LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***419***

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Inapreda, vezi cam ce temperatura are si cum e starea lui, daca nu se moleseste ,e ok
Si daca mergi la pediatra in afara probabil sa constate un rosu in gat nu cred ca are ce sa faca, e abia la debut boala, eu de obicei stau o zi pana ma lamuresc ce si cum si apoi fac o vizita daca temperatura persista si starea generala nu e ok

Sanatate multa tuturor bolnaviorilor !!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Ilinca- Pentru mine nu exista subiect "tabuuuu".
Si nu am nici o pb cu povestea Biancai de la serv. Chiar am interpretat primul ei mesaj in sensul asta, fara sa tin cont ca-i vb despre X sau Y in el.
Reactia mea a fost stric la mesajul ei adresat lui Floric "nu raspund la provocari", pentru ca mie mi s-a parut ca Floric doar cerea lamuriri suplimentare, nu zgandarea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

Salut!

Multa sanatate bolnaviorilor!

Mie de ieri imi merge netul ggrrroazzznicccc, spre deloc, abia reusesc sa va citesc, de vazut poze nici nu incape vorba .

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Ina- Uneori mersul "din pripa" la dr nu aduce niciun raspuns clar. Eu raman fidela despuierii si hidratarii. Curatat nasul cat mai bine ca sa nu dea in otita si panadoale si ce-i mai dai tu pentru scaderea febrei.
Tin pumnii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui andiaroro

Ilinca- Pentru mine nu exista subiect "tabuuuu".
Si nu am nici o pb cu povestea Biancai de la serv. Chiar am interpretat primul ei mesaj in sensul asta, fara sa tin cont ca-i vb despre X sau Y in el.
Reactia mea a fost stric la mesajul ei adresat lui Floric "nu raspund la provocari", pentru ca mie mi s-a parut ca Floric doar cerea lamuriri suplimentare, nu zgandarea.

ana

alexandre (17.02.2006) si anastasia (14.03.2009)

Am zis ca nu raspund la provocari pentru ca sigur ma aprind iar in remarci si idei d-ale mele care nu au de a face cu crestinismul. Si nu vreau sa mai starnesc dispute despre asta. Pur si simplu, specific inca o data, am relatat doar ce mi s-a spus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Salutare!

Bianca, nu-s suparata pe tine; cand am fost, ti-am zis, fiindca asa-s eu - zic.

Pentru mine religia/politica/sexul nu-s subiecte tabu, atata vreme cat sunt abordate civilizat. Asadar si prin urmare nici PF(ul) nu-i tabu, iar discutiile pe seama deciziilor lui nu mi se par lipsite de temei.

Ilinca, sunt pe aici, ca tot ai intrebat de mine, numai ca ieri toata ziua am corectat teze si lucrari, fiindca de azi am inceput un curs ce tine pana sambata inclusiv si eram mult in urma cu toate datoriile-mi profesionale si stiam ca zilele astea nu o sa am mult timp pentru ele.

Ina, eu m-as duce la medic, daca nu e foarte peste mana, macar sa stiu ce sa-i dau exact (si pentru linistea mea psihica). Pana acum eu zic ca ai facut bine ce-ai facut. Sanatate lui Ian!

Vazut poze cu Ada, Ana, David si invitatii lui, Rares in calatorie( Floric si mie mi se pare ca ai slabit!)- frumosi copii sunt ghioceii nostri!

Ramona, tu cum esti?

Mergi la inceput

Bebe, sanatate Arianei, eu crezusem ca a terminat tratamentul cu antibiotic, mititica.

Chato, eu am fost plecata intre orele X, dar cred ca prinde bine si un gand bun venit mai tarziu- cel putin asa sper.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

INA, dar cati ml i-ai dat?
Rosu in gat are? Doar mucii aia?

5 ml din fiecare
muci aposi + stranut
roshu-n git n-am detectat

PS. Am pictat pina acum; acum vrea afara

Mergi la inceput

Sa va zic cu ce problema ne confruntam noi: Andrei nu suporta sa avem o discutie care nu-l include si pe el; imediat ma "interpeleaza" si imi spune sa tac, sa nu mai vorbesc, se enerveaza, ajungand chiar sa vina si sa-mi puna mana peste gura. Cum sa fac sa rezolv situatia asta?( ca nu mi se pare tocmai OK)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexAndra_81 spune:

Neata!

In primul rand cu intarziere La multi ani David!!!! sa fii sanatos si voios si sa aduci mereu lumina in sufletul celor dragi

Vazut poze cu copilasii, frumosi toti, de la un capat la altul

Vazut ca sunt si copilasi bolnaviori, sanatate multa le dorim si cat mai putine palpitatii mamicilor

Am citit cam pe diagonala din urma, o sa raspund si eu la chestionare cand o sa apuc, dar mi-au plaaaaacut raspunsurile

va las si eu pozele de zilele astea si revin

https://picasaweb.google.com/103311982790457684935/Paste2012#

http://picasaweb.google.com/103311982790457684935" target="_blank">Amalia

Mergi la inceput