mona , amina , greta ma simt minunat , dupa plimbarea de sambata , seara cand am ajuns in camera sa dormim , am tras un somn pana dimineata ca un pruncusor , de mult nu am mai dormit asa de bine. Am adormit inainte de a veni si sotul in pat si nu stiu cand a venit, iar dimineata s-a trezit a pregatit totul min dejun , nu stiu cand s-a trezit nu l-a simtit , am dormit ca o valiza-n gara!
Am bateriile la maxim incarcate , ca Duracell doar ca inca nu pot topai....]
mona succes maine la endo , sa ne spui cum esti ?
mona19 spune:
Gretta - Daca vrei mai multe amanunte, da o cautare cu Manastirea Rohia si vei gasi mai multe informatii si poate chiar si site-ul lor. Nu stiu adresa exacta, dar stiu ca aveau si un site.
hamza spune:
Imi draga te rog sa nu renunti, sa speri in continuare, ar trebui sa le asculti pe fetele care au trecut prin asa ceva, ele stiu cum sta treaba.
Asa ca te rog capul sus si gandeste pozitiv.
Olimp ma bucur ca te-ai incarcat pozitiv, iti doresc o saptamana fooarte buna.
Eu sunt incarcata de emotii deoarece pe data de 11 mai va trebui sa fiu la Szeged pentru FIV. Deja am intrat in febra pregatirilor, sa fac analizele, la serviciu sa las lucrurile in ordine, acasa la fel. Daca pana acum mi se parea ca timpul sta in loc acum mi se pare ca ...zboara.
Va pe toate
soroc80 spune:
ImiMS, eu cu 2 zile inainte de primul test beta am avut aceeasi sangerare de care spui tu si am simtit exact ce spui tu, ca se prabuseste intreagul univers. Am crezut ca totul s-a sfarsit. Singurul care a crezut in sansa noastra a fost sotul meu care a zis ca nu se poate si ca pana nu-mi vine ciclul calumea sa nu ma stresez. Si imediat s-a dus la farmacie si a luat doua teste de sarcina, nu unul, ca sa fie sigur. Era sambata noaptea ora 12. N-am sa uit in veci clipa aia. Era prima data cand vedeam a doua liniuta(aga dar exista). Deznodamantul il stii: o fetita de 28 de saptamani care sper sa mai astepte cumintica inca 12 saptamani sa ne cunoastem.
Asa ca parerea mea e sa nu te consumi ca nu te ajuta cu nimic. Din contra. Fii optimista. Desigur ca pentru tine e prea devreme pentru test de urina, nu te sfatuiesc sa-l faci deoarece s-ar putea sa-ti indice un fals rezultat negativ fiind mult prea devreme pentru depistarea hormonului de sarcina in urina si atunci ti-ai face mai mult rau. Tot ce te sfatuiesc e sa crezi in sansa ta. Multi doctori confirma ca in ultimii ani pe langa mica sangerare de implantare, in foarte multe sarcini apar mici sangerari care dupa cum imi spunea si Zadori nu te sfatuiesc decat sa fii mai atenta, mai linistita......
iti doresc multa rabdare si speranta pana la test si astept sa-mi confirmi ca experienta ta a fost similara cu a mea. De la inceput am simtit ca povestile noastre seamana. Sa dea Dumnezeu sa semene pana la sfarsit.
olimp spune:
buna dimineata !
hamza multumesc si tie , sa ai parte de o saptamana minunata ! Tu cum te mai simti ?
Imi hai ca-i de bine , uite si Soroco a trecut printr-un episod similar !
soroco sarcina usoara in continuare
joannaalx spune:
salutate fetelor...va mai urmaresc si eu din cand in cand si traiesc alaturi d evoi emotiile voastre.
IMI pana nu faci testul beta sa nici nu te gandesti k nu ai putea fi mamica. nu cumva sa intrerupi tratamentul de sustinere. si eu am patit la fel ca tine...cu 3 zile inainte de testul beta am obs pe aplicatorul de la crinone gel k am niste firisoare de sange...am bocit o zi si o noapte si pana la urma a fost bine....eu am paiti mai rau pe urma deoarece dupa ce mi s-a confirmat sarcina la debrecen unde ma facut beta...am inceput sa sangerez serios la cateva zile. pb a fost k eu am pus 3 embrioni...s-au prins 2 si unu s-a oprit in evolutie si organismul a inceput sa il elimine...eu am tot sangerat putin cate putin pana in luna a4 a sau a 5a de sarcina.,...nu dispera, fii pozitiva( stiu k e greu dar psihicul conteaza f mult) ai sa vezi k va fi bine. fii cumintica pana la beta si nu dispera.
Amina84 spune:
IMI si eu sunt de parere cu fetele.Semnele alea sunt numai de la nidare,si sa-ti zic si de ce,tu iei progesteron,si atat cat iei ala,sange nu vei vedea.Eu la IA am facut beta era 12 si dupa 3 zile coborase la 3 deci nu mai eram cu nimic in burta,dupa ce nu am mai luat progesteronul mi-au aparut si mie scurgeri.Deci cel mai bine stai calma si ai sa vezi ca totul va fi bine.Beta te va lamuri ce si cum.Te pup si iti tin pumnii.
Olimp ma bucur ca te.ai simtit bine si ai si ti-ai incarcat bateriile.Pup
Eu cand merg cu sotul la terapie,la doamna care face (aici asa se numeste) pranoterapie ma simt un alt om,atat eu cat si sotul se simte mult mai bine,a inceput sa recupereze mult din problemele lui.Ne incarca pe amandoi cu energie,vreau sa va zic ca in iunie fac 1 an de cand mergem la ea,si nu am luat in acest an nici macar 1 aspirina.
Va pup pe toate si o saptamana speciala sa aveti.