Pufi de Ian-Feb 2010! (76) - La multi ani Simply!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Micki imi pare rau sa aud de alergia piticului. Din cate stiu eu, acarienii se gasesc absolut peste tot, inclusiv pe pielea noastra. Este adevarat ca in covoare si saltele exista in cantitate mai mare. Stiu ca exista un aspirator cu apa care extrage si acarienii (cel putin asa se lauda), destul de scump, dar poate ca pe termen lung merita, avand in vedere alergia voastra. Va pup si sper sa ne revedem curand!

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Micki imi pare rau sa aud de alergia piticului. Din cate stiu eu, acarienii se gasesc absolut peste tot, inclusiv pe pielea noastra. Este adevarat ca in covoare si saltele exista in cantitate mai mare. Stiu ca exista un aspirator cu apa care extrage si acarienii (cel putin asa se lauda), destul de scump, dar poate ca pe termen lung merita, avand in vedere alergia voastra. Va pup si sper sa ne revedem curand!

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Ms frumos!

Ne-am gandit si noi la un aspirator, dar nu cu apa. Lor le place caldura si umezeala. Si e tipul de alergie nesezoniera. Ne mai documentam. No nici nu ne-am gandit ca asta poate fi. Credeam ca o raceala...o viroza... O sa ne adaptam. Ce nu fac parintii (majoritatea) pentru ca sa le fie bine, puilor?

Mami lu' Kiti

Magazinul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Buna, doamnele! weekend si pace si liniste si soare?

azi a fost prima mea zi de curs, de maine pot sa-i dau consultatii tipei noastre de la personal si sa port discutii profesionale cu alexutza, despre recrutari si selectii de personal (am invatat cum se face dosarul de personal, fisa de post, clauze de confidentialitate, recrutare pe cont propriu si prin agentii specializate, plan de resurse si comunicare, am jucat roluri, am tinut sedinte, am facut prezentari, s.a.m.d. ... am papat bine...gratis)

mi-a placut teribil! voi face scoala 6 weekenduri de dimineata pana seara la 6... asta e daca vreau sa fiu o business woman...

micki, stiam si eu de un aspirator, Kirby, care cica scoate acarienii din saltele, dar mai stiu ca sunt foarte scumpe (in jur de 2 mii euro)... cum se manifesta aceasta alergie? ca o viroza? si noi alergodermie si inca n-am identificat de la ce... a facut bubite pe tot corpul ieri dupa ce l-am bagat in cada in care am adaugat o cescuta de otet cu miere... tre sa-l urmarim mai indeaproape...

am inteles ca exista si antihistaminice naturale, cum ar fi ustoroiul, ceapa... curcuma...

dandana, multa sanatate puiului, cine v-a dat schema de imunizare? si noi cu probleme mari de la gradi si tot mai gandeam la colostrum si altele... desi i-am dat toata perioada imunorezistan, imunogrip s.a.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loredana71 spune:

Seara buna!

Acum probabil o sa dati cu rosii,dar imi asum riscul!Nu mai dati atatea copiilor,imunizarea se produce cel mai sigur,normal si sanatos pe cont propriu,prin aceste imbolnaviri!Toti copiii trec prin boli la varsta asta,asa cum se imbolnavesc,se si fac bine...Doar dupa investigatii serioase si stabilirea faptului ca sistemul imunitar al copilului nu functioneaza bine se recurge la asa ceva...Toate aceste tratamente nu fac decat sa leneveasca organismul si sistemul imunitar,care nu are de unde sa invete altfel sa lupte cu relele din afara...
Cel mai bun lucru si cel mai mare serviciu pe care l-il putem face copiilor nostri e sa sprijinim sistemul imunitar prin alimentatie....

Stiu ca o sa deranjeze mesajul meu,dar daca macar o mamica se gandeste inca o data daca sa dea medicamente copilului dupa ce a citit mesajul meu,deja se merita toate rosiile si ouale stricate pe care mi le iau virtual in cap

Mergi la inceput

Ruxita,poate de la otet a facut bubite?Otetul e totusi un acid....

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Loredana71

Lara

o cana de otet intr-o cada mare de acid??? si cand faci comprese cu apa si otet direct pe piele?

el a facut bubite cu vreo 2 zile in urma cand m-am dus cu el la spital si la prima vedere doc suspecta o scarlatina, dupa care l-a examinat si in gura si a zis ca-i alergodermie si ne-a recomandat regim alimentar si un antihistaminic....

ar mai putea fi...

tratamentul homeopat pe care l-am facut, care s-a manifestat cu niste eruptii... in sens de eliminare ... nu stiu ce sa cred, dar sunt foarte trista sa-l stiu alergic...

Mergi la inceput

Citat:

Lara

o cana de otet intr-o cada mare de apa??? si cand faci comprese cu apa si otet direct pe piele?

el a facut bubite cu vreo 2 zile in urma cand m-am dus cu el la spital si la prima vedere doc suspecta o scarlatina, dupa care l-a examinat si in gura si a zis ca-i alergodermie si ne-a recomandat regim alimentar si un antihistaminic....

ar mai putea fi...

tratamentul homeopat pe care l-am facut, care s-a manifestat cu niste eruptii... in sens de eliminare ... nu stiu ce sa cred, dar sunt foarte trista sa-l stiu alergic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Buna seara,

Am intrat numai sa va salut, e weekend full, e tati acasa si profitam cat mai mult; nu am apucat sa citesc din urma dar va trimit o imbratisare si un gand bun. Sa aveti un weekend de vis

Simply,mami de fetita frumusica

Mergi la inceput

Am zis pentru ca ziceai ca dupa baie a facut...Poate ceva de pe la spital atunci...

Pai nu stii ca e alergic inca,nu ai de ce sa fii trista,sigur nu e nimic serios!

Mergi la inceput

Citat:

Am zis pentru ca ziceai ca dupa baie a facut...Poate ceva de pe la spital atunci...

Pai nu stii ca e alergic inca,nu ai de ce sa fii trista,sigur nu e nimic serios!

Lara

ne-am dus la spital pe motiv de bubite... unul din motive, al doilea era o tuse care m-a speriat...

si de chestia cu imunizarea, notat! clar ca tre sa se mai imbolnaveasca din cand in cand, dar preocuparea majora e sa nu faca forme urate, doar usoare, care trec de sine sau cu o medicatie minima si inofensiva...

Mergi la inceput