LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***419***

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Poftiti la prajitura cu branza daca doriti, eu abia astept sa se raceasca ! Ploua de cand am venit de la birou asa ca am trebaluit prin casa

Inapreda, cum e Ian ?? sper ca nu a mai facut temperatura si e vesel cum il stim

Alexandra,
am savurat si admirat pozele voastre , imi place atmosfera de familie frumoasa pe care o transmit , mama ta arata super dupa cum am mai spus, imi place ca e ingrijita si pedanta, bravo ei !!
De Amalia nu mai am cuvinte, e frumoasa foc !! si imi place tare tare mult cum o imbraci pe ea dar si cum te aranjezi tu
Si sunteti tare fotogenici toti , abia astept sa ne vedem !!!

Bebestrumpf, ale voastre nu le pot vizualiza :((

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Simplyanna, eu astept cu interes tema de dezbatere

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

Da, da, si eu vreau sa stiu cum sunt aia mici si febriciosi...mirii, sau cum sa le zic? copiii cuscrelor!

Si imi exprim si eu admiratia pentru mama Alexandrei si familia ei intreaga, precum si pentru tricoul de Pasti si forma excelenta a lui Buni de Pisik!

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Mai zic ca m-am speriat de reactia alergica a Zanucii, Dodo, fa cumva si detecteaza de la ce a fost, ca a fost serioasa treaba! Multi pupi si multa sanatate!

Novus, inca mai sunt fete care si-au exprimat dorinta de a completa chestionarele care sunt acum "on board", si nici nu e o tema de dezbatere, nici cu patratel, e asa, pt cand va plicti! De aia zic ca o lansez cand si daca se cere .

Mergi la inceput

Admirand Vitaminele si Boss-ii de pe Oastei (), mi-am adus aminte: Kea, ati renovat? ati evaluat Keutu de 3 ani? cum sunteti?

Mergi la inceput

Floric, frumoasa excursia si excursionistii ! Anca, bereta lui Floric nu cred ca e neaparat purtata gresit, mai degraba efectul neobisnuit e dat de faptul ca dungile colorate sunt verticale.

Mergi la inceput

V-am pupat, ca a sosit buzduganul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_nicolae
asa, mi-au mai ramas 2 chestii, tot restante de ieri.anamariaam vazut ca te-ai arat dezamagita de non recatia noastra la 2 faze, cu mionigamia si cu fanteziile. legat de fantezii, eu stiu ca am/ti-am raspuns, nu? Poze cu noiVeronica-Elena 14 ani, Tudor-Iulian 11 ani, Robert-Adrian 2 anisori
Reactia mea la non reactia voastra nu a fost nici pe departe dezamagirea Iar legat de fantezii, eu nu am intrebat nimic. Si siguranta de sine in ceea ce ma priveste a explicat-o foarte bine Ilinca, si am insistat si eu asupra ideii ca raspunsul tine strict de partener, pe care am pretentia ca il cunosc suficient incat sa imi permit aceasta siguranta.Monogamia ma asteptam oarecum sa va surprinda pentru ca majoritatea fetelor au raspuns ca nu cred ca li s-ar ierta infidelitatea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Anca esti CRI-MI-NA-LAAAAAAAAAA

Deci... Nu esti prima persoana care imi recomanda ca post potrivit hotline. Colegii de la Galati chiar se opreau din activitate cand vorbeam eu la telefon si ma analizau (bine, aia erau golanoi haiosi, caci apoi aveau motiv sa ma strambe si sa rada de vocea mea, si de felul cum ma pot transforma, inconstient).

Apoi, Anca, aia e bereta facuta de Dodo. Pe langa faptul ca nu stiu sa o tuflesc in cap mai e si faptul ca e din fir moale care se "lasa". La modelele puse de tine, firul e mai teapan si sta pe cap, dar asta cade. Cred ca Dodo e sefa la explicatii.
Dar incerc si cum spui tu.

Legat de fotografii...Mie imi place sa fotografiez, sa fiu eu fotograf. Caci se vede claritatea pozelor facute de altul (adica poze in care ma regasesc si eu), mai in ceata, mai neadecvate, mai...frumoase dar acolo conteaza modelul. Si de aceea eu cand solicit sa imi fie facuta o poza, ba sunt cu gura deschisa, ca dau indicatii, ba sunt concentrata sa vad pe ce buton apasa, ba una, ba alta.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Kuku.
Phiphi a dormit de namiaza de la 18...pana acum 15 minute. Desigur ca acum e fresharitza
Tufete, apropo de faze de-astea nasoale ale pruncilor, ce-ati povestit voi e nimica toata pe langa ce mi-a facut fiica-mea azi. Aolica, si-acum is shocata.
Vazand ca nu vrea sa doarma de pranz, pe la 15 am taiat-o in oras, am lasat-o cu tata'so. N-a vazut exact cand am tulit-o din casa dar a vazut ca ma imbrac, deci presupun ca stia ca plec. Dar la noi nu e scandal mare decat cand pleaca tata'so, lacrimi amare, urlete, isterii, atarnat de picioarele lui. Io pot sa plec
In fine, ma intorc dupa vreo ora juma, bat la usa cacapra cu trei iezi, aud de dincolo pe huzband facand galerie:"cine vine? cine vine?" etc, abia astept sa intru la ei...si se deschide usa, o vad pe fiica-mea in hol privind cu nerabdare spre usa...si cand ma vede ia o mutra fioroasa si se repede la mine...sa ma impinga afara
No, m-o lasat masca, ce prost m-am simtit, io ce explicatie sa gasesc la asta?! Rasu' plansu', ma scoate copilu' pe usa afara!!:)))

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput