FIV in Ungaria 160

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pety1981 spune:

Eni fie ca Dumnezeu sa iti dea puterea si intelepciunea necesara sa treci peste asta cat mai repede....cuvintele sunt in zadar...imi pare tare rau :(

5 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ImiMS spune:

ENI...nu am cuvinte sa-ti scriu ce am simtit cand am citit mesajul tau.Sa-ti dea Dumnezeu multa multa putere sa poti trece peste aceasta incercare grea.

Eu sunt tot asa...tot mai cred ca nu a fost sa fie.Sangerarea continua,nu mult,dar vine tot timpul...ca la o menstruatie mai apatica.Si nu am dureri de loc,desi alteori nu putea trece o zi la ciclu sa nu iau 2-3 calmante.
Zadori mi-a zis sa nu intreurp tratamentul...ceea ce nu am facut.Trebuie sa-l sun miercuri sa-i spun cum e cu sangerarea...Cam atat,in rest stau in pat si ma rog ptr o minune...daca exista asa ceva.

---------------------------------------------

"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka

AJUTA-MA DOAMNE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

imi DD sa te ajute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mona19 spune:

Imi - Nu stiu ce sa zic, dar ma gandesc ca daca ar fi avort, atunci sangerarea ar trebui sa fie puternica. Poate de aia ti-a zis Zadori sa-i spui cum stai cu ea. Ma gandesc ca stie el ce stie. Atata timp cat ti-a zis sa nu intrerupi tratamentul, eu cred ca ai inca sanse mari de reusita. Gandeste ca nu e inca nimic pierdut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eni0301 spune:

fetelor va multumesc ca sunteti alaturi de mine..ma ajutati f mult..imi pare rau ca intamplarea mea trezeste amintirile voastre le gate de un avort(am vrut doar sa va povestesc cum s-a decurs si incercarea noastra,si int-un fel sa ma linistesc plangandu-ma la voi)oricum va mai trece un timp pana ma obisnuiesc cu ideea..intr-adevar este o durere mare sa ajung de la o bucurie asa mare,sa pierzi totul doar in cateva ore(ne-am bucuret cred prea mult)dar n-a fost sa fie sansa noastra.oricum nu ma dau batuta,abia astept sa treaca perioada de repaos sa incercam din nou..poate avem sanse sa obtinem un bebe pe cale naturala.
imi..te rog din suflet nu te mai stresa din cauza sangerarii...si eu dupa primul avort cele 10 zile am fost un sac de stress din cauza sangerarilor..si eu cred ca tocmai aceasta a fost cauza celui de-al doilea esec..acum in spital am cunoscut alte cazuri similare cu al meu..spuneau fetele ca nu e deloc in regula daca starea sufleteasca nu e ok...zicea o asistenta ca un stres mai mare e mai nociv pentru sarcina decat un efort fizic maxim...asa ca te rog frumos stai linistita in pat si gandeste-te la altceva..spune o rugaciune, sa stii ca ajuta foarte mult
va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dragoste777 spune:

IMI sa nu te dai batuta, dar oricum cand faci beta sa faci progesteronul, sunt cazuri cand utro nui deajuns si trebuie schimbat cu fiole de prog. sau adaugat duphaston etc. speranta moare ultima

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Irene_ spune:

Buna fetelor,

Va citesc zilnic, desi intervin mai rar, experienta mea in problemele legate de fiv si in special fiv ungaria fiind foarte scurta, din fericire. Urmaresc cu emotie experientele voastre si astept cu nerabdare sa vad rezultatele, cu speranta ca acestea sa fie de fiecare data numai dintre cele bune. Asa ca ma bucur din suflet pentru fiecare reusita si ma intristez atunci cand treceti prin momente dificile.
Acum am simtit ca este momentul sa va transmit din nou incurajarile mele si sa va urez sa aveti puterea de a trece peste toate incercarile si de a lupta pana la capat, fara sa va pierdeti speranta.
pety: Doamne ajuta sa fie bine totul in continuare!
imiMS: si eu sunt de acord cu fetele ca e semn bun ceea ce ti se intampla; eu chiar imi doream sa am un astfel de semn, dar nu se manifesta la toata lumea la fel; deci, capul sus ca va fi bine!
eni: DD sa te ajute sa te mobilizezi cat mai curand si aceasta experienta sa te faca mai puternica si mai hotarata sa lupti pentru ceea ce-ti doresti!
Va pup pe toate

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

imi nu iti iperde speranta , cat timp dr ti-a zis sa continui cu tratamenul nu e nimic pierdut , o cloega de servici mi-a spus ca la nidare a sangerat cateva zile , poate si ti esti la fel. Nu te mai stresa , e mai rau.

eni ma bucur ca esti mai bine si vrei sa o iei de la capat , asa suntem noi niste lupatatoare !

pety sarcina usoara in continuare .

greta , hamza , madalina ,amina ce mai face-ti ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ImiMS spune:

Buna fetelor!

Eu sunt OK,nu va faceti griji ptr mine.Nu sunt stresata...mai degraba resemnata...dar nu am abandonat lupta...Stau in pat,continui tratamentul,ma rog la Dumnezeu sa fie totul bine...si cam atat.
Deci cand fac beta sa fac si progesteronul?

Va pup si va iubesc pe toate, ptr ca-mi inseninati ziua cu incurajarile voastre.
Nu va enumar sa nu va uit iarasi pe careva...dar va doresc tot binele din lume!

Olimp...inca putin si poti relua si tu lupta!
Hamza...chiar ca trece repede timpul.
Mona19...bafta cu tratamentul.
Eni, Gretta, Soroc80, Raissa, babutze si viitoare mamici

---------------------------------------------

"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka

AJUTA-MA DOAMNE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 3Ursuletzi spune:

Buna fetelor! N-am mai scris aici dar va urmaresc de mai mult timp si acum am o intrebare. A facut cineva IA la Budapesta, la Kaali? Am impresia ca ei sunt mai mult centrati pe FIV dar, cum problemele mele par (par pentru ca ne zbatem de aproape 3 ani...) sa fie mai mici, toata lumea imi recomanda IA si as vrea sa incerc si in afara Romaniei.
Multumesc anticipat!

Mergi la inceput