FIV in Ungaria 160

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

buna seara fetelor !

imi nu-ti pierde sparanta.
Asa este inca putin si pot sa-mi continui si eu munca , dar asa de greu mi-i se pare ca trece timpul , am mai spus-o cred ca de mai multe ori...

3ursuletzi nu iti este mai aproape Kaali din Szeged ? sau doaresti doar Budapesta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dragoste777 spune:

IMI e f. important progesteronul sa vezi pe langa beta, pt. ca daca e poz. beta trebuie sa fie si prog. la normal ca sa sustina sarcina min. 44, iar dacai neg. beta sa se vada valoarea prog. poate aiai de vina. noi la kaali BP. musai am facut pe langa beta si prog. eu si am repeptat de 2 or dupa testul poz. ca sa fim siguri cai suficient trat. de sustinere Utrogestanul.
reclama da se face IA la Bp stiufete care au facut multa bafta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ImiMS spune:

Buna seara fetelor.

Dragoste...multumesc de raspuns,asa o sa fac.Numai sa gasesc unde...ca azi am vb la o clinica particulara din Tg.Mures si mi-au zis ca ei fac BHCG si progesteron, dar ca dureaza 5-7 zile lucratoare...pai chestia asta m-a ingrozit,eu stiam ca e gata de pe o zi pe alta cel mult.Sa vedem maine,sa mai dau niste telefoane.

Deocamdata sangerarea pare ca s-a oprit,azi nici nu pot sa zic ca a venit cine stie ceva...doar cativa stropi.Maine dimineata trebuie sa-l sun pe Zadori...sa vedem ce-mi zice pe mai departe.Doamne ajuta!

Noapte buna tuturor.

---------------------------------------------

"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka

AJUTA-MA DOAMNE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eni0301 spune:

Imi..nu aveti bioclinica in tg mures?ei sigur fac de pe o zi pe alta,basi chiar in aceeasi zi.

Mergi la inceput

buna dimineata fetelor !
sa aveti parte de o zi minunata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 3Ursuletzi spune:

Olimp, geografic e mai aproape dar, totusi, daca tot facem deplasarea, am zis mai bine sa incercam la Budapesta. Cum stam in Timisoara, e doar un drum de 3 ore. Muuuult mai putin decat, sa zice, pana la Bucuresti.
Deci, intrebarea mea ramane: a facut cineva IA la Kaali, in Budapesta? Stie cineva ceva despre asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mona19 spune:

Buna Dimineata!
O zi plina de bucurie si evenimente poziyive!
ImiMS - Tinem pumnii mamico!!! Poate e prea tarziu cand scriu, dar eu pentru Beta am dat o fuga pana la Cluj la Synevo, unde rezultatul ti-l da in aproximativ 3 ore. Sigur trebuie sa fie o clinica in Tg. Mures care sa faca Bhcg in aceeasi zi. Doar Tg. Mures are si Universitate de Medicina, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mona19 spune:

Fetelor, ieri ne-am hotarat ca vom amana procedura FIV, daca se poate, pe lunile august-septembrie. De ce? Tratamentul meu homeopat este de 3 luni. Deci:mai-iunie-iulie. Nu vreau sa-l suprapun cu procedura FIV. Plus ca luna iunie-iulie vom fi foarte solicitati. Cumnata pleaca o luna cu familia in Germania si bineinteles o cheie de la casa o sa i-o dea la frate-sau (adica sotiorul). De refuzat nu putem, ca e sora lui. Prin urmare va trebui sa mergem sa stam si pe acolo. Tot in iunie-iulie, vor pleca si socrii vreo doua saptamani si tot pe noi va pica responsabilitatea cu ferma de animale.

Mergi la inceput

3ursiletzi intradevar 3 ore de mers cu masina pe autostrada trec repede , cred ca ar fi bine sa pui intrebarea si la topicul fiv in europa si fiv 300 acolo am vazut mai multe fete care merg la Budapesta . Succes

mona acuma-i randul meu sa zic , lasa ca trece repede ! , ne apucam deoadata de procedura , si eu din august voi fi disponibila .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loretta76 spune:

Imi ai vorbit cu Zadori????

Mergi la inceput