Pufi de Ian-Feb 2010! (76) - La multi ani Simply!
Raspunsuri - Pagina 5
miremia spune:
Blue_rain ms de info, e logic ce zici. Si totusi stau si ma gandesc ca in copilaria mea 70% din tratamente erau leacuri babesti si am supravietuit.
Atlantique sa le citesti sanatoasa! Eu sunt la "Cele 5 limbaje de iubire ale copiilor" si imi place foarte tare. Urmatoarea pe lista este "Eu te-am facut, eu te omor". again Simply
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
Ruxita spune:
Nu stiu ce simtiti voi cand va auziti picii vorbind, dar eu sunt atat de fericita cand aud din gura copilului "Da!"... am ajuns si eu sa ma inteleg in vorba cu el, sa-l intreb ceva si el sa-mi zica "Da" sau "Nu" chit ca pana ne dam seama ce vrea de fapt e cale lunga... (vrei cu masinute, nu, vrei cu vacute, nu, vrei cu pinguini, nu, vrei cu trenulete, nu, vrei cu pestisori, nu, dar cu ce vrei? mpa...nu inteleg ce inseamna mpa... vrei cu Nemo? DA!)
simplicity spune:
Buna seara,
Dece cum mai e jiji?dar tu?
Mirela
Ruxita mie mi se pare o perioada tare frumoasa tocmai pt ca incep sa vb,comunicarea e mult mai usoara
Blue_rain WB!
Simply,mami de fetita frumusica
simplicity spune:
Atlantique lectura placuta , si mie imi plac cartile in formatul vechi dar recunosc ca incepe sa castige mult teren in ochii mei kindle-ul(pe care am cam pus ochii de mult)
Simply,mami de fetita frumusica
atlantique spune:
Buna neatza! (cum zice puiul meu)
Vad ca nu este cafea, asa ca poftiti, va rog, serviti cu incredere, este fierbinte si aromata, cum ii sta bine oricarei cafele care se respecta
Eu am inceput "Copii sunt din rai" de John Grey. Va tin la curent.
Simply, mie imi plac clar cartile tiparite (asa daca ii cazul pot face adnotari, ma intorc mereu la ele...)
Ruxita este intr-adevar foarte bine sa poti comunica si verbal cu copilul, sa nu existe suspiciunea ca nu l-ai inteles exact. Si mie imi place ca imi spune ce vrea. Mai avem de lucrat la partea cu intrebare-raspuns; inca nu imi raspunde la toto ce il intreb si nu stiu daca pur si simplu nu vrea sau inca nu stie exact sensul unor intrebari (de ex, ieri a aruncat cu ceva in mine si l-am trimis sa "ia o pauza" si sa se gandeasca la ce a facut gresit. Dupa un timp l-am intrebat de ce a aruncat in mami, ce a vrut sa faca? si el imi spunea mereu "boacana mae").
Cum mai este Kay?
Dece cum ati trecut peste noapte?
Sa aveti o zi frumoasa!
miremia spune:
Atlantique f simpatic puiul tau! Ms si de cafea.
Am si eu un of, m-am saturat de tantiile astea care nu se pot abtine sa nu comenteze cand trec pe langa noi si o vad pe Mara cu suzeta in gura. In curand cred ca nu o sa ma mai pot abtine sa nu le zic vreo 2. Nu inteleg nicicum de ce nu-si pot vedea de drum fara sa scoata un "vaai ce fata mare cu suzeta in gura"???
Pe vremea cand alaptam erau multi alti binevoitori care ma sfatuiau sa renunt ca nu e sanatos, de parca isi dadusera cel putin doctoratul in puericultura.
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
atlantique spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miremia Atlantique f simpatic puiul tau! Ms si de cafea. Am si eu un of, m-am saturat de tantiile astea care nu se pot abtine sa nu comenteze cand trec pe langa noi si o vad pe Mara cu suzeta in gura. In curand cred ca nu o sa ma mai pot abtine sa nu le zic vreo 2. Nu inteleg nicicum de ce nu-si pot vedea de drum fara sa scoata un "vaai ce fata mare cu suzeta in gura"??? Pe vremea cand alaptam erau multi alti binevoitori care ma sfatuiau sa renunt ca nu e sanatos, de parca isi dadusera cel putin doctoratul in puericultura. Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
Asa sunt cate unii, nu se pot abtine.
Eu gaseam doamne pricepute care se minunau cum de nu ii pun eu copilului fularul peste gura. Eu le spuneam foarte mirata (ca si cum ar fi trebuit sa stie): "dar fularul peste gura este o metoda sigura sa raceasca, incercati dvs sa respirati prin fular" si le trecea instant. Spune-le si tu ca asa recomanda pediatrii acum si fii surprinsa ca nu sunt inca la curent.
Sa-ti fie de bine schimbarea la fata!
dandanaG spune:
Buna dimii!!
tot incerc sa intru sa va mai zic si despre noi cate ceva
acum am lasat baietii sa doarma si am venit sa beau cafeaua cu voi
si capucino
dandanaG spune:
Dragos a mers la gradinita in 3 luni de zile aproape 5 sapt.... in rest bolnav
in decembrie, dupa o saptamana de tratamente acasa , la inceput homeopate apoi antibiotic pe gura si dupa 4 vizite la medic, am ajuns si noi in spital cu pneumonie si insuficienta respiratorie, Dragos mai mult lesinat, voma mucus(cica din plamani )
imediat ce am ajuns in spital a inceput si cu scaune moi... enterocolita ( pe care eu o banuiesc din cauza zinnat-ului)
eu am mai plans doua ore dupa ce ne-am internat desii Dragos la o ora de la primul antibiotic zburda prin salon
am stat in spital 6 zile ( enterocolita a trecut mai greu), timp in care am tinut copilul aproape numai in pat sa nu dam sau sa luam alti crocobauri( asa ne-a sfatuit medicul), cu regim si fara sare
ne-am chinuit f rau cu mancarea, nu a vrut nici un fel de lapte praf fara lactoza, nici mucilagiu, nici orez fiert fara sare nici branza proaspata si nici marul copt nu ii place,au mers bananele pe care nu le-a mai mancat vreo 2 luni dupa ce am iesit din spital
dupa ce ne-am chinuit ceva mi-am adus aminte ca am vazut lapte proaspat de vaca fara lactoza, nici ala nu a avut f mare succes dar cat de cat, si iaurt fara lactoza
intr-o dimineata s-a trezit din somn pe la 4 si a inceput sa planga tare, imi cerea mancare si lapte bun, si ma batea cu mainile, dupa care s-a intors cu spatele, si-a bagat nasul in perete, plangea necajit si ma respingea, nici nu vroia sa se uite la mine... si acum imi dau lacrimile cand imi aduc aminte... a fost GROAZNIC
dupa ce am iesit din spital, o perioada se trezea din somn si noaptea si cerea mancare, nu a vrut lapte o saptamana cred, si trebuia sa ne sculam sa incalzim mancarea, sa il pun in scaun si cateodata nici nu manca, lua doar 2 guri, ii era frica ca nu ii dau cred
acum sta acasa si ii fac tratament ptr imunitate, as vrea la toamna sa il dau din nou
schema noastra e asa:
1 luna first defence + 20 zile imunice
2 luna colostrum cu probiotice + 20 zile imunice
3 luna 20 zile imunice
mai avem zinkit si vigantoletten
medici e greu sa gasesti buni si mai ales de incredere
dupa prima luna cu first defence am luat eu un virus care ne-a trantit pe toti din familie pe rand si Dragos a facut iar pneumonie dar ne-am tratat acasa de data asta
tratamentele ptr imunitate nu iti garanteaza ca nu se va mai imbolnavi, dar sper macar sa nu mai faca forme prea grele
in alta ordine de idei, e un smecher, vorbeste mult( nu stiu cu cine seamana ) si destul de pocit cat sa ne distram, la gradinitza a invatat f multe, dupa prima spatamana a venit acasa si ne-a "povestit" ursul pacalit de vulpe, ne minunam de el in fiecare zi si ptr orice kk
micki_mica spune:
Buna,
Cata liniste pe aici! V-ati mutat in clubul FB?
Am citit cu bucurie pentru Blue_Rain, sa va fie de bine! Nu ati pierdut timpul! Bravo! Sa fie sanatosi, si voi sa ii vedeti mari si fericiti!
Am citit cu tristete ce a povestit DandanaG! Brrrrr...
Multa sanatate pe viitor! Imi pare rau ca a facut recidiva! Sper sa treceti peste amintirile urate!
Noi suntem voinicei. Cumintei...asa...ca la 2 ani si ceva .
Azi am fost si am luat rezultatele le analizele pt alergeni si se pare ca este alergic la acarieri (praf de casa). Ca nivel, undeva pe la mijloc, intre deloc si rau, alergic. Clasa 3 din 6, daca imi amintesc. Om trai si om vedea pe viitor ce si cum o sa facem. Acum citesc pe net cu groaza, ca trebuie sa renuntam la organizarea actuala in casa. O sa trecem pe non-covoare/doar unde e cazul...non plusuri, non flori in camera (aici e de negociat pt ca avem un ficus, de pe vremea cand nu eram decat amica cu sotul meu...si tocmai eu i l-am facut cadou , pt ca stiam ca e o planta pretentioasa )..eh, mai am de documentat si vazut mai departe.
Pana una-alta, ne bucuram ca a iesit soarele si putem sta mai mult afara, la aer, chiar si cu treaba.
Si sa spun si eu un cra-cra: a inceput sa formuleze propozitii scurte
Ma duc sa imi continui treaba si va doresc un weekend frumos, daca nu mai apuc sa intru.
Pup pufuletii frumosi, cu drag!
Mami lu' Kiti
Magazinul meu