FIV in Ungaria 160

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

amina sunt cu bateriile ma maxim!

Ma bucur ca functioneaza terapia pentru voi , imi imaginez ce greu iti este in situatia in care sunte-ti voi , dar fii increzatoare ca totul va fi bine , sti de fiecare data cand pateam cate ceva ziceam DD nu ne da mai mult decat putem duce !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_mari spune:

Buna fetelor
In primul rand vreau sa-i zic lui IMI sa aibe rabdare pana la beta sau test,pana atunci trebuie sa crez in sansa ta
Noi azi am fost las eco am 21 de sapt totul este ok pana acum si sper in continuare la fel,o sa avem o fetita, cred ca PK "a facut" numai fete in decembrie 2011 ca si Lorena si Ioana au fete.
Doresc la toate fetele numai reusite la toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eni0301 spune:

Buna fetelor.
vin cu o veste foarte proasta...vineri noapte am pierdut si al 2-lea bebe
s-a eliminat hematomul,si a rupt si sacul asa ca diagnosticul a fost avort spontan
sunt foarte foarte trista,acum am ajuns acasa din spital...dar am incredere in Dumnezeu ca odata si noua ne va oferi un copil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amina84 spune:

Adriana felicitari pentru fetita.
Aveti deja un nume pentru ea?E primul tau copil?
O sarcina usoara in continuare.

Eni ce sa-ti zic ,imi pare tare rau,aceasta situatie am trait-o si eu,si te inteleg ca e tare dureros.Iti doresc sa fii tare si puternica,asa e Dumnezeu ne pune la incercare sa vedem de suntem pregatite pentru bebe.Ai sa vezi ca va veni momentul cand bebika se va hotar si va ramane 9 luni cu tine la caldurica.Iti doresc ca acest moment sa vina cat mai repede.

Mergi la inceput

adriana
felicitari si sa ai sarcina usoara !

Mergi la inceput

eni
ce sa spun , ma doare sufletul , nu am cuvinte , inteleg perfect prin ce treci , doar cele patite stiu cum este .... Sa nu-ti pierzi speranta sunt convinsa ca toate vor fi bine pana la final.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mona19 spune:

Salutari!
Olimp - Asa da excursie. Eu cred ca vestitul Iepurila Duracell e nimeni in drum fata de tine. O sa vezi tu acum ce repede te vei reface. Da sa nu uiti sa fii cumintica si in continuare!
Amina 84 - Da, foarte mult conteaza starea sufleteasca. Ma bucur ca ati gasit doctorul care sa va ajute cu terapia potrivita in situatia voastra. Fiecare din noi am trecut prin viata atat prin necazuri cat si prin bucurii. Fie ca bunul Dumnezeu sa va daruiasca multi copii, sa ajungeti cu adevarat o familie implinita.
Adriana Mari - Sarcina usoara in continuare! Cand face PK urmatoarea tura de fete? Nu de alta, da sa stiu cand ma duc la urmatorul FIV, ca sotului ii plac in special fetele. Eu prefer baietii. Da indiferent, pana atunci e cale lunga si in primul rand trebuie sa reusesc la FIV.
Eni - Imi pare tare rau pentru tine. Cunosc sentimentul in care treci din al noualea cer la un vis urat ce se desfasoara intr-o singura zi. Asemenea vise urate nu doresc la nici un dusman.

Mergi la inceput

mona da Duracell a cam obosit azi , am iesit singura la plimbare si am uitat de mine vreo 3 ore , am sosit acasa si ma durea putin in jurul operatiei , dar acum stau cuminte in pat , m-a pedpsit sotul !

Apropo nu ai fost le endo ? sau ma insel , nu trebuia sa mergi ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mona19 spune:

Daca e sa fie avort spontan sau timpuriu, apoi eu va spun clar ca am sangerat puternic cu doza de 600 mg Utrogestan/Zi. Era intr-o duminica dimineata si am inceput sa sangerez. Raspuns de la PK: Sa continui tratamentul si sa stau in pat. Da eu in loc sa ma linistesc, am plans toata ziua. Dupa amiaza, deja eram cu sangerare puternica ca si la CM. Atunci mi-a zis PK sa opresc Utrogestanul. Eu mai speram ca poate, poate se va opri sangerarea, si de la mine putere am continuat tratamentul si urmatoarea zi. Insa, a treia zi am oprit Utrogestanul pentru ca deja eliminasem cheaguri si mi-am dat deja seama ca totul e pierdut. In ziua respectiva refacusem si Beta si intr-adevar era o valoare mai mica de 2.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

la multi ani, sarbatoritelor,tilor!

Mergi la inceput