FIV in Ungaria 160

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Imi, tu blasto ai pus deci?
Pai e f bine acum, nu e deloc devreme. Ai incredere īn dr zadori, ca te-a trimis f bine.
La 16 dpo iese si pipitestul fara probleme, mai ales daca folosesti unul cu sensibilitate mare, gen First Response.
Si nu stiu de ce te stresezi atāt cu repetatul analizei. Se poate sa iasa o valoare suficient de mare cat sa nu fie necesar sa testezi dinamica la 48 de ore.

Multumesc, Doamne!

_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

Brigit, bine c-ai zis si tu, soro..eu ii tot spun..si spun.. si spun..si oooooooofffffffff, n-asculta, domle'..in disperare de cauza, am scos deja bata
Imi, observi ca venim cu artileria grea, da?

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eni0301 spune:

Gretta..nu am mai scris aici..dar va citesc si sunt alaturi de voi
mai stau in concediu medical,si visez ca data asta poate vom reusi natural..dupa primul ciclu vreau sa-mi fac histerosalpinpografia..si sotul sa-si faca iarasi spermograma,,,,daca va iesi totul bine incercam natural..daca nu ..spre septembrie incercam un nou fiv.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Lara, pai am venit cu intariri, cum sa te las singura, sis
Īn plus, eu am facut cu blasto, asa ca Imi, iti zic din proprie experienta.
Eu am facut pipitest la 9 si 10 zile de la et, ca oeram īn mijloc de cod portocaliu de viscol, nu aveam cum sa scoatem masina. Si am facut surecheck, s-a pozitivat instantaneu. Bine, sunt 2 si beta era fff mare. Dar la noi pe topic, tot la 10 zile de et alta fata cu sarcina unica a facut pipitestul si tot asa clar a iesit a dou#259; liniuta.
Pana la urma inseamna 15 zile dupa ovulatie, e f clar.

Beta dup#259; transfer de blasto e cat se poate de relevanta la 10 zile post transfer.t

Multumesc, Doamne!

_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ImiMS spune:

Ba da,ba da...va ascult fetelor...si apreciez tot ce spuneti...pe bune!
Daca nu as fi avut sangerarea asta naibii,eram cu gura pana la urechi...dar asa...na...am intrat in panica...asta este.
Vin maine cu testul,promit!

---------------------------------------------

"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka

AJUTA-MA DOAMNE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ImiMS spune:

Olimp...sa stii ca si mie mi-a facut bine apa aia multa pe care m-au pus sa o beau din februarie.La inceput 2 l...acum am ajuns la peste 3l.Tot asa, nici eu nu m-am ingrasat deloc de la stimulare,ba din contra,am venit acasa cu 2kg minus...in ideea in care eu sunt genul de persoana care ma ingras si de la aerul pe care-l inspir,dar nu slabesc nici batuta

---------------------------------------------

"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka

AJUTA-MA DOAMNE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

raisa , imi ma apuc de apa ! gata asa am sa fac !
raisa acum cu miscarea este mai greu , operata chear nu am voie nici abdomene sau bicicleta , dar de baut apa nu ma opreste nimeni asa ca .....sa traisca APA !

imi sunt convinsa ce beta va fi mare , acum caci nici nu mai ai sangerari ! erau de la nidare !

azi au trecut 2 saptamani de la operatie mai am 2 luni si jumatea de asteptat .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mona19 spune:

Salutari!
ImiMS - Ascultati instinctul si fa Beta ala cand iti doreste sufletelul tau si unde vrei. Iti spun ca eu am asa o presimtire ca va fi pozitiv si ca te vei bucura din plin mamico! Nu stiu de ce, dar asa am presimtit si la Pety. Si acum si ea e bine merci, proaspata graviduta. Pur si simplu mi-au dat lacrimile cand am citit ca duminica aveti aniversarea casniciei voastre. Intr-adevar ar fi cel mai frumos cadou. Doamne ajuta!!!
Amina - In legatura cu intepaturile tale, zic sa te duci la un control cat mai repede. Nu e normal sa te doara tot timpul. Stiu si eu poate ai racit si ai facut ori o criza de rinichi ori o inflamatie usoara a ovarelor, ori, ori....
Olimp - Iti spun si eu metoda de slabit sigura si incercata la propriu de mine si sotul, in urma cu ceva anisori. Aproximativ la fel cu ce ti-a indicat Raissa. Ultima masa consistenta a fost in jur de orele 16-17, iar cina era cel tarziu la ora 19 si era compusa de obicei ori dintr-un fruct, ori dintr-un compot, deci ceva foarte usor. Dupa ora respectiva nimic, nimic. "Mananca dimineata ca un rege, la pranz ca un print si seara ca un cersetor."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mona19 spune:

Cris - La multi ani cu sanatate si la anul un ori doi boboci in brate!
Gretta - Doamne ajuta sa se lase cu ochisori!
Jaguar - Ce mai faci? Cum esti?
Lara - Ma bucur ca nu ne-ai dat uitarii si mai intervii cu intentii si sfaturi bune. Sufletel bun ce esti tu, as vrea sa reusesti si tu odata sa-ti tii boboceii in brate!
Va pe toate si numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

mona si eu am stabilit ultima masa la ora 17 30 cand ajungem acasa de pe la servici , dar mai greu este ca sotul meu este slabut , e foaita din aia rea , poate manca orice si nu se ingarsa si el mananca si dupa ora 17 si mi-e o pofte de numai , mai ales caci eu trebuie sa-i pregatesc . Acum sunt inarmata langa calculator mi-am luat o sticla cu apa de 1,5 l si nu ma las pana nu o dau gata , apoi am sa o umplu din nou.

Cu miscare a, acum mai greu ....dar ii vine randul si ei !

Mergi la inceput