Pufi de Ian-Feb 2010! (76) - La multi ani Simply!
Raspunsuri - Pagina 16
atlantique spune:
Ruxita, greu, maica, greu.... Nu degeaba se zice:"Copii mici probleme mici, copii mari, probleme mari".
Cand eram ca ea stiam ca pot sa merg oriunde atata timp cat mama stia unde sunt si la cat ma intorc....dar nu am intarziat peste ora agreata cu mama niciodata, cred ca am fost eu un copil ceva mai mototol, sa zic asa
Cu cainele nu-i de gluma ca de regula te simte daca iti este frica.
Si noi am interactionat cu unul azi in parc, in sensul ca a trecut Alex in fuga cu motorul pe langa el si el a inceput sa latre la puiul meu. Nu stiu cand am ajuns langa el....nu parea speriat, dar mai stii...il vad noptile urmatoare ca de regula viseaza ce il marcheaza peste zi.
Dece ma bucur ca Jiji este mai bine si sper sa nu mai aveti probleme.
Cu tampoanele...el nu m-a vazut cu ele niciodata ca mai stiu cazuri de copii care le-au scos la iveala in cele mai nepotrivite momente si am incercat sa ma feresc, dar sunt haiosi tare.
NB fetele, cochetele!
plateea spune:
neataaaa...
va las in termos o cafea cubaneza calduta, alaturi de o ciocolata alba de casa si niste goffre cu capsuni si frisca.
sa aveti un week-end minunat, doamnelor!
pufuletii si mamicile lor!
blue_flower spune:
Citat: |
citat din mesajul lui plateea neataaaa... va las in termos o cafea cubaneza calduta, alaturi de o ciocolata alba de casa si niste goffre cu capsuni si frisca. sa aveti un week-end minunat, doamnelor! pufuletii si mamicile lor! Visez, visez... povestea unei pastai...numita bbTo |
Multumim Plateea....cafea cubaneza calduta....cum e asta? Ca in Cuba nu am fost....
lorex spune:
citat din mesajul lui Loredana71 Seara buna! Acum probabil o sa dati cu rosii,dar imi asum riscul!Nu mai dati atatea copiilor,imunizarea se produce cel mai sigur,normal si sanatos pe cont propriu,prin aceste imbolnaviri!Toti copiii trec prin boli la varsta asta,asa cum se imbolnavesc,se si fac bine...Doar dupa investigatii serioase si stabilirea faptului ca sistemul imunitar al copilului nu functioneaza bine se recurge la asa ceva...Toate aceste tratamente nu fac decat sa leneveasca organismul si sistemul imunitar,care nu are de unde sa invete altfel sa lupte cu relele din afara... Cel mai bun lucru si cel mai mare serviciu pe care l-il putem face copiilor nostri e sa sprijinim sistemul imunitar prin alimentatie.... Stiu ca o sa deranjeze mesajul meu,dar daca macar o mamica se gandeste inca o data daca sa dea medicamente copilului dupa ce a citit mesajul meu,deja se merita toate rosiile si ouale stricate pe care mi le iau virtual in cap Lara |
Aici sunt de acord cu tine!
simplicity spune:
Buna dimineata,
Plateea multumim de tratatie si un weekend frumos sa ai si tu
Mara si Alexandru s-au bronzat deja?! e bine ca ati avut vreme de bronz ; ceva poze nu vedem
Ruxita fiecare etapa cu problemele ei :( ; dar sunt sigura ca veti reusi sa gestionati bine situatia sa va fie bine la amandoua
Dece ma bucur sa aud ca sunteti mai bine
Simply,mami de fetita frumusica
lorex spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ruxita
o cana de otet intr-o cada mare de acid??? si cand faci comprese cu apa si otet direct pe piele? el a facut bubite cu vreo 2 zile in urma cand m-am dus cu el la spital si la prima vedere doc suspecta o scarlatina, dupa care l-a examinat si in gura si a zis ca-i alergodermie si ne-a recomandat regim alimentar si un antihistaminic.... ar mai putea fi... tratamentul homeopat pe care l-am facut, care s-a manifestat cu niste eruptii... in sens de eliminare ... nu stiu ce sa cred, dar sunt foarte trista sa-l stiu alergic... Life is good! |
Am o prietena care merge regulat cu fetita de 2 ani la homeopat si are reactii din astea "de curatare" spune ea...ca asa e normal cica...
mai ales dupa ce e nevoita sa ia medicamente, dupa ce termina tratamentele alopate se duce la homeopat pt curatare.
o data i-a aparut niste egzeme f urate pe piele si nu au gasit medicii cauza, spuneau ca e pe fondul unei viroze iar ea e sigura ca a fost reactie de la homeopate.
daca e prima data cand i se intampla lui kay poate ar fi bine sa nu te panichezi, vezi daca ii mai iese si a doua oara si atunci te duci la investigatii.
simplicity spune:
Ruxita cum e cursul?iti place? e motivant? hai mai spune-ne si noua, ca motivezi si pe altii cu spiritul tau
lorex spune:
citat din mesajul lui larisel Si tot cu crize de isterie, iar cum noi suntem obositi si nervosi tot timpul nu prea reactionam cum ar trebui... sper sa ne revansam pana la majorat . _ din 09.12.2009 mami de gemanutze sagetatoare |
cred si am observat la mine si la cei din jur ca, cu cat esti mai nervos si-ti pierzi rabdarea cu copii, cu atat devin si ei mai nervosi si mai razgaiati. E un cerc vicios.
Desigur, e destul de greu sa fii calm si rabdator, mai ales cand esti obosit...nici mie nu-mi iese tot timpul..
Dar presupun ca e o investitie buna sa incerci, pt ca in timp se vad rezultatele.
simplicity spune:
citat din mesajul lui atlantique Simply pai daca trimiti actele nu inseamna ca vor sa te angajeze? Sau iti verfica documentele? Oricum ar fi felicitari! Orice pas inainte este bun. |
Multumesc Teoretic ar trebui sa insemne angajare, dar practic inca nu; trebuie sa ia decizia si firma-mama si in acelasi timp imi si verifica actele
lorex spune:
citat din mesajul lui ale1212xa tot am vrut sa intru dar nu am avut deloc timp azi...dar iata-ma ajunsa acasa asa ca va scriu 2 randuri. plateea bine ai revenit...minunat "soarele si luna" tau dece, inspira, expira mamico...ai sa vezi ca totul e bine..i-al incet pe jiji, o sa se facabine numaidecat... despre noi...ce sa va zic...se pare ca Dragose salbatic..asa mi l-a catalogat o bunica la un loc de joaca... povestea e cam asa: se juca Dragos cu niste bile la un loc de joaca si la un moment dat ii da unui baietel cu o bila de 2 ori in mana...copilasul se pune pe urlat..sar si eu si maica-sa, ea sa il consoleze pe al ei, eu sa il opresc pe Dragos...ii explic ca nu e frumos cea facut, ca uite plange baietelul, sa mergem sa ii facem mai-mai ca sa ne ierte..zis si facut...trece momentul...Dragos continua joaca..la un moment dat se apropie iar de baietel(dar nu sa ii faca ceva..pur si simplu s-au nimerit prin apropiere), baietelul respectiv il vede pe Dragos si se pune iar pe urlat...in momentul ala Dragos trece mai departe dar o aud de pe margine pe bunica(nu mama!!) copilului urland la Dragos:"Da' da-te ma de acolo nu vezi ca il sperii!!". Nu am zis nimic...m-am gandit ca poate a fost doar asa o vorba in vant spusa...ei...si apoi o aud in continuare pe bunica spunand catre dDragos..esti salbatic...ma intorc 180 de grade si o intreb cum indrazneste sa ii urle asa ceva copilului meu...al care femeia si mai apriga...ca da...e salbatic..nu vezi ca nu stie sa se joace...ca e needucat, ca daca nu stiu sa il educ sa il iau de acolo...o intreb daca realizeaza ca acel copil la care urla are 2 ani...si ea..ca si ce daca..si o dadea iar cu salbaticul...la care ii zic.."de doamna cu unii nu ai cum sa vorbesti ca nu ii duce capu" si ea de colo "daaa... ca sunt niste needucati" si eu "exact, eu vorbeam de dumneavostra"...si tace baba...peste nici 5 minute vine tatal copilului si bunica incepe sa se vaite ca l-a batut un baietel...tac-su si o falca in cer si una in pamant..ca cine...si zic eu..nu l-a batut domne nimeni...fiul meu i-a dat cu o minge in mana...dar de...pentru unii realitatea e relativa...imediat si-au luat copilul si au plecat asadar, cand va intalniti cu noi sa stiti ca suntem salbatici ----------------------------------------- Alexandra si Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem |
m-am enervat numai cat am citit!