Scolari de Iulie - August 2004 * (96)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Daria ce preturi bune ai gasit !

aici dansurile sunt 60 ron/luna, 8 sedinte/luna, chitara 30 ron/ora...si va trebui sa-l duc la chitara ca cere intruna; la scoala populara de arta cred ca cer 8 sau 9 milioane/an cursul de chitara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

wow juramantul ! ce super! eu cred in asa ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

da, noroc-chior am avut , sincer.
mi-ar fi fost atat de usor daca am fi gasit intelegere la taxu`, sa achite si el jumate, insa cei 300 lei nu acopera nici macar rata lunara :-) asa ca imi vine sa fug cu cercurile alea ale lui Alice :-)
ma gandesc de pe acum la ore de germana in particular, la noi la scoala sa face engleza si franceza. la engleza nu m-am gandit inca :-)))

_

Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.
-----------------------------------------------------------
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=iarna 2012&page=56" target="_blank">Concurs Iarna 2012 : pagina 57 - Z1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Citat:
citat din mesajul lui szivarvany

eu am mare noroc cu afterul in scoala, acolo ordinele se executa nu se discuta, ca le trebe timp si pt extra fise si pt baba-oarba :-)))
eu ii trag cate un "extemporal" de verificare din an in pasti, dar are noroc ca e in limitele bunului simt :-)

vi-am zis ca ne-a felicitat dl. de chitara ? :-))) ca dupa cele 3 saptamani de pauza ce bine a stiut, ca se vede ca a exersat mult; i-am spus ca ba pe naiba, a scos chitara cat sa o pozez io si a pus-o la loc :-) a zis ca are noroc cat china si urechi pe masura :-))) de vineri incoace repeta giulik 8 minute pe zi :-)))
a compus si un cantec, zice ea, l-a scris in caiet: la do re etc. :-))) fix asa, ca ei ii suna bine, am ras oricum bine cu profu` :D

_

Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.
-----------------------------------------------------------
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=iarna 2012&page=56" target="_blank">Concurs Iarna 2012 : pagina 57 - Z1

Ar trebui sa o incurajezi, daca asta e talentul ei... ureche buna au foarte putini copii, gandeste-te ce success ar avea cu un talent ca al Vanessei Mae si cu fizicul ei...la aceste instrumente e important sa ii creasca mana suficient (degete lungi si puternice) sa prinda toate partiturile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Si eu citesc tot ce scrieti, dar nu mai apuc sa si scriu, am prea multe pe cap in perioada asta. Kim iti sta bine blondul dar sa te vad la intretinere cum te tin nervii. Eu am vrut sa ma vopsesc saptamana trecuta, dar nu a vrut coafeza, a spus ca ea par fara fire albe la varsta mea nu a mai vazut si ca si culoarea e foarte frumoasa asa ca nu il vopseste. So ... nici o schimbare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Andries si eu am o culoare faina naturala ..si nu am fire albe..dar aveam nevoie de o schimbare la 43 de ani ..problema ar fi sa-mi reziste parul la vopsiri (am firul ffff subtire )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema spune:

Kim,io te sustinDaca nu vopsesc parul de doua ori pe an,nu pot respira!La salon am fost..de trei ori in 10 ani!Mint...ma duc sa intreb ce culori se poarta...vin acasa si ma fac singura.Adica daca se poarta negru albastrui...ca in sezonul asta...eu sigur ma fac portocalie.Am sa caut culoarea ta...mai adaug niste cupru ca sa iasa o caramida deschisa ...la final imi fac cateva suvite blonde...si sa ma vezi unicat pe strazile germaniei.La ten alb alb cum am acum si ochi...sa zicem albastri...luind in seama faptul ca-s si carliontata maxim...o nebunie!
So...Dario...chitara poate naste niste pasiuni...mari de tot!Eu am facut chitara de la 6 ani...cate o ora zilnic...cand am mai crescut putin am mers la scoala populara de arta unde am aprofundat multa teorie...una peste alta...chitara a fost dragostea mea.Eu nu am avut prietene..nu-mi placea sa ies afara sa ma joc...ptr. ca nu ma puteam dezlipi de Lilia(prima mea chitara).Ore intregi cantam in baie...ptr. ca intr-un apartament baia are cea mai buna acustica...in excursii,tabere..la bunici,concedii...nu exista sa plec fara chitara.Ptr. mine chitara a insemnat foarte mult in copilarie si adolescenta...chit ca am falangele stangi cu 1 cm mai lungi decat cele drepteRicardo e pasionat...sa asculte...el asculta din burtica...si acum cand ma vede ca plec in dormitor sa ma joc la chitara,vine tiptil,se baga in pat si nu zice nici malc...
dar nu-l vad s-o zdrangane...sa incerce macar.Tot intreb...hai sa incerci,uite cu un deget..nu nu...canta tu ca-mi place sa te asculNu insist...daca o sa vrea,cand o sa vrea...cred ca mi-ar place foarte mult sa-l vad si pe el cu degetele pe grif.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

cupru..si iesi un fel de aramiu? mie imi plec mult aramiu..dar la altii..ca la mine mi-e frica:)..si atunci sprancenele ce culoare le faci? eu am o problema..sa fie f asemanatoare ca si culoare..nu-mi plac contrastele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema spune:

Ca doar nu le-oi face negre!Nu stiu sa-ti explic ce-o sa iasa...dar am in cap exact culoarea pe care o vreau...si stii ca la culori sunt experta...cu diploma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata
cand va aud vorbind de niciun fir alb..... din ce rasa sunteti frate? ca eu de la 20 de ani is carunta, e nu chiar... dar am o gramada de fire albe.
barfa e ca se recupereaza 30 aprilie pe 5 mai, adica in sambata urmatoare..... stiti ceva diferit?

Mergi la inceput