Pufi de Ian-Feb 2010! (76) - La multi ani Simply!
Raspunsuri - Pagina 18
miremia spune:
Neatza!
Simply nici eu n-am mai auzit de faza cu cititul cv-urilor, cred ca in Ro se utlizeaza formatul european.
Distractie maxima la piscina!
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
Loredana71 spune:
Dece,asa e,din pacate,aceeasi imagine cu puii de avicola o am si eu
Simply,si la noi e sistemul asta cu respinsul din start al cv-urilor care nu sunt facute conform standardelor,aia e prima selectie facuta inainte ca cv-ul sa ajunga la cel care decide.nici nu citesc ce e inauntru,asta mai ales la posturi unde aplica de regula multe persoane.Si cel din Germania e total diferit de cel cu care eram obisnuita in Romania...Bafta iti doresc!
Noi am fost alaltaieri la mare,ne-am plimbat pe plaja,la marea Baltica...Wow,nici nu am cuvinte sa descriu!Stau de aproape 5 ani aici si acum am ajuns prima oara,dar am promis ca o sa mergem mai des!Un nisip fin,o apa limpede si curata ca si cristalul,niste casute cochete pe malul marii si scaune din alea gen cosuri de nuiele....am ramas asa impresionata,extraordinar de frumos...Am si prins o zi frumoasa,fara un pic de vant,superb...
Despre Lara,vorbeste din ce in ce mai mult,repeta din ce in ce mai corect,cand ma gandesc ca am plecat de la punctul in care ii ceream sa repete si nici nu recunosteam cuvantul
Este in schimb extrem de capricioasa si mofturoasa cum nu a fost niciodata,nu stiu care o fi cauza,dar se cam suprapune peste zilele in care a fost si sotul meu acasa in concediu...Poate din cauza asta,de prea multa atentie...Sper oricum sa fie trecator...
In rest,creste frumos...A fost racita,dar a trecut destul de repede si usor,in doua zile a fost ok...
Ca tot se intreba de jocuri...Lara se joaca cu placere cu o tablita de incastru,unde are posibilitatea prin schimbarea pieselor sa imbrace diferit o familie de ursuleti,este foarte incantata,si ii potriveste pe toti in pijama sau imbracaminte de plajaSe joaca cu plastilina,inca e incantata sa incarce diverse jucarii in sacosele si sa le plimbe prin casa,o mai pun pe scarita la bucatarie si ma ajuta la diverse....Dar distractia numarul 1 este dansul,are niste melodioare preferate si sare ca un ied pe aici prin casa
Cam atat avem ca noutati,va urez un sfarsit de saptamana linistit si odihnitor!
lorex spune:
Ruxita,
Despre homeopata prietenei mele..cred ca stie f bine pana unde poate merge cu homeopatia si unde trebuie sa faca loc medicatiei alopate. Uneori se opune tratamentelor (cum a fost in caxul acelei eruptii cutanate ca urmare a trat homeopat cand pediatra i-a dat cortizon) , alteori ea spune ca trebuie sa ia medicamente cum a fost acum recent cand a avut o viroza serioasa care s-a lasat cu internare in spital si honeopata i-a spus ca e cazul sa mearga la dr.
Ruxita spune:
Neatza!
o cafelutza cu lapte la doamne?
sunt matinala in weekend pt ca tre sa merg la curs..ieri am fost o sesiune cu ceva frustrari din partea cursantilor, pt ca lectora vorbea intr-un ritm halucinant, nu puteam s-o urmarim, iar cand ii ceream sa incetineasca ritmul si sa discutam pe marginea subiectelor de curs, ne-o taia ca e doar o introducere, si ca avem suportul de curs, etc. (colegii au fost dezamagiti ca nu are un discurs sctructurat si de aici frustrarea mare ca ne pierdem timpul, eu am fost de parerea ca poate femeia nu are capacitati de prezentare, dar poate are capacitate de analiza si ne poate ajuta pe fiecare sa-si scrie un business plan bun fezabil si finantabil)... in fine, mai vedem si astazi cum decurg lucrurile...
problema mea majora este sotul... evident...ieri s-a aratat nemultumit de rolul pe care i l-am atribuit cel de gospodina casei... si presupun ca e doar inceputul... si m-am razgandit in privinta demararii... nu vreau sa renunt la job si trebuie sa gasesc o modalitate in care reusesc si... si... oare e posibil?
si al treilea aspect, firma se muta...in zona vitantis, targul de masini... deci la dracu in praznic (pt noi)...si habar n-am cum ne descurcam cu programul, cu dusul si adusul copilului la gradi, daca drumul spre serviciu ne ia o ora jumate sa zicem, iar copilul incepe de la 8 si trebuie sa-l iau la cel tarziu 6, la ce ora ajung la birou si la ce ora plec de la birou si cate ore de birou prestez ca sa fie toata lumea fericita, astfel incat sa reusesc, fara sa alerg cu limba de-un cot sa-mi duc/aduc copilul la gradi... mai pe scurt, problema alexututzei... of.
decenuela spune:
neatza fetili; sarumana de cofe ,rux
pai ai vesti proaste cu mutatul jobului; si eu resimt acu diferenta inre a face 5 minute si a sta cu ochii pe ceas sa nu intarzii f mult; dar astae, mergem mai departe;
in leg cu acel curs nu trebuie sa te descurajezeze nimic daca tu simti ca esti pe drumul cel bun; nici macar eu care pot sa zic acu ca e din carti ce povestesti tu acolo; eu n=am facut niciun curs inainte dar mi=au fost recomandate niste carti pe care le=am citit cu mare interes deoarece vroiam sa depasesc stadiul de invatatoare in care nu stiam nimic mai mult; si mi s=a parut f tare toata experienta tot ce citeam simteam ca mi se potriveste ca o manusa ; diferenta e atunci cand intri in paine , constati ca sunt doar carti , ca da, e posibil sa intalnesti astfel de situatii numai ca majoritatea exemplelor nu sunt din ro ci de la marile companii din lume; si ca de fapt ceea ce te omoara in ro e sistemul de kk;
trebuie sq fug; eu tot n=am lptop si vrea JM SA ;;;;navigheze:
va pup
lorex spune:
Neata fetele,
v-ati gandit la propunerea cu muntele?
ati discutat cu consoartele?
asteptam comentarii pe mail..pup
intreba cineva daca se merge doar cu pufii sau si cu sotii.
Raspuns: care si cum doreste!
week-end placut!
decenuela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorex Neata fetele, v-ati gandit la propunerea cu muntele? ati discutat cu consoartele? asteptam comentarii pe mail..pup intreba cineva daca se merge doar cu pufii sau si cu sotii. Raspuns: care si cum doreste! week-end placut! _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ |
tocmai mi-am intrebat ...consoarta...cik da...
din pacate nu ma pot ocupa nici macar cu googaleala....asa ca ma bazez pe voi ca veti lua hotararea cea mai potrivita in ceea ce priveste locatia. eu zic de asemenea sa stabilim si data, astfel cred ca e mai usor....sa consultam "agenda" si sa vedem care poate sa vina. pt ca eu sunt zgarcita , cred ca daca suntem grup, se poate negocia cazarea, dar mai stiu eu pe cineva care deja s-a gandit la asta.
s-a trezit
revin
lorex spune:
Dece,
Ti-am trimis mesaj pe privat.
Vreau sa ne ferim de eventualii spioni, de aceea am propus sa discutam pe mail detaliile.
Ruxita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui decenuela neatza fetili; sarumana de cofe ,rux pai ai vesti proaste cu mutatul jobului; si eu resimt acu diferenta inre a face 5 minute si a sta cu ochii pe ceas sa nu intarzii f mult; dar astae, mergem mai departe; in leg cu acel curs nu trebuie sa te descurajezeze nimic daca tu simti ca esti pe drumul cel bun; nici macar eu care pot sa zic acu ca e din carti ce povestesti tu acolo; eu n=am facut niciun curs inainte dar mi=au fost recomandate niste carti pe care le=am citit cu mare interes deoarece vroiam sa depasesc stadiul de invatatoare in care nu stiam nimic mai mult; si mi s=a parut f tare toata experienta tot ce citeam simteam ca mi se potriveste ca o manusa ; diferenta e atunci cand intri in paine , constati ca sunt doar carti , ca da, e posibil sa intalnesti astfel de situatii numai ca majoritatea exemplelor nu sunt din ro ci de la marile companii din lume; si ca de fapt ceea ce te omoara in ro e sistemul de kk; trebuie sq fug; eu tot n=am lptop si vrea JM SA ;;;;navigheze: va pup Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!... |
...si ce vijelie a fost azi la curs...nu intru in amanunte, dar un tip obisnuit sa vorbeasca mult s-a simtit lezat de abundenta intrebarilor mele... ah, si nu e primul! am mai fost la un curs si dupa prima zi primesc telefon de la sef, ca i s-a plans cineva ca pun prea multe intrebari... si cum n-am de gand sa ripostez, sa ma descarc macar aici...
n-am de gand sa ma corectez cu pusul intrebarilor pentru ca...
1) poate ca nu sunt toate intrebarile pertinente si la obiect, dar astfel inteleg eu sa asimilez informatiile noi, punand intrebari de clarificare, confirmare sau validare a intelegerii noului si te ajuta mult sa urmaresti un fir logic...
2) punand intrebari iti mentii atentia, concentrare si vigilenta treaza si asa poti sa urmaresti cu concentrarea maxima timp de 6-7 ore un vorbitor (altfel risti sa-ti pierzi interesul si sa adormi pe masa)...
3) un banc, profesorii sa nu se supere pe elevii/studentii agansanti care pun intrebari, s-ar putea sa fie singurii care ii asculta...(aceeasi idee ca la punctul 2)
4) din experienta mea de ziarista am invatat ca nicio intrebare nu e stupida sau nelalocul ei... am primit un raspuns prompt sa zicem la 50% din intrebari... la restul uimitor imi veneau raspunsurile din alte parti, alti interlocutori, alte surse... se intampla sa pun o intrebare pe un forum sa zic si sa gasesc raspunsul pe care il asteptam (si nu l-am primit imediat) deschizand sa zicem prima revista si prima pagina care mi-a cazut pe maina asteptand sa intru la medic... pe scurt, Intreaba si vei Primi Raspunsuri! Tot ce vrei sa stii, sau nu vrei... dar Intreaba! pentru ca daca nu pui intrebarea cand te-a strafulgerat, s-ar putea sa ratez un moment de mare revelatie
5)inteleg ca e o abordare egoista... e felul meu de a "devora" un om, de a afla cat mai multe lucruri de interes pentru mine... si singurul lucru pe care il pot promite e ca voi lasa microfonul liber si pentru alti intrebaciosi ca mine (ii voi incuraja s-o faca!)
No... si acum zi-mi te rog si mie 2-3 titluri de carti care sa ma lumineze! cu multumiri anticipate!
decenuela spune:
neatza, doamnelor....evident va servesc o coffe fierbinte..
dupa cum se vede folosesc "." deci ce bine e de la calc meu
azi cik e liber , maine muncim,asa ca mi-am propus multe treburi administrative sa vedem si daca reusesc ceva. ce tare ar fi sa iasa JM macar 1 ora cu fi-su...as ridica muntii pe aici dar....cum ramane doar vis,ma adaptez realitatii.
ce sa va zic, jiji a intrat in normal de cateva zile, iar ma capiaza cu laptele cere si noaptea ( cred ca e reflex) dar si papa,are mult de recuperat...ii pik tricourile la umeri...cred ca aproape a depasit perioada batailor...acum se joaca frumos in parc cu ceilalti copii, ar sta non stop afara si iar la apucat dorul de mall....asa ca zilnic ne facem numarul si pe acolo urcand pe scarile rulante si coorand cu liftul.
azi avem programarea la dr thiery...sunt curioasa ce zice ca eu am oaresce retineri referitor la mersul lui...
rux esti f perseverenta si asta e f bine. referitor la pusul intrebarilor; esti putin supi tocmai ca esti printre putinii interesati de acel curs, prb majoritatea sunt ca trebuie facut.
cei ca tine ori sunt luati la ochi( de bine)si reusesc ori sunt eliminati pt ca deranjeaza manifestand curiozitate.
despre carti o sa-ti trimit pm pt ca tre sa ma uit in biblioteca....nu mai retin titlurile si acu am o leneeee ...daca o sa fii interesata de vreouna sa-mi zici ca ti le dau...
doamnelor/...sa aveti o zi superba