FIV in Ungaria 160

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ImiMS spune:

Mona19...asa am sa fac...maine zi de test! Doamne ajuta, sa ai gurita aurita...eu nu am nici o presimtire...nici buna,nici rea. Chiar ma gandeam cand am inceput stimularea...punctie de Pasti, ET de Pasti...test de aniversare...era ca un vis...si mai este

Olimp...vezi ce repede trece timpul? Mai un pic si la ataaaaaaac!
Apropo de sot...asa e si al meu, foaita rea, slabut rau...toata lumea crede ca-i mananc mancarea din farfurie la saracul, sau ca nu-i gatesc...desi daca l-ar vedea cat poate sa manance...s-ar ingrozi...si fix degeaba,ramane tot tras intr-un inel

---------------------------------------------

"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka

AJUTA-MA DOAMNE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mona19 spune:

Pentru mine si la primul FIV a fost un chin sa beau 2 l de apa pe zi. Nu-mi dati si mie reteta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

imi
"foaita rea, slabut rau...toata lumea crede ca-i mananc mancarea din farfurie la saracul "
super tare , am ras copios , asa este si al meu , cine il vede zice ca il infometz !

mona este greu la inceput sa bei apa asa dintr-o data ,incepti cu forta pe urma iti cere organismul,

Mergi la inceput

imi sunt atatea coincidente . ma refer la zile aniversare incat nu se poate sa nu fie si BETA MARE cat bucuria ! Uite si eu m-am operat in saptamana mare , am plecat spre casa in noaptea de Inviere si sunt foarte bine , abiua astept sa-i dau bataie !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gretta spune:

eni:Draga de tine! Sa te refaci!Da dupa Fiv sunt sanse mari sa ramai natural. Bafta si noroc iti doresc! Eu zic ca Doamne Doamne are un plan ptr fiecare si tie el cand e momentul ptr noi. Noi nu avem decat sa asteptam.
olimp:
Imi place ce v-ati apucat pe baut apa. Ma bucur. Felicitari!!!
imi: Bafta maine si doamne ajuta sa vii cu un beta mare!

Mergi la inceput

buna dimineata !

sa aveti parte de o zi minunate ca vremea de afara !
pentru toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raissa_L spune:

imi,te asteptam cu beta mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loretta76 spune:

Imi dupa cum ti-am spus, iei bataita si de la mine ...e foarte bine daca faci azi testul. Ma rog pentru tine sa ai un beta imeeeeens!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amina84 spune:

IMI tinem pumnii pentru analiza azi !!!
Mult mult succes.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FIV_Ungaria spune:

Cap.161

Mergi la inceput