LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***419***
Raspunsuri - Pagina 19
Ilinca_M. spune:
In alta ordine de idei, m-am indragostit. Rau.
S-a deschis un magazinas de pantofi, cica-i ceva firma din Bucuresti, Ariana shoes, auzit-ati de ea? Si acolo...pantofi de-aia cu toc ametitor si platforma, toate culorile care ma lasa pe mine lata, mov, roz, fucsia, verde de-ala traznitor, negru cu albastru imperial...tocuri care mai de care, si mai subtiri si mai stabile, am lesinat acolo, am probat vreo 3 perechi (doar asa, sa am si io un sentiment frumos, fara ganduri-si finantze:)), ah, nici n-as sti ce sa aleg!!! Preturi pe masura frumusetii, zic io, de la 155 niste balerini minunati la 250-280 pantofii ametitor...ah, da' nu castig io la lotto odata? Eventual dupa ce incep sa joc?...:))
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
Ilinca_M. spune:
Cuscra, cum e jineru', a stat sa-i iei temperatura "regulamentar"?
Simply, io vreau sa lansezi tema!
Imediat e gata vacantza si io n-am muncit nimic, sunt o persoana ingrozitoare si apoi ma mir ca ma palesc angoasele si aproape si atacurile de panica
Floric spune:
Pisik si Rares are ticuri (asa le numesc eu). Se ciupeste de gat. Dar doar de gat, pana adoarme sau daca prin somn se mai foieste imediat isi duce mana la gat. Cu "boala" asta ma chinui de cand avea cred ca 1 an. A mai avut si alte ticuri cam din acelasi repertoriu. ciupit de burta, ciupit de pielea dintre degetele mare si aratator (asta o face si acum cand nu are ce face). Insa cel mai tare ma deranjeaza ciupitul de gat pt ca isi face rani. Initial, ma deranja pt ca ma enerva, dar apoi cand am vazut ca peste zi daca ii atrag atentia intelege si renunta am zis ca poate ii va trece. Insa, in somn nu am cu cine sa ma inteleg.
Si inca un tic "barbatesc"..cand sta si se uita la tv, se freaca la putza.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
Ilinca_M. spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Floric Si inca un tic "barbatesc"..cand sta si se uita la tv, se freaca la putza. Poze Raru Poze noi Rares Rarisel cel mai frumusel |
Sper ca nu se uita la "Toddlers and Tiaras"! (haaa, ce glume proaste stiu sa scot:)))
Pisik, daca si mama ta isi roade unghiile, n-o fi mostenire de familie?...Oricum, e boala grea asta, nu stiu ce s-ar putea face, si huzband are ticul asta groaznic, are niste unghiutze maruntzele...si degeaba-i zic, pot sa-i zic la nesfarsit (dar instabil emotional nu e, zic eu:)))
Si Phiphi are un fel de tic, se adoarme/ readoarme de multe ori prin batzairea capului, nu va zic ce freza rezulta dimineatza...
Problema de ultima ora e ca de vreo 4 de nu 5 zile nu ne-a mai lasat sa o pieptanam, situatia in capul ei e dramatica, ma tem ca numa foarfeca o mai poate salva
Floric spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ilinca_M.
Sper ca nu se uita la "Toddlers and Tiaras"! (haaa, ce glume proaste stiu sa scot:))) I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around. |
Poze Raru
Poze noi
Floric spune:
Dodo imi place tare mult poseta.
Mai aveam ceva de spun din ce am citit zilele astea dar...baba batrana.
Poze Raru
Poze noi
Monnvas spune:
Pisik, io as lua in calcul si... vacanta. Fiindca si la noi e balamuc cand iesim din rutina zilnica. Si acum ne cam crizam.
... pe langa atentia muuulta pe care o vrea.
Si mie imi mai face faza cu mana pe gura, dar mai des primesc ordine: „Nu mai vorbesteeee!” (da, are o gramatica exceptionala)
Am muuulte de zis, dar cica tre sa „chitim cu balu” (citim cu Baloo).
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
inapreda spune:
Anaan, mintenash e gata prajitura sugerata de tine; inca e in cuptor si-mi place de mooor cum arata; de gustat, nu o voi gusta pentru ca m-am facut cuminte. Multam de reteta
Ian e o; are nasul infundat dar ii tin febra sub control cu antitermice; chiar, pina cind sa-i mai dau din astea? Io m-am gindit sa-i mai dau inainte de culcare si gata; cum se procedeaza "regulamentar"?
Nu, cuscra, nu i-am mai luat temperatura de cind i-am luat-o si avea 36 cu 8.
inapreda spune:
Simpli, nu m-ai dezamagit deloc; intr-un fel, stilul "rational" -mai corect ar fi "transant"-de scriere ti se potriveste; cred insa ca, la nivel de simtire, lucrurile sint mult diferite.
Astept cu interes tema propusa de tine.
Dodo, si mie imi place geanta si gasesc adorabila combinatia de culori.
Cuscra, sper sa-ti iei curind papuci pe placul inimii.
Ilinca_M. spune:
Cuscra, io-s termometru-addicted, tre sa stiu exact cum stam, intotdeauna:)). Desigur ca regulamentar e doar seara, inainte de culcare, apoi il lasi sa doarma. Daca febra-i creste vertiginos il simti tu+ va incepe sa se foiasca si abia atunci ii mai dai, daca e cazul.
Munica, bine zici tu cu gradi, noi in mod normal am fi dus-o (sa manance:)) dar n-a fost de vineri si afara n-a iesit decat ieri f. putin, asa ca la noi posibil de-aia e cu toane. E "fetitza care l-a luat pe "nu" in bratze: nu pieptanat, nu baie, nu taiat unghii...
Cand imi amintesc primavara trecuta cu cata placere facea baie, sa nu mai zic de acum doua veri, cu cata placere facea dush zilnic...
Cu unghiile era simplu, doar ii aratam forfecutza si intindea degetele pe rand, ba si picioarele (chiar daca acolo-i cresc mult mai greu, trebuia de fiecare data sa i le tai si pe alea:))
Ei, in seara asta am implorat-o sa ma lase sa-i tai unghiile...nimic. La un moment dat a parut concilianta, mi-a intins oarecum suveran 2 degete...si atat ne-a fost, gata, destul!
L-am lasat pe huzband de serviciu ca eu incep sa simt cum ma enervez