Pufi de Ian-Feb 2010! (76) - La multi ani Simply!
Raspunsuri - Pagina 14
atlantique spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui nyny
Da, doar ce ne obisnuisem si noi sa iesim dupa-amiaza la plimbare in fiecare zi. La noi e putin mai usor cu activitatile pt ca de multe ori se joaca frumos amandoi.. fac mancare, se duc la scoala, construiesc, deseneaza...dar si cand se intarata la prostii sau se incaiera.. se complica situatia. Nu v-am povestit ultima traznaie. Mi-au furat tampoanele zilnice si au aparut amandoi cu cate unul lipit pe gura. Mami de kinderi tazmanieni |
Ce tari au fost!
atlantique spune:
Sa ma (mai) laud si eu cu puiul meu.... Stie poezii, adk eu incep si el completeaza, nu stie sa zica singur de la inceput la sfarsit, dar stie destul de mult. Spunem poezia cu "tica, tica, tica, mi-a macat pisica....", "Catelus cu parul cret", "Un pitic asa de mic", cam astea.
Si cunoaste dreapta/stanga, adk mana, piciorul dar si mergi la dr/st.
Si nu mai bem lapte din biberon, dar inca facem in pampers (asta ma omoara).
Salutari pentru fetele care nu au mai intrat de mult si au revenit zilele acestea: Plateea, Sorina, Nyny, Larisel, BF, Dandana WB
Alexutza, esti pe receptie?
Nu-ti mai faci timp macar de-o vorba, doua?
Sa aveti o dupa-amiaza frumoasa!
miremia spune:
Noi azi ne- am topit in parc, in tricouri!!
Mara e bronzata pe fata deja.
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
ana_g spune:
buna,
sunt si eu pe aici, mai pe dupa cortina, dar caut sa fiu la zi* cu cititul.
noi suntem bine, la modul general. eu sunt tot mai gravida pe zi* ce* trece cu bunele si relele aferente.
stefan....uf...e bine, dar ne scoate peri albi stiti si voi, copil duracell, mama tot timpul cu bateriile pe minus, din astea. noroc ca s-a incalzi*t si il pot scoate sa alerge pe afara. vorbeste vrute si nevrute, multe inca pe limba lui, dar e tare dulce de exemplu cand striga dupa pisica "matza obaznica", asa, rastit, ca doar a avut de unde invata. sau ascunde diverse obiecte, sau in pumnisorii lui, sau in san si intreaba "unde e?"..si tot el raspunde " nu tiu, unde e?"....oricum, mare grija la ce* zi*ce*m si face ca imita tot, absolut tot. a, inca ce*va nostim....se spala la putz*a, la chiuveta, seara, cocotat pe un scaunel, isi uda mana si se spala..cica.
altceva voiam sa spun de fapt. cand am iesit din spital i-au iesit niste bubitz*e pe picior, vreo 3-4, apoi pe degetele de la o mana. ce*va bubitz*e aveam si eu......bon, alergie, dar la ce*?....pana ne-am tot gandit noi, au trecut, ca acum o saptamana sa-i apara altele, mai nervoase si mai multe, pe soldul drept si pe toata mana dreapta. aratau horror, mai ales ca se scarpinase. intr-una buba, buba, buba....dus copilu la doctor...da, alergie (dar la ce*, inca nu stim), aerius, un gel pt calmarea mancarimilor si asta a fost tot. acum bubitele sunt pe trecute, s-au transformat in vezicule cu lichid........unde sa ma duc sa ii faca teste pt alergii? a mai patit asa ceva prin ianuarie, dar nu imi pot da seama de la ce. asa faceam si eu cand eram mica, de la capsuni si ciocolata, dar la el nu am vaz*ut sa ii apara ce*va in putinele dati cand a mancat ciocolata sau capsuni. oricum, de data asta nu........
gata, ma retrag, m-am intins.......va pup....mi-e dor de voi
a, e de prisos sa va mai spun ca nici nu mananca, nici nu bea lichide suficiente.....
_
mama lui Stefan, pui scump si 17+
micki_mica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ana_g buna, sunt si eu pe aici, mai pe dupa cortina, dar caut sa fiu la zi* cu cititul. noi suntem bine, la modul general. eu sunt tot mai gravida pe zi* ce* trece cu bunele si relele aferente. stefan....uf...e bine, dar ne scoate peri albi stiti si voi, copil duracell, mama tot timpul cu bateriile pe minus, din astea. noroc ca s-a incalzi*t si il pot scoate sa alerge pe afara. vorbeste vrute si nevrute, multe inca pe limba lui, dar e tare dulce de exemplu cand striga dupa pisica "matza obaznica", asa, rastit, ca doar a avut de unde invata. sau ascunde diverse obiecte, sau in pumnisorii lui, sau in san si intreaba "unde e?"..si tot el raspunde " nu tiu, unde e?"....oricum, mare grija la ce* zi*ce*m si face ca imita tot, absolut tot. a, inca ce*va nostim....se spala la putz*a, la chiuveta, seara, cocotat pe un scaunel, isi uda mana si se spala..cica. altceva voiam sa spun de fapt. cand am iesit din spital i-au iesit niste bubitz*e pe picior, vreo 3-4, apoi pe degetele de la o mana. ce*va bubitz*e aveam si eu......bon, alergie, dar la ce*?....pana ne-am tot gandit noi, au trecut, ca acum o saptamana sa-i apara altele, mai nervoase si mai multe, pe soldul drept si pe toata mana dreapta. aratau horror, mai ales ca se scarpinase. intr-una buba, buba, buba....dus copilu la doctor...da, alergie (dar la ce*, inca nu stim), aerius, un gel pt calmarea mancarimilor si asta a fost tot. acum bubitele sunt pe trecute, s-au transformat in vezicule cu lichid........unde sa ma duc sa ii faca teste pt alergii? a mai patit asa ceva prin ianuarie, dar nu imi pot da seama de la ce. asa faceam si eu cand eram mica, de la capsuni si ciocolata, dar la el nu am vaz*ut sa ii apara ce*va in putinele dati cand a mancat ciocolata sau capsuni. oricum, de data asta nu........ gata, ma retrag, m-am intins.......va pup....mi-e dor de voi a, e de prisos sa va mai spun ca nici nu mananca, nici nu bea lichide suficiente..... _ mama lui Stefan, pui scump si 17+ |
Buna,
Noi am fost la Medlife si am facut acolo analizele pt alergie.
Bine, intai la cabinet la alergologie si apoi analiza. Nu stiu cat e consultatia, ca noi avem abonament si nu am platit, dar analiza pt alergie, panel 4 pediatric (facut de noi), e 210 lei. Asta e si pt alergeni respitatorii si alimentari.
Sanatate multa, energie si mai si! Si sarcina usoara in continuare. Cate sapt ziceai ca ai?
Mami lu' Kiti
Magazinul meu
micki_mica spune:
citat din mesajul lui miremia Noi azi ne- am topit in parc, in tricouri!! Mara e bronzata pe fata deja. Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
Sa va fie de bine, primul bronz?
Chiar ma gandeam azi la voi, cand mergeam la dr, pe la 11...ca voi poate va duceti in parc...
Mami lu' Kiti
Magazinul meu
micki_mica spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui nyny
Da, doar ce ne obisnuisem si noi sa iesim dupa-amiaza la plimbare in fiecare zi. La noi e putin mai usor cu activitatile pt ca de multe ori se joaca frumos amandoi.. fac mancare, se duc la scoala, construiesc, deseneaza...dar si cand se intarata la prostii sau se incaiera.. se complica situatia. Nu v-am povestit ultima traznaie. Mi-au furat tampoanele zilnice si au aparut amandoi cu cate unul lipit pe gura. Mami de kinderi tazmanieni |
super tare!
Mami lu' Kiti
Magazinul meu
plateea spune:
Neataaaaaa...
va las o Irish coffee???
si niste briose cu ciocolata alaturi?
sau un tort dobos?
oricum, va doresc o zi frumoasa!
nyny spune:
citat din mesajul lui plateea Neataaaaaa... va las o Irish coffee??? si niste briose cu ciocolata alaturi? sau un tort dobos? oricum, va doresc o zi frumoasa! Visez, visez... povestea unei pastai...numita bbTo |
Neatza si multumim pt ispite
blue_flower spune:
citat din mesajul lui plateea Neataaaaaa... va las o Irish coffee??? si niste briose cu ciocolata alaturi? sau un tort dobos? oricum, va doresc o zi frumoasa! Visez, visez... povestea unei pastai...numita bbTo |
Multumim de cafea. In special pentru ca e Irish.
Iar briose va ofer si eu, doar ca ale mele, facute aseara, sunt cu miez de nuca si banane. Si miere.
O zi frumoasa si usoara sa aveti - desi afara e cu nori mari si multi si urati.