FIV in Ungaria 160
Raspunsuri - Pagina 16
Amina84 spune:
Buna dimineata fetelor !!!
Eu stau cu sotia verisorului sotului meu,ca sotul ei s-a dus sa faca o operatie,si asa ei ii este frica sa stea singura si nu stie sa aiba de bebel.
E o minunatie de copil,are aproape 3 luni.
Il spal , stau cu el,dormim cu el amandoua.
Olimp / Mona inseamna ca ne intalnim la Szeged ca si eu vreau prin august septembrie sa ma duc.
O zi frumoasa fetelor !!!
olimp spune:
amina buna , eu merg la Debrecen , este mai aproape de mine , deci si tu esti in vara -toamna , vad ca ne aduman mai multe facem bobocei de toamna! DD sa ne ajute pe toate .
ImiMS spune:
Buna ziua fetelor.
Am vorbit azi cu Zadori...i-am zis ca ieri nu prea am sangerat,dar azi din nou.A zis ca simte ca ma simt frustrata de acea sangerare,si ca-mi recomanda sa incerc maine un BHCG si sambata inca unul,sa vedem ce iasa.
Acum caut laboratoare care sa faca...pe maine am gasit,dar sambata nu lucreaza mai nimeni...Incep acum sa ma interesez si la Cluj sau Sibiu.Daca aveti ceva sugestii,astept cu nerabdare.
---------------------------------------------
"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka
AJUTA-MA DOAMNE!!!
loretta76 spune:
Imi eu stiu ca e bine sa faci beta in ambele zile la acelasi laborator pentru a vedea exact cu cat creste valoarea ( observi ca am zis creste), dar poate gresesc eu...sa vedem ce zic fetele mai experimentate cu valorile beta.
ImiMS spune:
Mersi Loretta...oricum nu am gasit niciunde unde sa se faca sambata si sa-mi si dea rez pe loc...Deci cred ca voi face test maine si luni pana la urma,nu prea am de ales.
"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka
AJUTA-MA DOAMNE!!!
hamza spune:
Imi iti dau si eu un sfat - poti merge la Brasov la Synevo pentru ca au program si sambata. Rezultatul il poti citi pe net iti dau un cod si intri si il vezi plus ca te anunta cu mesaj pe telefon cand rezultatul este gata. De la tine pana la Bv nu sunt foarte multi km. Bafta iti doresc si totul sa fie foarte bine.
Olimp ce mai faci, am vazut ca deja iesi la plimbare singura, bravo.
Pety ce mai faci, cum merge sarcina?
mona19 spune:
Amina - In principiu, FIV-ul inca nu stiu sigur unde il voi face. Deocamdata prima varianta este Budapesta, unde l-am facut anul trecut. Sincer mai vreau sa vad si alte oferte. Pe urma voi pune in balanta avantaje si dezavantaje. Prefer sa dau cu 1000 euro in plus, daca stiu ca au proceduri mai avansate fata de cei din Ungaria. Pentru mine acest FIV va fi oricum ultimul, pentru ca nu-mi voi putea permite altul. Deci in ceea ce priveste locatia pe care o voi alege, va fi o decizie deosebit de grea.
Olimp - Se pare ca o vom face toate trei cam in aceeasi perioada. Asa este, indiferent unde vom face procedura FIV, important este sa avem mult noroc. Sa reusim sa avem bobocei care sa creasca frumos si sa stea cuminti in burtica pana la termen. Doamne ajuta!
mona19 spune:
Imi - Sa stii ca si mie fetele de pe forum, mi-au zis de Synevo. Ei fac in aceeasi zi si stiu ca lucreaza si sambata. Cum ti-am scris mai sus eu am fost la Cluj. Dar au retea in toata tara. Cauta si vezi unde iti este mai convenabil, si pentru siguranta zilei de sambata, poti sa le dai un telefon. Si eu am sunat inainte la ei si mi-au raspuns foarte amabil.
ImiMS spune:
Mona19...Synevo Cluj ar fi cel mai aproape de mine...si da,dau rezultat in aceeasi zi,au si preturi bune.Doar ca nu au program sambata,am vb cu ei de dimineata.
Hamza...in conditia mea,in care e indicat sa stau cat mai mult la pat,Brasovul este din pacate muuult prea departe...cca 3 ore cu masina,ceea ce nu se justifica acum.
De azi dimineata dau telefoane...Tg.Mures,Sibiu,Cluj...ori nu lucreaza sambata,ori dau rezultate in 5-10 zile...tare naspa situatie!
Cred ca pana la urma voi face test maine si luni....nu prea am de ales.
AJUTA-MA DOAMNE!!!