FIV in Ungaria 160

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

greta cred ca am sa ma apuc de baut si eu apa ....am sa ma adap ca vacuta , oricum situatia nu este de sarit in aer caci sunt inalta am 176 cm si 72 kg dar doaream sa dau vreo 5 jos ....

amina cum zici tu ca simptomatologie eu nu am avut niciodata asa , foarte rar am intepaturi in ovare cand imi vine ciclul , dar usoare ca si crampele , nu stiu ce sa-ti spun dar asa dureri atroce ..poate ar fi bine sa faci o ecografie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raissa_L spune:

olimp,in legatura cu slabitul...de o luna si ceva de zile mi-am pus si eu in gand sa slabesc vreo 3-4 kg si am reusit fara probleme,spre surprinderea mea.Cum?Foarte simplu...nu mai mananc dupa ora 4 (respect cu sfintenie) si fac bicicleta eliptica,35-40 min,abdomene zilnic.Deci vreau sa-ti zic ca am slabit cam 4 kg in aprox.o luna si jumatate.Si..mananc orice,nu am restrictie la nimic,doar ca nu mai mananc seara,este foarte important,atunci se depun kg.Am slabit mancand normal.Acum am ajuns la kg dorite,nu mai vreau sa slabesc ci doar sa ma mentin (bineinteles ca "programul"il voi respecta) ca si pana acum.Bicicleta eliptica,abdomene,nemancat dupa o anumita ora.La mine,efect garantat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

Imi, regret ca n-am vazut mai repede deci, nu scapi nebatuta pls, termina cu prostiile, doar n-o sa te duci pana la Cluj, pt un amarat de beta + prg, cand ai sangerari si tre sa stai cuminte
TgM, da? Clinica Galenus, mergi azi si repeta si sambata (au program pana la ora 13).. insista sa ai primul rezultat beta maine, cel de sambata va fi gata luni. bafta
http://www.galenus.ro/contact

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jaguar spune:

buna dimi gagici
Crisuleee(si aici) LA MULTI ANI CU SANATATE SI TOT CE ITI DORESTI!!!
eu iti doresc sau sau si, si
sunt cu gandul la tine azi si tin pumnii.Doamne ajuta!

Imi, sa vii cu vesti bune am o presimtire buna
fii optimista

va pooopic pe toate si o zi faina sa aveti

Adriana, felicitari ptr fetita! sarcina cu bine pana la capat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ImiMS spune:

Neatza fetelor.

Pai mai fetelor,nu eu vreau s afac beta mai repede...ci Zadori mi-a cerut.Acum m-ati bagat total in ceata.

Oricum,noi ne-am hotarat sa facem maine dimineata, la un cabinet particular de aici din oras,care mi-a zis ca pot sa platesc o taxa de urgenta si atunci am gata analiza in cateva ore.Asa ca o voi face maine si luni,ca sa nu fie nici atatea zile diferenta intre cele doua zile de testare.Acum...cum o vrea Dumnezeu...zarurile au fost aruncate.

Lara
...Galenusul a fost primul unde am sunat...dar mi-au zis ca intr-adevar,daca merg azi pe maine dupamasa am primul rezultat....si lucreaza si sambata...dar nu erau siguri daca lucreaza luni laboratorul sau nu...dec as fi avut rezultat doar miercuri,dat fiind 1 Mai.

Pupici,o zi frumoasa sa aveti!

Gretta
...nu speri NIMIC, hai???????????? Ma lasi??????? Atunci sper eu ptr tine!!!

---------------------------------------------

"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka

AJUTA-MA DOAMNE!!!

Mergi la inceput

Cris...daca e ziua ta azi, iti doresc si eu un sincer La Multi Ani, multa multa sanatate, fericire si sa ca si cadou...un beta mare peste cateva zile!!!!

"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka

AJUTA-MA DOAMNE!!!

Mergi la inceput

huh, am uitat de 1 Mai
Imi, noroc ca ti-a zis si Zadori de beta du-te linistita, draga mea, fa azi/maine analiza aia si apoi ai rezultatul la primul beta..si te linistesti si te bucuri de WE (sau, macar stii o treaba si nu te mai indopi, aiurea cu hormoni, oricum e bine sa faci analiza..hai, va fi bine)

le: 1 Mai nu e marti?! de ce n-ar lucra laboratorul luni? ma rog, chiar nu mai conteaza..bafta sa ai

to be continued..

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lara27

huh, am uitat de 1 Mai
Imi, noroc ca ti-a zis si Zadori de beta du-te linistita, draga mea, fa azi analiza aia si maine ai rezultatul la primul beta..si te linistesti si te bucuri de WE (sau, macar stii o treaba si nu te mai indopi, aiurea cu hormoni, oricum e bine sa faci analiza..hai, va fi bine)

to be continued..

Hai mai ca eram deja decisi de duminica ca nu stam pana luni,ci facem vineri primul test...pe cuvant de pionier Acum ca mi-a dat unda verde si Zadori...e doar un plus.Oricum de progesteron nu mi-a zis,dar eu il voi face si acelaMaine va fi ziua 11 de la ET...
Dar acum vezi tu ca multe fete "ma cearta" ca de ce asa repede beta,ca nu se va vedea nimic,etc...de asta am zis ca-s in ceata.
Oricum...maine fac,e batut in cuie.
Apoi vom vedea ce WE vom avea...duminica facem 6 ani de la nunta

LE: 1 Mai e marti,dar mai nimeni nu lucreaza luni...si-au prelungit weekendul.In Cluj de ex. toate laboratoarele mi-au zis ca luni nu se lucreaza.

AJUTA-MA DOAMNE!!!

Mergi la inceput

Imi, 11 zile de la ET cu blasto, inseamna 16 zile de la punctie, deci, in mod normal (fara fiv) trebuia sa ai cm de 2 zile, deja..
esti tare simpatica si ascultatoare..eu nu te cert, te bat direct dc nu faci testul ala maine, da? se vede, garantez, oricare va fi rezultatul, e unul real..
ah, si felicitari pt aniversare, sa fie una cu..ochisori

le: huh, numai eu lucrez luni?? mare domnie in Cj..

to be continued..

Mergi la inceput

Multumim Lara...si sotul imi tot promite bataia aia
Doamne ajuta...maine fac testul,am zis!!!
Pai CM meu tocmai a plecat...e 1 zile

AJUTA-MA DOAMNE!!!

Mergi la inceput