Pufi de Ian-Feb 2010! (76) - La multi ani Simply!
Raspunsuri - Pagina 13
simplicity spune:
Mirela multumim de cafea
Atlantique multumesc de recomandare
I-am gasit ieri la Ariana niste papucei foarte faini pt casa(desi rolul lor nu pt asta e); www.hm.com/gb/product/96575?article=96575-A" target="_blank">astia sunt ; imi place ca ii tine in picioare si nu mai aluneca asa usor
Simply,mami de fetita frumusica
simplicity spune:
Voi aveti vreme frumoasa? La noi asa tare ploua, ne tine in casa
nyny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simplicity Voi aveti vreme frumoasa? La noi asa tare ploua, ne tine in casa Simply,mami de fetita frumusica |
La noi s-a anuntat cod galben de vijelii. Deocamdata e cald si soare dar parca a inceput sa bata un pic vantul. Se apropie...
simplicity spune:
Nyny nu suna deloc bine; e nasol cand e vreme urata, trebuie cat mai multe activitati pt copii ca sa ii intretinem
blue_flower spune:
citat din mesajul lui simplicity Mirela multumim de cafea Atlantique multumesc de recomandare I-am gasit ieri la Ariana niste papucei foarte faini pt casa(desi rolul lor nu pt asta e); www.hm.com/gb/product/96575?article=96575-A" target="_blank">astia sunt ; imi place ca ii tine in picioare si nu mai aluneca asa usor Simply,mami de fetita frumusica |
Si Dani a avut din astia, de piscina, doar ca luati de la Decatlon. F buni. I-a purtat vara trecuta la mare si apoi la gradi - ca si papuci de interior.
Apoi am luat pantofiori de interior tot de la Decatlon, doar ca sunt din tricot cu cauciuc....ambele perechi au ramas mici.
Dani poarta 24 plin, poate 24.5. Cel mai probabil va semana cu sotul, care poarta 46.
nyny spune:
citat din mesajul lui simplicity Nyny nu suna deloc bine; e nasol cand e vreme urata, trebuie cat mai multe activitati pt copii ca sa ii intretinem Simply,mami de fetita frumusica |
Da, doar ce ne obisnuisem si noi sa iesim dupa-amiaza la plimbare in fiecare zi. La noi e putin mai usor cu activitatile pt ca de multe ori se joaca frumos amandoi.. fac mancare, se duc la scoala, construiesc, deseneaza...dar si cand se intarata la prostii sau se incaiera.. se complica situatia. Nu v-am povestit ultima traznaie. Mi-au furat tampoanele zilnice si au aparut amandoi cu cate unul lipit pe gura.
nyny spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui blue_flower
Si Dani a avut din astia, de piscina, doar ca luati de la Decatlon. F buni. I-a purtat vara trecuta la mare si apoi la gradi - ca si papuci de interior. Apoi am luat pantofiori de interior tot de la Decatlon, doar ca sunt din tricot cu cauciuc....ambele perechi au ramas mici. Dani poarta 24 plin, poate 24.5. Cel mai probabil va semana cu sotul, care poarta 46. de Daniel, n.01.02.2010 Mama fericita |
Si Dav tot 24 poarta, aproape cat Mara. Are o talpaloaga...
dandanaG spune:
de cafea mire, cred ca abia acum imi fac una
simpli, sa poarte Ariana sanatoasa papuceii, sunt frumii
la noi e cald desii bate ceva vantul, eu sper ca tine vremea cu noi sa iesim si pe seara o tura
nyny tare simpatici sunt
atlantique spune:
citat din mesajul lui simplicity Mirela multumim de cafea Atlantique multumesc de recomandare I-am gasit ieri la Ariana niste papucei foarte faini pt casa(desi rolul lor nu pt asta e); www.hm.com/gb/product/96575?article=96575-A" target="_blank">astia sunt ; imi place ca ii tine in picioare si nu mai aluneca asa usor Simply,mami de fetita frumusica |
Foarte frumosi! Sa-i poarte sanatoasa!
Abia astept sa se deschida si la noi H&M (acum lucreaza la el) ca imi plac tare mult lucrurile de copii de la ei.
Sincera sa fiu nici nu ma asteptam de la tine sa ii zici ceva acelei "doamne", imi pari asa pashnica....
La noi sunt 27-28 de grade daca poti crede, dar acum a inceput sa bata putin vantul.
atlantique spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui blue_flower
Si Dani a avut din astia, de piscina, doar ca luati de la Decatlon. F buni. I-a purtat vara trecuta la mare si apoi la gradi - ca si papuci de interior. Apoi am luat pantofiori de interior tot de la Decatlon, doar ca sunt din tricot cu cauciuc....ambele perechi au ramas mici. Dani poarta 24 plin, poate 24.5. Cel mai probabil va semana cu sotul, care poarta 46. de Daniel, n.01.02.2010 Mama fericita |
wooow....Alex inca mai are incaltari 22 care ii vin. acum ii cumpar abia 23.....