LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***419***
Raspunsuri - Pagina 13
inapreda spune:
A fost Jambo sa schimbe termometrul; mai era unul singur...stricat si ala
S-a intors cu unul digital pentru ca nu stia ca avem acasa
Ian nu vrea termometru acum si zau ca nu stiu cum sa i-l pun...oriunde
Se uita acum la Pantera Roz, o sa incerc "cu shusta" la axila.
Va multumesc tuturor pentru sfaturi si opinii. Va tin la curent.
Anaan, spor la treburile profesoresti; in pauze, mai baga un ochi si aici.
Chato, sper ca totul este bine.
Si eu cred ca ar fi aiurea sa existe tabu-uri pe aici.
Sanatate tuturor.
andiaroro spune:
Bianca- Eu te-am inteles f bine si stiu ca ai inteles si tu ce am spus eu.
Ca o simpla observatie raspunsul "nu raspund la provocari" intr-un context sensibil poate fi o provocare in sine. Eu la asta m-am referit si am facut-o in spirit de gluma.
Personal, eu n-as fi in stare sa ma bag in discutii pe teme religioase pentru ca nu am argumente solide nici pentru o tabara, nici pentru alta. Dar imi place sa cred ca pot analiza ce se discuta si ca pot sa fac un "arbitraj" echidistant.
Nu ca mi-ar fi cerut cineva sa "arbitrez", dar cred ca v-ati prins deja ca nu sunt genul care sta deoparte, cand mi se pare ca lucrurile derapeaza intr-un sens sau in altul. Fiecare cu defectele lui.
Acum va las, ca en caram in oras. E miercuri si suntem in formatie completa.....
pisigri spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Anaan Sa va zic cu ce problema ne confruntam noi: Andrei nu suporta sa avem o discutie care nu-l include si pe el; imediat ma "interpeleaza" si imi spune sa tac, sa nu mai vorbesc, se enerveaza, ajungand chiar sa vina si sa-mi puna mana peste gura. Cum sa fac sa rezolv situatia asta?( ca nu mi se pare tocmai OK) |
Si Ilinca face asa, fara pus mina la gura, dar cum nu este centrul atentiei sau aubiectul discutiei, vine si are musai nevoie de ceva, iar daca nu e bagata in seama incepe sa se rasteasca ca trebuie sa discut cu ea si sa nu mai vorbesc cu tati (sau cu cine oi fi vorbind), iar la telefon trebuie musai sa vorbeasca si ea, altfel e jale....
Pt interlocutorii care au si ei copii nu-i problema, cei "neinitiati" insa se mai botosesc cind vorbesc cu ei si cu ea in acelasi timp. Cred ca nu se descurca sa urmareasca firul conversatiei :)))))
http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
inapreda spune:
Eu am 35 cu 4 iar Ian 36 cu 8
E defect termometrul sau "se citeste" altfel?
Ian e mai cald in zona capului decit in restul corpului.
Anaan spune:
Ina, eu stiu ca temperatura mai mare localizata doar la nivelul capului e ceva mai periculoasa decat aia generalizata - cel putin asa mi-a zis pediatra lui Andrei. Oricum, daca are doar 36,8 e bine, daca functioneaza ca lumea termometrul.
bebe_shtrumf spune:
lasam si noi pozne:
http://www.facebook.com/#!/media/set/?set=a.342740952446284.86493.100001311452589&type=1
am scris un pomelnic si mi s-a sters..........
reiau: mii de scuze Olga pentru neparticipare, of parca toti prietenii s-au vb sa nu participe si tot asa am fost refuzata..eu cu resursele la pamant...
Am vazut pozele cu copilasii loviti de soarta, ne rugam pentru ei sa le dea Dumnezeu sanatate si sa vina soarele si pe strada lor, macar o raza sa le dea putere sa invinga boala asta urata.
eu 2 sapt m-am luptat cu muci si tuse, si fara temperatura, totusi a avansat f mult ca am ajuns la harait in piept si d-aia i-am dat Augmentin, si totusi..nu e refacuta Ariana, insa bine de mentionat acel siropel coughend e ff bun, insa treb sa mergem la dr.
www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009
AlexAndra_81 spune:
citat din mesajul lui Anaan Sa va zic cu ce problema ne confruntam noi: Andrei nu suporta sa avem o discutie care nu-l include si pe el; imediat ma "interpeleaza" si imi spune sa tac, sa nu mai vorbesc, se enerveaza, ajungand chiar sa vina si sa-mi puna mana peste gura. Cum sa fac sa rezolv situatia asta?( ca nu mi se pare tocmai OK) |
si Amalia face la fel, inclusiv pusul manutei la gura mea ca sa tac , eu am pus-o pe seama dorintei de a fi mereu in centrul atentiei. Dar pana acum a facut asta doar cand suntem noi trei(si atunci nu m-a deranjat foarte tare, recunosc ), cand avem musafiri se ia cu altele, sau e bagata oricum prea mult in seama si nu simte nevoie unor gesturi de genul asta
eu observ ca la Amalia explicatiile si vorba buna incep sa aiba efect, o vad mai receptiva si mai atenta la ce-i povestesc eu si o aud cum repeta exact cu vorbele mele papusilor ce au voie si ce nu si cel mai important, de ce au sau n-au voie (nu tot timpul functioneaza, evident, cand are ea frustrarile ei care se lasa cu bocete si tranteli, pot sa-i explic eu toata ziua ceva ca n-o scot din ale ei)
Amalia
AlexAndra_81 spune:
citat din mesajul lui bebe_shtrumf lasam si noi pozne: http://www.facebook.com/#!/media/set/?set=a.342740952446284.86493.100001311452589&type=1 am scris un pomelnic si mi s-a sters.......... reiau: mii de scuze Olga pentru neparticipare, of parca toti prietenii s-au vb sa nu participe si tot asa am fost refuzata..eu cu resursele la pamant... Am vazut pozele cu copilasii loviti de soarta, ne rugam pentru ei sa le dea Dumnezeu sanatate si sa vina soarele si pe strada lor, macar o raza sa le dea putere sa invinga boala asta urata. eu 2 sapt m-am luptat cu muci si tuse, si fara temperatura, totusi a avansat f mult ca am ajuns la harait in piept si d-aia i-am dat Augmentin, si totusi..nu e refacuta Ariana, insa bine de mentionat acel siropel coughend e ff bun, insa treb sa mergem la dr. www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009 |
ce frumoasa e Ari, are niste ochi si niste buzite !!!!
Amalia
chatonel spune:
venii la raport
a fost ok, rezultatul e peste o luna
andiaroro, creca seaman cu el, ca cu tine vad ca nu
Anaan spune:
Pisigri, Alexandra, m-ati mai linistit: vad ca e o faza prin care trec mai multi ghiocei. Nici eu nu fac capat de tara din asta, dar recunosc ca as simti nevoia sa mai am cate-o discutie cu cate un adult, nebruiata de dorinta de atentie a Guliei. Ieri am tras un ras pe tema asta, fiindca, deoarece nu m-a convins sa tac - cum isi dorea el- s-a pus fiu-meu pe un cantat cat il tinea gura, ca s-o inchida pe a mea.