LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***419***

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Sa l duc la doctor?
E TOT FEbril

Ce temperatura are ? ce i-ai dat pt a o scadea si de cat timp ?

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Chef de munca nu am nici eu cu toate ca ar trebui sa ma mobilizez pt ca am o tona de lucruri de facut

Chatonel, gata intrunirea ? sper ca ai obtinut rezultatele dorite

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Gina, dar el cum se comporta? E moale sau e vesel?Si pe Eva cred ca o paste o raceala, a stranutat de vreo 10 ori la rand azi dimineata, si e si ragusita. Am inceput cu homeovox. Nasul il are infundat de vreo 2 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Cuscra, vorbesti de febrilitate pe pipaitelea sau pe masuratelea? Cat a avut azi noapte? N-a scazut nicio liniutza in 4-5 ore? Acum cat are? Cat a trecut de la ultimul anti-termic?

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Cuscra, vorbesti de febrilitate pe pipaitelea sau pe masuratelea? Cat a avut azi noapte? N-a scazut nicio liniutza in 4-5 ore? Acum cat are? Cat a trecut de la ultimul anti-termic?

Pe pipaite De la 1 juma pina la 5juma azi noapte nu i-a scazut; de la 5 juma, dupa Panadol a inceput sa-i scada; dupa discutiile de ieri cu termometrele, l-am trimis pe Jambo sa ia unul "normal" ca numai digital aveam; nu e bun; a mers acum sa-l schimbe; de scazut, ii scade dar nu de tot;
-el o ok dar nu mai alearga; e la mine in brate, ne uitam pe youtube
-i-am dat pina acum panadol, nurofen, oscilo si vitamina C

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Ina- Sanatate multa!
Dodo- Ati avut ceva emotii.

Bianca- Fara suparere, nu raspunzi la provocari, dar le "cam" lansezi.
Era clar, ca Floric sau Ramona vor cere lamuriri suplimentare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui andiaroro

Ina- Sanatate multa!
Dodo- Ati avut ceva emotii.

Bianca- Fara suparere, nu raspunzi la provocari, dar le "cam" lansezi.
Era clar, ca Floric sau Ramona vor cere lamuriri suplimentare.

ana

alexandre (17.02.2006) si anastasia (14.03.2009)

fara suparare. Stiu! Mi-am descarcat doar oful.
Nu am detalii, Am relatat doar ce mi s-a spus.

chiar, Ramona cum esti? ai mai facut alte teste si in alta parte? ai elucidat misterul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

INA, dar cati ml i-ai dat?
Rosu in gat are? Doar mucii aia?

Mergi la inceput

Cuscra, pe pipaitelea nu-i ok; din cate am tot studiat io pe net, temperatura la prunci se masoara rectal, aia e considerata temperatura "adevarata". Numai pe pipaite n-ai cum sa stii daca i-a scazut sau nu cu cateva liniute, si aia e important, ca nu-i totuna "febra care nu cedeaza la nimic" sau febra care scade, chiar daca mai greu.
Io am aruncat termometrul "normal"(cu mercur) de spaima la ce am citit pe diverse forumuri, inclusiv aici, ca se poate intampla daca se sparge. Phiphi a spart unul, dar era intr-o punga legata la gat; atunci am dat search dupa "termometru cu mercur spart" si m-a luat cu lesin.
Eu zic sa-i iei temperatura rectal, cu un termometru digital, si sa vezi cum evolueaza. Ca nu-i totuna ca-l simti febril si are 38 sau are peste 39...
Io pe simtzu' meu termic nu ma mai bazez, cand "simteam" ca are febra n-avea deloc, cand mi se parea ca n-are huzband zicea ca ba da, simte el, si mereu avea el dreptate

Mergi la inceput

Amu fara suparare, preasfintia sa sau cum ii zice e un subiect tabu sau cum? Adica mie nu mi se pare ca Bianca a vrut "sa provoace", doar si-a zis un of concret, legat de ceva ce i s-a intamplat, de job-ul ei, nu? Stiu ca nu e placut si constructiv sa porti discutii despre religie/credintza, da' amu nici despre simpli pamanteni sa nu pomenim nimic, ca doar nu e moashtele sfantului nustiucum ala, sa nu-l atingem nici cu o vorba?...

Mergi la inceput