FIV in Ungaria 160
Raspunsuri - Pagina 5
madalina_gh spune:
Buna,
Teodora eu cand am fost la Szeged am intrebat-o pe doamna Gyongyi cum se considera ziua in care a venit CM si a zis ca daca a venit dupa amiaza se considera ziua zero abia a doua zi consideri ziua unu. Poate iti mai raspund si fetele. Multa bafta.
pety1981 sarcina usoara cu final fericit
Pa!
your_dora spune:
Multumesc mult de primire fetelor. Sunteti tare dragute toate! IA asta o facem asa doar sa fie la numar ca am mai facut 2 fara succes si PK a zis ca protocolul e de cel putin 3 IA inainte de FIV noi fiind un cuplu fara niciun fel de problema descoperita. Revin cu intrebarea mea: daca menstruatia mi-a venit la ora 18 ziua 1 e in aceeasi zi sau in ziua urmatoare? Nu stiu de cand sa incep Merional-ul pt IA de aceea intreb! Va multumesc si va doresc bafta la toate!
atelocin74 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ImiMS
1.Analizele le-am facut acasa amandoi,si m-am dus de la primul consult cu ele gata facute.Doar cele ptr anestezie generala le-am facut inainte de a incepe efectiv FIV,ptr ca ele au valabilitate mai mica. 2.Ca si tratament am avut asa: - am inceput inainte de stimulare cu 1 luna cu vitamine: cetebe 500, ulei de peste, femibion 800 si bromocriptin ptr ca eu am prolactina putin marita...iar sotul cetebe si ulei de peste si gingseng royal jelly. - apoi 21 zile anteconceptionale - apoi stimularea am facut-o da cu injectii, 10 zile + aspirin protect:prima zi gonapeptyl 75 , ziua 2 gonapeptyl + 2 merional, ziua 3 si 4 la fel.Din ziua 4 m-am prezentat la Szeged,eco+sange din 2 in 2 zile si in functie de asta am continuat tratamentul.Ziua 5 gonapeptyl 1/2 + merional 2.5, ziua 6 gonapeptyl 1/2 + merional 2,ziua 7 gonap.1/2 + merional 1.5,ziua 8 gonapeptyl 1/2 + merional 1,5, ziua 9 gonap.1/1 + merional 1+1/3, ziua 10 gonap.1/2 + 1 merional.In ziua 11 seara am bagat un Klion ovul si am facut Ovitrelle,iar in ziua 13 punctia.Dupa punctie a urmat alt tratament,pe langa vitamine:antibiotic,antiinflamator,magneb6,ultrogestan. 3.Dr initial mi-a zis ca voi sta 10-13 zile aici,dar iaca am ajuns la 16 nopti...nu 22/Nu am ales eu,dar locuind la o distanta de 500 km,nu m-a lasat sa fac naveta.Asta o poti face doar daca stai in Timisoara sau Arada,ca e aproape.3000 lei m-a costat cazarea 10 zile ptr 2 persoane + 6 zile ptr 3 persoane + masa + alte cheltuieli personale. 4. Am platit in forinti, dar mai mereu cu cardul meu de lei de la BCR.Eu am transformat preturile in lei,ca sa va faceti idee.Nu stiu daca se poate in euro,habar nu am. 5.Pai daca nu stii nici engleza nici maghiara,iti recomand sa iei legatura cu dna Gyongyi,care vb romaneste,te poate ajuta cu cazarea si traducerea la dr...altfel nu vad cum ai putea sa te descurci. --------------------------------------------- "Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka AJUTA-MA DOAMNE!!! |
Imy Multzumesc , ca te-ai gindit la mine .
ioana_55 spune:
your_dora, bine ai venit, sedere scurta. eu am citit tot pe forum, pe postarile de la inceputul subiectului, ca dr Zadori de la Szeged i-a zis unei fete ca daca iti vine dupa orele 17.00 se considera ziua 0. Daca mai gasesc postarea o sa-ti fac un link.
ioana_55 spune:
hai ca am gasit, era o postare recenta:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=171345&whichpage=13&nm=FIV-in-Ungaria-158-pag-13
madalina_gh spune:
Buna,
pentru pety1981 http://www.synevo.ro/hcg-total/ poate te ajuta sa calculezi HCG, altceva nu pot sa iti zic numai sa iti tin pumnii si sa ma rog pentru tine
teodora am scris in mesajul anterior, este ziua zero.
Multa bafta
eni0301 spune:
buna seara fetelor
iaca revin iarasi..pana acum am stat cumintica in pat din cauza sangerarilor...(mi-era o frica de numa)
azi am fost la szeged la eco..parca am mai multa incredere in ei...de fapt vroiam sa aflu si parerea lui zadori
bebele e ok..azi avem 7 saptamani si 4 zile si 1,3cm
doar ca mai este hematomul acela urat langa sac...care trebuie partial sa se absoarba si restul sangelui sa se elimine,cat timp mai sangerez trebuie sa stau cumintica in pat
pety...felicitari ma bucur mult pentru tine
dora...mie intotdeauna imi venea ciclul dupa masa..l-am intrebat expre cum se considera ziua...si dr zadori a zis ca dupa ora 17 se considera ziua 0...ziua urmatoare este ziua 1
va doresc la toate o seara frumoasasi sa vi se-mplineasca visul cat mai curand
Gretta spune:
eni: Cand ai inceput sa sangerezi? Acum te simti bine? Ma bucur ca bebele e ok, asta e cel mai important! Bafta in continuare si sai acolo in pat cumintica foc
pety:Felicitari mamico!!! Doamne ajuta!
imi: Sper ca ai ajuns acasa cu bine!
olimp: Cum te mai simti dragut-o?
amaradia spune:
your_dora, bine ai venit si sedere cat mai scurta. eu stiu ca prima zi de sangerare se considera prima zi de ciclu indiferent de ora la care vine. mie personal PK nu mi-a spus nimic despre asta. mi-a spus doar ca trebuie sa iau AC din prima sau a doua zi a CM. sper ca ti-am fost de folos.
"Invinge durerea, fii vesel cat se poate, caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte" - William Shakespeare