LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***419***
Raspunsuri - Pagina 17
simplyana_m spune:
Citat: |
citat din mesajul lui novus Si apoi ma intreaba : de ce ? ti-e frica ? asta e replica ei preferata cand e vorba de vreun pericol, e totala ce intonatie are si cum vine tot mai aproape sa ma intrebe parca dorind sa ma sperie www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
Ce tare e asta!
http://www.lucamic.blogspot.com/
novus spune:
Gata , zbor catre casa, sper sa stea ploaia sa ies cu Ada la o plimbare si apoi sunt solicitata sa fac unica prajitura din portofoliu si ma conformez !
See you later aligator !!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
chatonel spune:
simply, am inteles io ca de oferta redusa vorbeai, dar chiar si asa, nu ma asteptam .... si-apoi mai e de vina si imaginatia mea bogata :) vorbind de marimi, de oferta si de piata, parca am vazut acolo "castravetii" aliniati
ps
multu
pps
ma crezi ca nu-s gata bagajele? nu stiu cum se face, le-am inceput de-o luna cred si au ramas in stand by
anca_nicolae spune:
Asa, deci sa scriu si azi.
In primul si in primul rand, TREBUIE sa va scriu despre si pentru Floric 2 chestii.
1. So, Ilinca a sesizat fffff corect acea poza la masa, cu o bluza verde, ca se diferea de restul pozelor. Pai da, se diferea, pt ca era singura reala!!! Eu am vazut-o pe Floric la masa, exact ca aparatul foto :)), si va spun: cel putin la chip, Floric e f frumoasa, are niste ochi f interesanti, APARTE, o privire amestecata intre calda si vioaie, nu mai zic de voce, extrem de "touching" [sincer, ar fi buna pt hotline :))]. Buun, problema e ca Floric nu pozeaza, ea doar se nimereste in poze, de aceea, in majoritatea, pare "altfel", mai plinuta, mai "ne-tanara". In realitate insa, este exact ca in "poza verde". Deci, Floric, cand faci poze, gandeste-te sa ne cuceresti, da? :)
2. Eeee, aici e cu ras, so, ma uit eu azi la pozele lui Floric [avand in minte si vila maria cu "sperietura de fata mare" a lui domnul dyana et co, moortala ilinca], si vad ca intr-una era Floric cu ceva pe cap. Zic eu: aa, merge la manastire, si nu avea capul "acoperit", si-a pus si ea vreo esarfa, fular, ceva infasurat ca prosopul dupa baie. Cand mai dau la poze, vad alta poza, iar cu pletele acoperite... hmm, ma uit mai atent, mai, parca e totusi un obiect pentru cap, nu pare fular... Intre timp, vorbesc cu dodo despre gentutele mele, si ma mai uit pe siteul lui Dodo.. cand, imi sar in ochi aceleasi culori ca la "fularul-turban" al lui Floric, dau inapoi la linkul cu Floric, mai sa fie, iaca potriveala, aceleasi culori. Mandra de mine si de vigilenta mea, intrbe pe dodo dc fularul de pe capul lui Floric e facut de ea, dodo zice ca daaa, insa nu e fular, e be-re-ta!!!!!! Aaaaaa, pai stati asa.... draga mea Floric, TREBUIE sa iti facem instructajul, o sa caut poza cu Vero sau ceva similar, bereta ta eu as purta-o in 2 feluri:
- ori pe jumatea din spate a capului, ca si cum pica
- ori pe frunte, un pic intr-o parte
aici sunt poze: http://accesoriisihaine.blogspot.com/2010/12/bascute_14.html
SO: uita-te pe site, fa-ti poza in modurile alea, si da-ne link, trebuie sa te vedem cum arati "ca la 14-20 de ani" :))
revin
Poze cu noi
Veronica-Elena 14 ani, Tudor-Iulian 11 ani, Robert-Adrian 2 anisori
anca_nicolae spune:
simplisor,
sa banuiesc eu cumva ca subiectele alea iute de raspuns in minte dar mai greu de transpus erau alea religioase, cu sau fara minuni? Eu chiar vreau [si stiu sigur ca TOATE vrem] sa ne transpui tu aici, usurel... perceptiile si parerile tale, pleeeeeease. Oricum, si cu si fara pareri, eu te vreau mai mult "aici", doar ti-am zis ca te vreau asa, in preajma mea, prin casa mea...
bianca et co
sa clarific un pic, ca nu vreau sa raman cu o imagine prea "pura" . Cand am zis ca pt mine conteaza MODUL de ajungere la dorinta aia "dureroasa" [pisigri, ], nu am vrut sa zic ca doar si doar si doar cu bagajul de iubire sufleteasca as percuta, asta a fost legat doar de intrebarea cu "prima oara". In restul vietii insa, la fel, conteaza "drumul pana acolo", dar e posibil si cu cineva despre care nu as avea sperante/iluzii/target de iubire sufleteasca, de fapt, doar v-am zis mai demult, numarati iesisera 39, e, doar nu pe toti 39 i-am iubit sufleteste, nuu, sa fim seriosi . max 4-5. DAR toti, absolut toti 39, nu au fost "remarcati pt calitati fizice", in ochii mei, pt ca doar ce-am zis ieri, nu cred ca stiu cu adevarat, insemnatatea cuvantului sexy, asa, cum il percepeti voi, doar sa privesti pe unul si sa zici... mama, cu asta as cam pacatui.. Senzatia asta nu am avut-o niciodata si nici nu am ravnit sa o am. ASTA am vrut sa scriu eu ieri [dar probabil, ca ina, ma grabeam ], ca "drumul" e mai important pt mine, nu cum arata omu'. Deci, faza cu "un libanez la Paris" este f ok pt mine, atata doar, cu specificatia ca degeaba arata bine fizic daca nu m-ar "intriga" un pic si ca om [repet, nu neaparat sa ma indragostesc sufleteste]. Sa ma incite/intrige relationarea cu omu'. Pt mine, sa ajung eu sclava propriei mele dorinte este un target in sine [si mereu ma minunez cand mi se intampla, parca ar fi prima oara :)))], si o relationare misto ma poate impinge spre "ispita", dar niciodata nu retin/sesizez daca el era/este frumos sau bine dpdv fizic. Mi-e suf sa stiu ca nu e dizgratios, doar asta m-ar speria .
aaa, parca era zodiacul ala haios cu ce zic femeile DUPA amor, si la mine zicea ca intreb: "sii, deci, cum spuneai ca te cheama?"
Poze cu noi
anca_nicolae spune:
Si tema:
1. Credeti ca "mi-e dor de tine" e noul "te iubesc"?
Nu sunt egale, eu le percep asa:
- te iubesc e un semn de fericire PREZENTA, si multumire cu descoperirea senzatiei/sentimentului. Si este o chestie constructiva, spera/cere un viitor.
- mi-e dor arata senzatia despre ceva ce ti-a lipsit, ca e lispa concreta a unui om, ca e lipsa unei situatii, e un "nod in gat" pe care l-a perceput un om. Arata o descoperire, dar nu neaparat arata dorinta de viitor, ci cumva o constatare neasteptata despre trecut/prezent.
Cand cineva iti spunea ambele, e perfect :)
Cand cineva spune doar "te iubesc", inseamna ca e o persoana mai cerebrala si cu mai putina introspectie sufleteasca spre sine insusi.
Cand cineva spune doar "mi-e dor de tine" inseamna ca-l cheama daddy
2. Cate vieti crezi ca ai in dragoste?
Eee, nu stiu..., probabil cu cat gradul de "raritate" a acelei iubiri e mai mare, cu atat mai multe vieti, altfel, mai putine...
3. Blind date! Ati avut? V-ar fi placut sa aveti? Va place ideea? Cum a fost?
pentru ca sunt "prea tanara pt asa ceva", nu am cunsocut ideaa :))), si mai am pana sa se ingrijoreze cei din jur ca raman fata batrana :))))) Eee, revenind de la gluma, poate nima nu vrut sa chinuie pe cineva suf de mult incat sa-i aranjeze o intaknire cu mine :)))), ideea in sine nu ma atrage, adica sa ma trezesc in vreo intaknire aranjata, fara sa stiu eu, ok, dar sa fiu informata ca uite draga, nu ti-ai gasit pe nima, hai sa te prezint unui potential.. brrr, e cam naspa... Cu toate astea, cunsoc oameni care au trecut peste prejudecata ca e rusinos sa ajunga sa mearga la intakniri aranajte si s-a lasat cu relatii f misto. Deci, eu sunt obiectiva si recunosc ca e DOAR o prejudecata si o lipsa de incredere daca nu ne plac astfel de aranjamente. Ce sa fac..., mai gresesc si eu...
Oricum, si acum ma amuza imaginea lui roro cu indragostitul la coada la paine, frateeee, cate cozi ceausiste am ratat, ca doar am numarat oamenii din fata sa vad daca "mai ajunge"... abia acum imi dau seama , si mai si stateam la coada la faina, 3 nule!!! aveam deja si fondul de ten asigurat
Poze cu noi
anca_nicolae spune:
asa, mi-au mai ramas 2 chestii, tot restante de ieri.
anamaria
am vazut ca te-ai arat dezamagita de non recatia noastra la 2 faze, cu mionigamia si cu fanteziile. legat de fantezii, eu stiu ca am/ti-am raspuns, nu? nu caut acum, dar parca am zis ca as vrea, as incerca, dar nu garantez ca as putea orice, oricat as iubi... ca ar fi motive fizice/mecance, ca ar fi altfel de obstacole, nu stiu... Eu doar nu pot sa fiu, "apriori", atat de sigurta pe mine sa afirm ca absolut orice fantezie as bifa-o cu success... E adevarat, eu nu ma uit deloc la filme, si deci eu am doar bagajul meu.. mie mi s-a parut f suf pana acum [cu toti aia 39], dar tocmai pt ca stiu ca nu ma uit la filme, imi e clar ca exista un calup mai mare, si deci, nu pot evalua dc as putea orice sau nu...
Oricum, eu am apreciat siguranta ta...
Deci, cel putin eu, ti-am raspuns, sa ma treci acolo, da? :)
Iar cu monogamia, nu imi amintesc ce trebuia sa ma socheze? Please sa ma ierti, acu chiar o sa citesc in urma, mi-o fi scpata ceva... sau era tot din chestionar, faza cu ispita si monogamia? ca si la aia am raspuns, am zis ca la o adica, eu nu m-as impiedica de o hartie semnata apriori si oarecum in necunostinta de cauza [adica de evaluare clara a intregului viitor]. Dar nu stiu ce era socant in intrebarea asta, ca a mai tot fost in chestionare? dar poate era altceva, ma duc sa citesc in urma...
Poze cu noi
anca_nicolae spune:
am citit in urma, tot nu m-am prins unde era socul... ca nu vreau sa-l ratez, de asta intreb.. faza cu peste 10-15 ani monogamia va fi un mit? asta? ca eu si ieri am citit toate raspunsurile tale, si le-am preluat in mod firesc, mai ne scrisesei tu despre ideile astea... oricum, dezvolatnd ideea ta, pt mine, anca, e neimportant daca in ACEST prezent monogamia e inca "oficiala si la putere" si ca peste 10-15 ani nu va mai fi. Eu, LINISTITA, traiesc cum simt/doresc, sigur, cat depinde de mine ma refer, si nu ma incurca nici statutul actual al monogamiei, nici viitorul...
Eu credeam ca intrebarea lui pisigri se referea strict la gandirea/decizia/dorinta noastra, relativ la o ispita, nu la alinierea sau nealinierea noastra la sistemul actual... nu? Si atunci, ispita a existat dintotdeauna, si decizii pro si contra, iar au existat dintotdeauna...
gata pe azi cu forumul, aaa, mai tre sa zic ceva:
Olisor,
am inteles ca nu vrei sa "tragi de maneca", dar, cel putin la mine, eu insami mi-am exprimat dorinta sa particip, am si cumparat, asa ca puteai linistita sa ma suni, uite, dodo-pui stie, mereu ii zic: suna-ma/sms, ca stii ca eu uit.. So, daca ma vezi ca doresc ceva si par ca uit, adu-mi linistita aminte,
edit: iesisera doar 2 pup-uri, si trebuiau 3 :)
Poze cu noi
simplyana_m spune:
Am vazut si de-a pozeeee, de-am ametit! Dar mi-a placut! Numai ca nu mai stiu ce sa mai zic! numai asa-mi fac ochii-n cap:
Chato, sa stii ca si "piata" e de la imaginatia lu' matale, nu numai castravetii , dar inteleg, doar nu era sa ma "vezi" in Auchan, la oferta de oo de ciocolata, avand in vedere originea-mi declarata! Hahahahahahha! Nu te impacienta, stiu de gluma! Si cred ca si tu!
Anca, da, banuiesti bine. Dar tare mi-e greu sa-mi dau cu parerea numai eu, de parca stiu eu cum sta treaba, si ofer lamuriri publice. Si in plus, nu stiu cum de imi pierd concentrarea iute-iute, o fi de la primavara.
Am o idee de tema (nu chestionar), cand o vreti, sa-mi spuneti, ca eu uit, mai zisei asta!
http://www.lucamic.blogspot.com/