FIV in Ungaria 160

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amaradia spune:

bine ai venit pe lume Elena.
felicitari Haydee

"Invinge durerea, fii vesel cat se poate, caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte" - William Shakespeare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

buna seara fetelor

greta multumesc de intrebare , sunt tot mai bine , ma recuperez mai greu este cu balonarea , practic ma doare mai tare burta din cauza gazelor , in rest sunt tot mai stapana pe situatie. Inca nu am iesit din casa , ma plictisesc ma simt ca um leu in cusca , dar stiu ca este pentru binele meu.
Sti si cu gazele astea nu sunt asa de simplu de eliminat , ma doare abdomenul daca incerc sa ma fortez sa le scot , dar imi va trece.

tu ce mai faci ?

eni ma bucur ca esti bine , sa stai cumintica cat mai mult , nu conteaza sacrificiul , te sustinem si iti timen pumnii !

imi tu cum te simti , ai ajuns cu bine acasa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_mari spune:

Buna fetelor felicitari pt cele cu reusita sa va dea Dzeu sarcini usoare, la termen si bebelusii sanatosi iar pt celelalte multa rabdare si incredere
Noi suntem bine avem 20 de saptamani iar luni 23.04 avem eco,astept cu nerabdare pt ca momentan nu stiu ce este fetita sau baiat dar orice ar fi nu conteaza important e sa fie sanatos.
Va pup eu va citesc si sunt alaturi de voi

Mergi la inceput

adriana mari felicitari si sarcina usoara in continuare , , ma bucur cand aud de reusite....prind bine la moral . Se ne scrii sa ne spui ce este fetita sau baiat, nu cred ca are vreo importanta , sanatos sa fie !

Multumin de incurajari !

Mergi la inceput

imi draguta cum esti , cum ai ajuns ?

hamza tu ce mai faci ? te apuci de AC asa-i ?

mona ,greta ,eni ,jaguar

pety cum esti ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hamza spune:

Buna fetelor

Olimp vad ca incet incet iti revii, pacat ca vremea e cam urata si cred ca nu poti iesi la plimbare, poate sambata?? Eu am inceput de ieri AC astept sa primesc raspuns referitor la cate pastile va trebui sa inghit si data cand va trebui sa fiu la Szeged.

Imi ce faci, cred ca drumul a fost obositor, te asteptam sa ne spui (ca de fiecare data) buna dimineata.

Pety asteptam vesti de la tine.

Salut si fetele noi pe forum precum si pe cele care au trecut la statutul de viitoare mamici sau mamici

Va pup si revin cu vesti.

Mergi la inceput

buna Hamza sa sti ca aici s-a limpezit vremea este soare si nici un nor pe cer , am sa ies la plimbare cu sotul dupaamiaza , abia astept mi-a promis, sunt ca un copil mic...

Apropo de AC nu sti exact cate zile trebuie sa iei , ei trebuie sa-ti spuna , nu stiu caci eu m-am blocat pe drumul spre FIV din cauza fibromului si nu am inceput nici un protocol inca ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pety1981 spune:

neata dragelor! nu am vesti proaspete...doctorul m-a chemat astazi iar la eco ...dar nu ma mai duc.e mult prea devreme pentru sarcina mea si deja am facut 3 eco intravaginale...am contactat un alt doctor deja si astept raspunsul lui.i-am scris pe mail toata povestea mea si sper sa aiba timp sa citeasca si sa-mi raspunda.i-am lasat de inteles pretentiile mele in ceea ce priveste doctorul pe care mi-l doresc ptr burtica mea si acum ramane sa vedem daca el se angajeaza sa aibe grija de noi.Dr zadori inca nu mi-a raspuns la mail dar eu il astept cu sufletul la gura...
eni multumesc...sarcina usoara si tie si concentreaza-te asupra lui bebe..trebuie sa faci tot efortul din lume ptr eltau
olimp sper ca etsi mai bine astazi...ai grija de tine

gretta
adriana_mari felicitari!!!sanatosi!

4 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pety1981 spune:

hamza
amaradiama bucur sa vad ca incurajei fetele
imims iti tin pumnii si abia te astept cu vesti bune

4 +

Mergi la inceput

pety sunt convinsa ca va fi bine , inca este prea devreme sa se vada ceva concret dupa 5 saptamani este mai elocvent si sunt sarcini care abia la 6 se evidentiaza sacul si embrionul. Fi optimista ca totul va fi bine.

Si eu sunt binisor , ma refac asta este cel mai important.

Mergi la inceput