Strugurasi de Sept-Oct 2011 *53*
Raspunsuri - Pagina 4
caty2585 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui racheel Jade, am pus sucul de portocala in banana si branza.Branzica am facut-o cu Ca.Eu ii dau suc portocala in fiecare zi.Il pun in fructe. Caty branza cu lapte cumprat la cutie 3,5 %grasime.Se cam bat cap in cap ai dreptate. Racheel fericita de ghinduta Anastasia-Maria (25.08.2011) |
Multumesc frumos pentru raspuns.Asa am sa fac si eu...sper sa ii placa
Si da,si noi urmarim mastechef...
caty2585 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui seidana u ii dada zilnic ou sau carne, o sa fac pauza si eu Caty de c asa rar p la noi? Loriana dulce foc Cea mai fericita de Elena (24.08.2011) |
Multumim de compliment Imi pare rau de Ela ca e racita draga de ea...Insanatosire grabnica si multi pt amandouaEste taaaaaaarrrrrrreeeeeeee frumoasa Ela taptiu sa nu o deochi
Ma intrebai de ce asa de rar pe la voi...pai va citesc zilnic dar vdatorita faptului ca nu am mai intrat asa de demult mi-e asa,jena parca,sa intru...mai ales ca voi sunteti tare unite si ma simt ca o "intrusa"....
Vad ca vorbiti de bb2 deja...baietel,fetita...Loriana spune mama,deci urmatorul bb o sa fie fetita...noi vrem baietel,dar nici o fetita nu ne-ar displace...asa ca fie ce o fi,sanatos sa fie
Va pup pe toate si va doresc o noapte linistita si ne "auzim" maine
oanaiasi spune:
Neata,
si eu tot fetita as vrea a doua oara.totusi nu cred ca il mai fac pe al 2 lea...mai vedem...
am vazut si euMC...greu m am putut concentra sa fiu atenta la brambureala aia.
de azi iar la regim...
eca incepe sa se ingrasuneasca un pic. a pus bulanele. tare as duce o la cantarit. mama zice ca e din cauza ca nu mai face kk ca inainte. asimileaza mai bine.de acum tre sa ii monitorizez si eu suncile....cand oi avea ce.
Oana, mami de Eca 18.09.2011
Doamne, ai grija de noi!
klau_ditza spune:
Ziua buna si de la noi.
Citesc din urma... incerc sa recuperez
Poate punem azi si ceva poze. Oricum vremea e de kko, asa ca stam in casa
It's a boy !!!
seidana spune:
Neatza...
Caty.. pai cum intrusa? intra mai des si vei vedea ca te vei simti de-acasei..
Multumim de complimnt..Voi ce papati?
OANA.. noua ni-i s-au topit suncile, mai are doar 2 chiscute din 5 ,la picioare [q, insa face de 3 ori kk
eu nu am inteless mare lucru din MC in nebunia aia
Tu la cat o culci pe ECA
Klau... da vrm poze... voi ce ati facut de Paste? Bucuros Raducu de ousoare?
Rach.. 170 ml pot fi mai mult sau mai putin de 170 gr,sau chiar echivalente
Si totusi ce CANTTATE le dam copiilor de papa?
anca_toma spune:
neata!
ne-a fost dor de voi.
Fug sa citesc din urma si revin
anca_toma mamica fericita a lui Iancu Matei (13.09.2011)
racheel spune:
Sei, atunci reduc cantitatea la 150 ml.
Caty, cum intrusa?
Anca, Oana
Offf axzi nu stiu ce se intampla cu Anastasia.Trebuia sa doarma de la 10 si nu vrea.
SSe ridica in picioare in patut si se apleaca peste el.Offf bine era bebelus.Trebie sa-i cumpar saltea sa o pun in tarc.
Va ca a inceput sa planga. De somn face asa.
seidana spune:
Rach eu nu zic sa reduci, chiar nu reedu, nu stiu insa cat se da, poate eu nu am fost inf bine, si nu am gasit niciunde cantitatea.. as vrea eu sa manance un 150.... ohhhoooo
Anca
michella78 spune:
brrr! zici ca e octombrie!
eu nu masor niciodata cantitatea de mancare, mi se pare un stres in plus. e suficient de mare castronelul in care pun, aproape niciodata nu termina dar nici lapte nu mai vrea in completare.
jade eu ii dau deja iaurt. de vreo 2 saptamani. nu l-a vrut simplu asa ca am pus in el si branza de vaci. (ii dau napolact)
caty, nici eu nu scriu constant (am pusee, ca bebeii ) dar nu ma simt deloc intrusa. fiecare scrie cand poate/are timp/nevoie. nu trebuie indeplinta o norma de mesaje zilnice.
hayat cum mai esti?
JadeJador spune:
nici mie nu mi a placut MC aseara
dar de ce s a intors in concurs tipul ce a fost dat afara editia trecuta ??
eu v am mai spus ca nu i cantaresc mancarea lui T
si ii dau sa manance cat vrea el , uneori mai putin alteori mai mult , cum are el chef
nu mi am pus problema ca nu e bine sa pape mai mult
de ex , acum este la faza in care nu i mai place sub nici o forma banana
dar mananca altele cu placere , asa ca alterneaza
seidana , nu l am mai cantarit de la 7 luni
nu stiu sa zic cum ii merge dar nu cred ca s a mai ingrasat
atarna cam la fel in brate
iaurtul de cand putem sa l dam ?
_
de T 7+