FIV in Ungaria 160
Raspunsuri - Pagina 4
ImiMS spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lara27 Imi, ai perfecta dreptate, sa stii ai avut un tratament simplu, scurt (stimulare doar 9 zile) si cred, cel mai ieftin (merional)..sa ramana si unicul, iti doresc hai, ca esti deja mamica acum..ceilalti 2 bb-i sunt la frigi, da? to be continued.. |
Mersi Lara, Doamne ajuta sa ramana acolo la caldura
Din pacate nu am congelat nimic,ptr ca pana in ziua 3 au evoluat toti 4,apoi 2 au cam ramas in urma...unul era cu semnul intrebarii,dar Zadori mi-a zis ca nu crede ca rezista la congelare...urma sa se uite si azi la el si sa-mi zica...dar nimic...Deci trag concluzia ca nu a fost sa fie.
---------------------------------------------
"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka
AJUTA-MA DOAMNE!!!
Amina84 spune:
Imi iti multumesc pentru informatii.
Cu doamna Gyongyi am vorbit si ma va ajuta dansa.
In alt mod nu am cum sa fac.
Engleza o inteleg,nu stiu daca stiu si sa sa raspund.
Acolo in romaneste,italiana si albaneza nu vb nimeni,deci eu sunt pierduta de nu am o traducatoare.
Nu sunt decisa cum sa fac cu mersul incolo.
Cand ma intorc din Bacau si plec spre Italia
sau
Cand ma duc din Italia ma opresc la Szeged si cand termin ma duc in Bacau.
Nu stiu cum sa fac,ori cu masina ori cu avionul.
Am si sotul dupa mine,viata e un chin,nu stiu de ma voi descurca singura.Cu toate ca el are 34 de ani,dar cu problemele de sanatate e ca un copil mic.
your_dora spune:
Buna,
Numele meu este Teodora si din pacate am ajuns sa scriu si eu la acest subiect. Am fost la prima consultatie la PK la Buda si ne-a mai recomandat inainte de FIV inca o IA (la noi nu s-a gasit nicio problema pana acum la niciunul) pe care o vom face luna aceasta. Nu stiti cumva, ca eu am uitat sa il intreb pe PK daca menstruatia a venit la ora 18 se considera doar urmatoarea zi z1 sau aceeasi zi?
Va multumesc frumos ca existati pt ca datorita voua (va urmaresc de cateva luni din umbra) ne-am descurcat fara probleme la prima vizita si sunt sigura ca totul va merge snur si la FIV.
Va doresc tuturor ce imi doresc si mie, unul sau mai multi bb cat mai repede si dusi cu sanatate pana la termen.
O seara frumoasa tuturor!
Haydee spune:
Buna dimineata!
As dori sa incep prin a felicita proaspetele gravidute si a va ura sarcini usoare cu bebei sanatosi si la termen. Apoi, multa bafta fetelor in focuri si aspirantelor, va doresc din tot sufletul sa va mutati cat de curand la odisee.
Si nu in ultimul rand, as dori sa anunt venirea pe lume a unei minuni de fetita marca PK, nascuta pe 9 aprilie, 3000 g, 50 cm, apgar 10.
Toate bune tuturor si mult succes!
LE: numele fetitei este Elena
pety1981 spune:
neata fetelor si felicitari Haydesanatate multa sa aveti si Doamne Doamne sa va ocroteasca de cele rele.
Dupa cum am spus ieri am repetat testul betaHCG si rezultatul a iesit 1631.In data de 12 04 reultatul a fost 428 .Nici nu stiu cum sa mai calculez dar poate ma ajutati voi:)I-am scris si lui Zadori si astept raspunsul...Aseara m-a durut un pic burtica ,destul de suportabil si de frica am luat un NO SPA care m-a calmat .E e rau ...e de bine?poooop si aveti grija de voi !
Amina84 spune:
Buna dimineata si de la mine !!!
Pety sa stii ca beta creste atunci cand in burta ta e o viata,ca de nu ar cobora.Eu zic ca e de bine,si dupa o perioada beta nu se mai dubleaza,asa ca eu pot sa-ti zic Felicitari si o sarcina usoara si la termen.
O zi frumoasa va doresc la toate.
Amina84 spune:
DORA bine ai venit iti zic si eu.
Cu toate ca sunt si eu abia venita aici.
Iti tin pumnii si sa fie IA sau FIV cu un rezultat cat mai buna.
Mult succes.
Bine ai venit pe lume Elena.Felicitari mamicii!!!
olimp spune:
bine ai venti your dora si sedere cat mai scurta pe la noi , sa speram ca ti-i se indeplineste dorinta cu IA si nu mai trebuie sa recurgi la FIV , in orice caz bafta !
olimp spune:
pety atata timp in care beta creste ca valoare torul este ok , iti pot spune cum a fost in cazul meu , in saptamana a opta cand am pierdut sarcina am facut beta si valoarea era scazuta fata de data precedenta , a fost o certitudine in plus fata de consultul ginecologic ca ceva nu este in regula. Bafta si sa ai o sarcina usoara in cele 9 luni !