Pufi de Ian-Feb 2010! (76) - La multi ani Simply!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Ruxita cum e cursul?iti place? e motivant? hai mai spune-ne si noua, ca motivezi si pe altii cu spiritul tau

Simply,mami de fetita frumusica

cautam instinctiv butonul LIKE, ca sa-ti dau like la mesaj :)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Fetelor,

Hai sa facem o lista cu fetele care sunt dispuse sa mearga un week-end la munte, prin iunie-iulie (stabilim de comun acord data) cu pufi cu tot, ca sa facem o adunare, sa ne cunoastem face-to-face!

O sa deschidem o lista , probabil pe mailul comun.
Rog ca fiecare dintre voi sa spuna perioada preferata, cam in ce bani se poate incadra precum si alte propuneri pe mail, ca astfel sa gasim o varianta convenabila pt toata lumea.

Pt fetele din strainatate care vin in tara la vara, sa precizati perioada in care veniti si daca puteti sa va rupeti o zi-doua din programul de vizitare a rudelor sa veniti si voi.

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Lorex si fetele care se ocupa cu excursia f frumoasa initiativa

Eu personal nu pot veni; nici in tara nu mai ajungem , sotul si-a schimbat serviciul deci ioc concediu momentan

Ariana tocmai mi-a dat pe jos tot paharul cu orez si boabe de porumb de a trebuit sa aspir prin fiecare cotlon al camerei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Fetelor,

Hai sa facem o lista cu fetele care sunt dispuse sa mearga un week-end la munte, prin iunie-iulie (stabilim de comun acord data) cu pufi cu tot, ca sa facem o adunare, sa ne cunoastem face-to-face!

O sa deschidem o lista , probabil pe mailul comun.
Rog ca fiecare dintre voi sa spuna perioada preferata, cam in ce bani se poate incadra precum si alte propuneri pe mail, ca astfel sa gasim o varianta convenabila pt toata lumea.

Pt fetele din strainatate care vin in tara la vara, sa precizati perioada in care veniti si daca puteti sa va rupeti o zi-doua din programul de vizitare a rudelor sa veniti si voi.

_

_

Super initiativa, Lorex!
Ma alatur.

Mergi la inceput

Ladies haideti la un cappucino si o felie de tiramisu

Voi ce faceti ca sa va detensionati? sa scapati de o stare de irascibilitate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Ruxita cum e cursul?iti place? e motivant? hai mai spune-ne si noua, ca motivezi si pe altii cu spiritul tau

hm, sa zic cuvinte despre cursul meu... este despre cum sa devii antreprenor, adicum cum sa-ti deschizi propria afacere, priimul weekend am invatat ce se putea invata de la 9 la 6 seara despre resurse umane, comunicare si leadership... am invatat despre cum ziceam documentele de personal, comunicare verbala - nonverbala, am facut exercitii si simulari, studii de caz, sedinte, prezentari, vizionari de filme (secvente) pe care apoi le-am discutat (a fost prima data cand am discutat cu cineva despre aspecte de comunicare, stil, simbolistica in filme in afara de drama personajului principal)... a trebuit sa facem in grup o sedinta pentru rezolvarea unei situatii (noi am ales organizarea unei petreceri de craciun) apoi sa ne gandim la mesajele pe care le comunicam si cui (de felicitare angajati, de felicitare clienti, parteneri, invitatii la petrecere, mesaj director, ceremonie de premiere s.a.)... sau sa gandim toata procedura de selectie a unei echipe noi pentru vanzarea unei game noi de produse, astfel incat sa nu demotivam restul echipei pe cei care nu au fost selectati in noua echipa... sau am discutat pe indelete despre stilurile situationale de leadership si unde se potrivesc mai bine (directiv pe santier cu oameni fara prea multa pregatire si calificare profesionala sau in organizarea unor evenimente complexe gen expozitie romexpo, unde nu se doarme cate 70 si ceva ore continuu la foc automat s.a.)

mai am inca 5 weekenduri, cu un weekend pauza... apoi examen si consultanta pe scrierea de business plan, stabilesc intalniri cu lectorii si consultantii companiei de training pe afacerea mea... si mai trebuie la final sa le dau copii dupa actele care atesta ca mi-am deschis firma...

totul e bine si frumos, doar ca e la rupere... din fericire, sotul a fost foarte suportiv, eu ma simteam vinovata si nu stiam cum sa ajung mai repede acasa, sotul dimpotriva, nu mi-a pus in carca nicio neglijenta... a hranit copilul, l-a pus la somn, a trimis-o pe Ela cu copilu la plimbare, s-au descurcat intr-un cuvant... si mi-a zis ca nu de aceste weekenduri de studiu ale mele ii e groaza ci de ce urmeaza...

dar eu sunt optimista...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

Citat:
citat din mesajul lui Loredana71

Ruxita,poate de la otet a facut bubite?Otetul e totusi un acid....

Lara

o cana de otet intr-o cada mare de acid??? si cand faci comprese cu apa si otet direct pe piele?

el a facut bubite cu vreo 2 zile in urma cand m-am dus cu el la spital si la prima vedere doc suspecta o scarlatina, dupa care l-a examinat si in gura si a zis ca-i alergodermie si ne-a recomandat regim alimentar si un antihistaminic....

ar mai putea fi...

tratamentul homeopat pe care l-am facut, care s-a manifestat cu niste eruptii... in sens de eliminare ... nu stiu ce sa cred, dar sunt foarte trista sa-l stiu alergic...

Am o prietena care merge regulat cu fetita de 2 ani la homeopat si are reactii din astea "de curatare" spune ea...ca asa e normal cica...
mai ales dupa ce e nevoita sa ia medicamente, dupa ce termina tratamentele alopate se duce la homeopat pt curatare.
o data i-a aparut niste egzeme f urate pe piele si nu au gasit medicii cauza, spuneau ca e pe fondul unei viroze iar ea e sigura ca a fost reactie de la homeopate.

daca e prima data cand i se intampla lui kay poate ar fi bine sa nu te panichezi, vezi daca ii mai iese si a doua oara si atunci te duci la investigatii.

_

_

si medicul homeopat nu-i zice sa nu mai urmeze tratamente alopate? sa vina exclusiv la el?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Loredana71

Seara buna!

Acum probabil o sa dati cu rosii,dar imi asum riscul!Nu mai dati atatea copiilor,imunizarea se produce cel mai sigur,normal si sanatos pe cont propriu,prin aceste imbolnaviri!Toti copiii trec prin boli la varsta asta,asa cum se imbolnavesc,se si fac bine...Doar dupa investigatii serioase si stabilirea faptului ca sistemul imunitar al copilului nu functioneaza bine se recurge la asa ceva...Toate aceste tratamente nu fac decat sa leneveasca organismul si sistemul imunitar,care nu are de unde sa invete altfel sa lupte cu relele din afara...
Cel mai bun lucru si cel mai mare serviciu pe care l-il putem face copiilor nostri e sa sprijinim sistemul imunitar prin alimentatie....

Stiu ca o sa deranjeze mesajul meu,dar daca macar o mamica se gandeste inca o data daca sa dea medicamente copilului dupa ce a citit mesajul meu,deja se merita toate rosiile si ouale stricate pe care mi le iau virtual in cap

Lara

Aici sunt de acord cu tine!

_

_

mda, din nefericire ai mare dreptate; cred ca toata lumea e luata de valul emanciparii si al dezvoltatii in carre nu avem timp de nik si e mult mai simplu sa cumparam chestii F BUNe, care rezolva ca prin minune totul; eu nu condamn pe nimeni insa am senzatia ca daca ii indopam cu tot ce ne ofera piata crestem niste pui de avicola;

Mergi la inceput

Buna dimineata,

O cafeluta serviti?

La noi tot vreme urata e, dar i-am spus lui tati de Ari ca musai mergem la piscina ca nu mai suport sa stau in casa

Ruxita suna foarte profesional ce cursuri faci; Succes in continuare atat in weekenduri cat si dupa. Sa iasa totul cum doresti

Un weekend minunat sa aveti!

Mergi la inceput

Ieri am aflat ceva ce m-a lasat cu gura cascata. Am fost la un jobcentre sa vad daca aplic prin ei am sanse mai multe. Si ma intreaba de ce pic interviurile? I-am spus ca eu nu ajung nici la faza de interviu, desi am si calificare englezeasca(a ramas cam surprins) si m-a intrebat de cum imi arata CV-ul. Spun bullet points- NUUUU ; firmele de recrutare au un program instalat care citesc cv-urile(trimise electronic) si in functie de criterrile cerute da mai departe cv-ul la un recruter sau ajung la "cosul de gunoi"; faza e ca cv-urile cu bulet points, cele care nu sunt in acelasi alignment nu pot fii citite si ajung direct la "cosul de gunoi".

Sincer nu am stiut de existenta acestui program, nu am stiut de astfel de criterii; am pierdut ceva timp si joburi la care poate aveam o sansa, dar sper ca de acum inainte sa am mai multe sanse.

Mergi la inceput