Pufi de Ian-Feb 2010! (76) - La multi ani Simply!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui blue_rain

uite oaia ratacita, aka io. Nu am mai intrat de mai bine de un an si jumatate. Intre timp am mai facut un bebe uite harnicie la mine! Am doi feciori!
Intreba cineva, Ruxita, parca daca mai are cineva bussines propriu. Eu sunt asociata intr-o firma, voi reveni cu mai multe informatii din prisma celui care e de cealalata baricada :)
As vrea sa fiu si in grupul de pe facebook, cum se numeste grupul, cum va gasesc?

tzontzo manager
my life will never be the same, neither my ass..
mami de George Oliver (24.01.2010) si Andrei Victor (22.11.2011)
George Oliver
poze
poze Tzontzo

tre sa te pescuiasca o fata admin... vorbeste cu mire!

astept cu nerabdare impresii de dupa baricade!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Rux enetrocolita tine vreo 3 zile, 1 cu varsaturi si 2 cu diaree. E bine de stiut cu calciul dar de ce nu se spala ochisorii cu ceai? Stiu ca in copilarie asta era tratament universal.

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Citat:

uite oaia ratacita, aka io. Nu am mai intrat de mai bine de un an si jumatate. Intre timp am mai facut un bebe uite harnicie la mine! Am doi feciori!
Intreba cineva, Ruxita, parca daca mai are cineva bussines propriu. Eu sunt asociata intr-o firma, voi reveni cu mai multe informatii din prisma celui care e de cealalata baricada :)
As vrea sa fiu si in grupul de pe facebook, cum se numeste grupul, cum va gasesc?

tzontzo manager
George Oliver
poze
poze Tzontzo

Sa-ti traiasca baietii!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Rux enetrocolita tine vreo 3 zile, 1 cu varsaturi si 2 cu diaree. E bine de stiut cu calciul dar de ce nu se spala ochisorii cu ceai? Stiu ca in copilarie asta era tratament universal.

calciul luat seara poate da insomnii...

de ochi nu stiu, probabil ceaiul nu e f. septic... adica nu-l scoti cu o pipeta sau seringa sterila dintr-un flacon sigilat... nu stiu sa zic... i-am zis doc ce-am facut la ochi si mi-a zis sa nu mai fac!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

Citat:

tzontzo manager
George Oliver
poze
poze Tzontzo

tre sa te pescuiasca o fata admin... vorbeste cu mire!

astept cu nerabdare impresii de dupa baricade!!!

Life is good!

Eu nu-s admin dar da-mi un PM cu FB-ul tau.

Mergi la inceput

mire, mii de scuze... mie mi se pare ca tu esti admin la tot...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

mire, mii de scuze... mie mi se pare ca tu esti admin la tot...

Life is good!

Rux
Pai daca-mi bag nasul prea peste tot....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atlantique spune:

Buna!

Multa sanatate lui Jiji Dece! Si Alex este de luni cu scaune moi cand cu mucozitati cand fara. I-am tot dat furazolidon si linex si l-am tinut pe regim (orez, orez, orez....dupa ce-i trece cred ca o sa aiba ochii oblici). Dupa ce si-au dat seama ca Jiji este la limita cu hidratarea? Ca Alex nu bea sub nici o forma sarurile alea de rehidratare. El bea cam 500-600 ml apa pe zi, o fi suficient?

Ruxita, mult mai trageti si voi.... Cred ca ar trebui sa iti alegi un medic in care sa ai incredere si sa urmezi ceea ce zice el. Prea multi te zapacesc pentru ca niciodata nu vor spune la fel.

Lali, ma bucur ca a trecut repede raceala.

Blue_rain, sa-ti traiasca baietii si sa fie sanatoasi! Cum este cu 2?

Simply mi-am comandat si eu "Eu te-am facut, eu te omor" si " Cele 5 limbaje de iubire ale copiilor", si altele si mi-au venit azi. Abia astept sa ma pun cu burta pe ele

Va las, ca noi am fost in vizite azi si trebuie sa ma apuc de problemele administrative.

Sa aveti o dupa amiaza placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_rain spune:

Ceaiul nu este indicat pentru spalarea ochilor, deoarece in ceai se pot dezvota mai multe bacterii, in special in cel de musetel, datorita sporilor. Din acest motiv se si recomanda mai degraba ser fiziologic, ceaiul/apa de albastrele

Mergi la inceput

atlantique, cand Kay nu vrea sa bea benevol ceva, ii dau cu seringa de nurofen... totul e sa nu stimulez ceva pe gat sa-i provoc voma... asa reusesc sa-i dau orice...

de medici, hm... orl-stul mi-a dat un ab, pediatra l-a taiat si a zis altul, asta nu e bun (nu augmentin, klacid!), ala scrie aerius, asta taie si scrie zyrtex... m-am dus asa varza la pediatra lui si mi-a dat schema de trat cu ce au zis aia (prin selectie si omisiune)... adica la alopate, am incredere in pediatra lui, cand e de facut trat serios cu punga mare de medicamente...

Mergi la inceput