Pufi de Ian-Feb 2010! (76) - La multi ani Simply!
Raspunsuri - Pagina 19
simplicity spune:
Buna dimineata,
Ruxita keep going stii si in biblie scrie "cere si ti se va da"; mie mi se pare normal sa pui intrebari, interesul tau primeaza si daca tu ai nelamuriri/curiozitati e normal sa intrebi pt ca e vorba de viitorul tau la mijloc, ca daca ai dubii sau nu stii cum se face un lucru atunci cum sa faci o treaba buna?!plus ca cunostiintele se "absorb" mai bine atunci cand un lucru e inteles in totalitate nu doar memorat doar de dragul memorarii
Eu am fost genul care am stat in banca mea in liceu/facultate ca sa nu fiu eu vazuta ca vai pun prea multe intrebari - "big mistake" , nu mi-a fost de nici un folos, acum nu mai am retineri, am nelamuriri intreb; pt ca eu platesc pt cursul ala, pt ca eu o sa folosesc cunostiintele respective si daca nu le stiu atunci cum sa le folosesc?! plus ca apoi lucrurile se leaga intre ele , ca toate fac parte dintr-un circuit; ca sa nu mai spun ca ma intereseaza anumite lucruri pt ca imi plac deci pun intrebari pt ca vreau sa invat anumite lucruri PT MINE.
Asa ca daca x e deranjat inseamna ori ca el stie deja anumite lucruri ori pur si simplu nu e interesat sa acumuleze cunostiintele alea in adevaratul sens al cuvantului, vrea o hartie doar ca sa aiba hartie.
Parerea mea e ca tu nu esti genul care sa vrea doar o hartie ci vrei sa acumulezi niste cunostiinte, deci continua pe drumul pe care il consideri bun pt ca nu cel deranjat iti pune paine pe masa si nici el nu face parte din cercul tau de prieteni care sa iti stie valoarea si sa o aprecieze.
Succes Ruxita si sunt sigura ca vei reusi in tot ce ti-ai propus, ai o ambitie extraordinara
Simply,mami de fetita frumusica
dandanaG spune:
va scriu repede ca se trezeste
m-am suparat si m-am enervat in acelasi timp, am aflat de cineva care a fost la padure ieri cu copilul si s-a umplut de capuse , acum e in spital
cu cainii nu se face nik si auzisem ca nici vaccinuri nu mai sunt...
noi ne gandeam cand sa iesim , duminica sau marti, si pana la urma facem 2 iesiri , noi oricum vroiam sa stam cat mai mult pe afara, asa ca stam 2 zile pline
ieri am fost la padure, pe un canal al dunarii sa se joace si baietii, a fost frumos si relaxant, am prins obleti
maine cam la fel, intr-o alta locatie, sa vedem
Sa aveti o zii superba!
atlantique spune:
Buna!
Dece ma bucur ca Jiji este mai bine! Acum sa pape puiul tot sa va puneti pe ingrashat!
....si spor la utilizat.........
Ruxi, bravo tie! Asa este cel mai bine sa faci intotdeauna ceea ce este bine pentru tine indiferent de parerea celorlati. Ai cea mai buna atitudine! Pana la urma este un curs la care mergi pentru informatii noi si este normal sa pui intrebari.
Simply
Dandana distractie placuta ca vremea este prielnica pentru iesiri!
Eu zilele acestea am facut cumparaturi pentru o fetita care face un an maine. Ce de lucruri frumoase sunt pentru fete! La baieti, pe de alta parte, daca gasesti ceva frumos este eveniment.
Am mai facut poze noi cu alex si incerc sa le descarc si sa le pun pe cont.
Am vazut poze frumoase cu pastaia, care cred ca este un shmecher si jumatate, are asa o privire de shugubatz. Sa-ti traiasca Plateea si sa fie sanatos si norocos!
Va pup si va doresc o dupa amiaza placuta!
Loredana71 spune:
Dandana,cainii nu au nici o treaba cu invazia de capuse,ei sunt,la fel ca si oamenii,victime...Capusele stau in iarba,aici in Germania sunt zone unde este mare problema cu ele,in anumite perioade ale anului....
Frumoasa plimbarea la Dunare si la prins peste
Atlantique,asa e cu hainutele,chiar azi ma uitam si sesizam ca la fetite erau vreo 3 randuri de stendere si de baieti de-abia unul amarat
decenuela spune:
neatza dragelor, coffe fierbinte.
eu sunt pe fuga pt ca azi se lucreaza la noi
am fost ieri la dr thiery k jiji. nu stiu ce sa zic de dr asta insa mie imi inspira multa incredere, pare un tip f bine pregati, serios si implicat in munca lui.
dupa examinare parerea lui a fost ca jiji calca cu stangul in strachini,toceste talpa la calcai.In rest se prezinta ok pt varsta lui. are nevoie de intarirea musculaturii si cum pt kinetoterapie e o varsta f nerecomandata mi-a zis sa-l alerg toata vara cat mai mult. de asemenea sa nu-i mai dau incaltari purtate tocmai ca el are o prb si sa nu se accentueze. sa-i dau vit d3 chiar daca este vara deoarece e si blond si copiii cu astfel de prb sunt mai dispusi la rahitism..
tre sa fug
va pup
Ruxita spune:
dece, simply, atlantique, mersi de aprecieri ! daca tot am zis ca fac treaba asta, macar sa scot din cele 8 weekenduri departe de familie maximul de info utile! si e chiar mai serios decat la scoala, vreau sa asimiliez toate cunostintele care ni se predau, si chiar daca nu ne comunica lucruri nestiute sau cu care nu ne-am intalnit anterior, le actualizam, ni le insusim in totalitate, ca sa vorba aia, putem face ulterior bani cu ele...
dece, si mie d-l doc mi-a inspirat multa incredere, parea ca stie foarte bine despre ce vorbeste (si a vorbit mult!) ... noua nu ne-a zis nimic de vitamina D si nici sa nu poarte incaltaminte veche... doar talpa flexibila, calcai rigid, glezna libera... nu incaltaminte ortopedica! (pentru asta ma dusesem sa-mi confirme utilitatea incaltamintei ortopedice pe care i-o facusem)...
eu am un balci grandios cu Ela... saptamana trecuta mi-a venit acasa in fiecare zi la 8-9 venind din alt parc (herestrau, cismigiu, tineretului, s.a.m.d.) au fost urlete, bocete, certuri, reprosuri... ieri am obligat-o sa stea acasa si nu stia ce motive si pretexte sa mai inventeze ca sa iasa din casa... azi avea planuri pentru strand...
am discutat pe mai multe subiecte (siguranta, discernamant, maturitate, naivitate, escroci, riscuri, fete traficate, fete exploatate, prieteni falsi, locuri aglomerate sau mai putin aglomerate, tentativele de viol din experienta mea, s.a.m.d.)
am convenit ca de fiecare data imi da toate detaliile despre unde si cu cine se duce (ca impreuna sa decidem daca exista sau nu riscuri), imi scrie de fiecare data un sms unde au decis sa se duca (de ex. locatie noua), pastram de fiecare data un contact strans, isi calculeaza ora de venire acasa astfel incat sa nu mai fie de vina traficul... sa vedem daca toate aceste 2 zile zbuciumate au dat roade, daca domnisoara a inteles ceva din tot ce i-am spus... pana acum ne-a dat un telefon si ne-a zis unde se duce mai exact...
si o alta chestiune... Kay a trecut la tinuta de vara, aka fundul gol, uneori si bustul gol... ceea ce inseamna accidente de pishu pe covor/pat, dar si ca olita a devenit in sfarsit utila!!! fapt pentru ca ne felicitam (a scapat de inhibitia la olita, pana acum puteai sa-l tiii juma de ora la olita si nu facea nimic si abia dupa ce-i puneai pampers isi dadea drumu... acum face si la olita, la gradi cica inca nimic, dar suntem optimisti!)
decenuela spune:
neatza fetili, cofe fierbinte
jij ieri s-a culcat dupa 3 si s-a trez aproape la 6...l-am ajutat eu si...desi a fc miscare s-a culcat dupa 12 de je sunt cheauna rau de tot.
acu sunt la momentul meu desi acesta s-a scurtat k juma de ora ( plec la 8.30 inainte 9-9 si)
rux...ce ti-a zis tie dr, mi-a zis mie prima data. acu era putin nervos cum de nu a sesizat de prima data prb...sau poate atunci nu era cazul. el merge ca si cum in urm sec cade. park dupa spital si slabirea de care a av parte e si mai impiedicat. dar sper ca in vara asta sa-si revina.
cu zilele astea libere am stat si noi mai mult in 3, ne-am mai relaxat, am mai fc cate ceva pe acasa. si am pus la loc kilele date in spital .am scos hainele de varasi am constatat ca am o totna de kk dar nik dragut. tricouri clasice la greu si cam atat. de magazine n-am timp.
referitor la ela....wow....e greu nene, greu cu adolescentii astia...doamne-ajuta sa va iasaschema...trebuie insistat...altfel sunt shmecheri si incep cu minciunile...
lorex te-am visat asta noapte...erai( esti) asa frumoasa...si tanara...si slaba...nu mai retin contextul dar erai happy.
dagelor saaveti o sapt frumu,frumu
lalitica2000 spune:
hello hello
ce mai faceti fetelor?
eu am impresia ca azi e luni...dupa atatea zile libere...
noi am fost plecati de vineri la Breaza. Am prins o vreme super buna, m-am si bronzat putin. A fost un du-te vino pe la noi...am declarat 3 zile de ''ziua portilor deschise''...am tot avut musafiri si ne-am relaxat pe sezlonguri...de abia ultimele doua zile au fost doar pentru noi trei. david a fost tere incantat, ca de obicei. Am stat doar afara de dimineata de pe la 9 jumate pana seara. Am mancat tot afara, am profitat din plin de vremea superba. Ne-am uitat dupa insecte, am jucat fotbal la greu, am cules floricele pentru mami, am fost in excursie pe dealuri, am alergat prin imprejurari. Au fost 5 zile tare frumoase. Chiar am apucat sa si citesc, sa mai stau la soare. Vroiam sa ne intoarcem vineri, dar am vazut sa vin ploile.
Chit ca se zice ca aerul de munte ar trebui sa-ti faca pofta de mancare, la David evident ca nu s-a potrivit. Pranzul a fost tot cu cantec, dar macar restul meselor au fost OK. Zilele astea i-am dat doar mancare nepasata, a mancat el mai putin, dar macar sper ca am trecut la un nou nivel, cred ca eram singurii care mai mancam mancare pasata la varsta asta.
Am citit ca se organizeaza un week-end la munte. Super ideea. Am sa intru si eu pe email sa vad ce perioade s-au propus.
In rest toate bune si frumoase.
va doresc o saptamana frumoasa si plina de lucruri frumoase.
Ruxita spune:
lali, ce-ati cautat la Breaza? ati fost la o pensiune???
de cand vreau sa-mi fac casa la Breaza (Campina, Comarnic, Provita &co) aud pe tot mai multa lume ca se duce incolo...