Pufi de Ian-Feb 2010! (76) - La multi ani Simply!

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

dece, si Kay merge parca ar fi beat, asa mai lalait si mai da si cu capul de pereti... sau mai are si pasi mari de defilare... dar nu deformeaza incaltamintea (nu pe cea care o are acum)... la ce distanta ati mers la control? 6 luni? 1 an?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atlantique spune:

Buna!

Ruxita nici nu vrea sa ma gandesc cat de greu iti este cu Ela. Eu sunt oricum obsedata de control si imi fac zeci de mii de ganduri rele... Poate constientizeaza si ea ca tu nu ii vrei decat sa o stii in siguranta.
Am citit ca il tii pe Kay gol in casa. Eu am o chestie cu copilul gol ca imi amintesc de cand era emisiunea "supernanny" ca au prezentat o fetita pe la vreo 3 ani si ceva care nu mai voia sa se imbrace nici cand pleca afara (o imbraca doar cu muuulte urlete) ca ii pleca sa stea dezbracata. Si mie imi tot este teama ca daca ii este prea confortabil asa nu o sa mai vrea sa se imbrace
Felicitari ca ati depasit inhibitia de olita! Tineti-o tot asa!

Dece iar cu nopti siecsi? Va veni soarele si pe strada ta....daca nu iti reconsideri gandirea si il insori repede
Si eu m-am uitat prin lucrurile de vara si se pare ca iar nu mai mai incape mare lucru Azi am constatat ca am sandale pe care le port de 4 ani ( am dat o caruta de bani pe ele cand le-am luat, dar si i-au scos) si inca sunt in stare buna. Trebuie sa ma invart de o sesiune de shopping neaparat!

Lali ce frumos ati petrecut....si noua ne place mult la munte...si la mare....de fapt ne place sa plecam oriunde(prin noi ma gandesc la mine si la pui ca sotul nu ne imparteseste pasiunea)

Noi avem vesti bune: de cateva zile il tin toata ziua cu chilotei normali pe el si mai avem accidente dar extrem de rare (gen 1-2 chiloti uzi pe zi). Aseara a iesit fara pampers si nu a facut pipi si azi a iesit cu mama in parc tot fara pampers dar s-a luat cu joaca si a facut pe el. Imi zicea mama ca alerga dupa un prieten de-al lui si l-a vazut ca s-a oprit brusc si a inceput sa tipe "pish, pish..."ca simtise ca i se scurgea pe picioare. L-a schimbat si pana i-am luat din parc nu mai facuse deloc. Acum l-am culcat tot fara pampers....vad cand se trezeste daca am fost eu prea optimista...

O dupa amiaza frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

lali, ce-ati cautat la Breaza? ati fost la o pensiune???

de cand vreau sa-mi fac casa la Breaza (Campina, Comarnic, Provita &co) aud pe tot mai multa lume ca se duce incolo...

Life is good!

avem o casa de vacanta la Breaza pe care o folosim cat de des putem...stii ca se zice ca la Breaza e cel mai curat aer din Romania poate si de asta se inghesuie lumea sa-si faca casa pe acolo plus de asta toate zonele enumerate de tine sunt usor accesibile. Noi facem din fata blocului pana la Breaza o ora jumate-doua, ceea ce e super bine. Aglomeratie vine de la Campina incolo spre Azuga.
Acu nu stiu daca e adevarata chestia cu aerul, dar cert este ca e tare bine. Noi si avem noroc ca avem casa pe un deal, nu e la drumul principal, asa ca nu circula multe masini si auzim toata ziua ciripit de pasarele, mai o vaca din vecini, mai un cal...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Buna ziua,

Daca tot sunt prin preajma ia sa fac un capitol nou

Simply,mami de fetita frumusica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufuleti2010 spune:

Capitol nou aici

Mergi la inceput