Pufi de Ian-Feb 2010! (76) - La multi ani Simply!
Raspunsuri - Pagina 15
simplicity spune:
Hello,
Aoleu cate bunatati....si eu am vrut sa va servesc cu tiramisu, dar il bag inapoi in frigider si va servesc la schimbul 3
Eu mi-am trimis actele la compania-mama si pt cazier(inca nu stiu daca sunt sau nu angajata dar am mai facut un pas inainte care imi da sperante)
O zi mirifica sa aveti!
Simply,mami de fetita frumusica
miremia spune:
Lali ai castigat un premiu la tombola, felicitari!
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
atlantique spune:
Buna!
Se cunoaste ca a aparut Plateea....nu mai exista cafea fara dulce si vad ca sunt stimulate si alte fete sa ofere cate ceva ( BF)
Simply pai daca trimiti actele nu inseamna ca vor sa te angajeze? Sau iti verfica documentele? Oricum ar fi felicitari! Orice pas inainte este bun.
Lali felicitari pentru castig!
Mire si moaca mea este bronzata pe fata, pe maini (doar palmele ca pana acum doua zile a iesit doar cu maneca lunga) si pe ceafa ca tractoristii
Azi la noi a plouat dimineata asa ca am iesit abia pe la 12 si ceva afara, mai tarziu ca de obicei. Oricum l-am alergat bine ca mi-a adormit in scaunul de masa.
O dupa amiaza frumoasa va doresc!
Ruxita spune:
... buna seara...
citesc noi pufi alergici, of, of... ce sa fie si cu aceste alergii???
lali a castigat ceva? ce? am tot rasfoit sa citesc si n-am gasit...eh, felicitari! sper ca nu e doar un tricou si-un pix...
eu azi le-am avut cu nervii... Ela de o buna bucata de vreme, umbla teleleu tanase (ca detalii nu stiu), ba in parc herestrau, ba in moghioros, ba in izvor... si n-ar fi o problema, daca si iarasi daca... ar manca altceva in afara de grisine... si-ar lua pachet la scoala... si-ar face temele... ar ajunge pe la un 6 acasa...
azi primim sms de la ea ca e plecata ... o sun pe la 6 imi zice ca e in herestrau... ii zic sa vina acasa ACUM! peste o ora intra robotul si-mi zice ca abonatul asa si pe dincolo... peste o alta ora, deja intru in trepidatii... am comportament compulsiv... ma incalt ca sa ies in strada, sotul ma convinge sa nu... ma spal pe fatza cu multa apa... plimbat ca in cusca de leu prin casa... primesc un alt sms de la Ela ca sa nu ne impacientam ca e aglomerat si ca ajunge intr-un final si acasa... peste 2 ore si ceva...
mai si parca tot stresul cu ala mic mi se pare floare la ureche pe langa ce palpitatii imi da domnisoara...
Ruxita spune:
... si m-am speriat ingrozitor de un caine! am mers pe langa el... si apoi s-a luat din urma noastra, parea prietenos, dar prea aproape totusi de noi... ii tot ziceam marsh si el se tinea din urma noastra... l-am luat pe Kay pe sus ca barem daca ma musca, ma musca doar pe mine, eu ma dadeam dupa o masina, cainele dupa noi, si mai si latra ... pana la urma am sarit un gard ca nu era deloc chip sa scapam de afurisit... nu stiu ce-a vrut cainele de la noi! sa se joace, sa ne latre, sa ne muste, dar eu tremuram deja ca varga...
decenuela spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui atlantique
Ce tari au fost! |
eu ma agitam sa plec la spital cu el pt perfuzie si jiji a gasit un tampon l=a desfacut si era f indignat ca nu=l bag in sema; tot mi=l indesa,,,,,baga mami puta;;; apoi vroia la el;;;;
decenuela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simplicity Dececum mai sunteti? Simply,mami de fetita frumusica |
sarumana, mai bine; deja face kk tare, si=a recapatat pofta de mancare insa de vreo 3 zile e cam hipotermic , are extremitatile reci; dar a prins si el poftaq de viata desi e numai os; ne revenim noi usor, usor
decenuela spune:
dupa atatea bunatati
rux , referitor la ela nu stiu ce sa zic, RABDACOL si diplomatie? cred ca e abia inceputul; poate e important sa aveti discutii despre incredere reciproca, sau k spiritul de turma nu e intotdeauna in avantajul ei etc;e grele cu adolescentii astia;