Scolari de Iulie - August 2004 * (96)
Raspunsuri - Pagina 13

cristalina spune:
Multumesc, multumesc tuturor pentru urarile de ziua ei ...ca zapacita cum sunt nu cred ca am zis...
Acum la scoala o trimit pa Maria cu codite, e asa dulce cand isi ia aerul serios de scolarita..
Azi m-a intampinat cu "sa stii ca am fost un pic necuminte, am dansat in ora de muzica!"
"dar apoi doamna a zis ca imi da suficient ...dar sa stii ca nu mi-a dat...te bucuri nu-i asa!?"
Apoi mi-a povestit doamna ca domnisoara mea s-a intors cu spatele la catedra si in picioare dansa si ii dirija pe copii la ora de muzica!
Si 90-75 fac 25...dar sunt multumita ca nu a luat suficient...nu!?

szivarvany spune:
cat de frumoase sunt fetele tale Cristal
(ti am mai zis, sa nu cumva sa le mai tunzi)
_
Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.
-----------------------------------------------------------www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=iarna 2012&page=56" target="_blank">Concurs Iarna 2012 : pagina 57 - Z1

kim222 spune:
M-am facut cu Londa..nu a iesit identica cu cea din poza..dar pe aproape..nu ma pot hotari daca-mi place sau nu

Dorsilia spune:
hello
Olivia, al meu nu stie lunile anului decat pe sarite, nu in ordine...
in rest am citit, sper ca sunteti bine...
io-s pana-n gat in treaba de cand a inceput scoala

g_ioana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kim222 M-am facut cu Londa..nu a iesit identica cu cea din poza..dar pe aproape..nu ma pot hotari daca-mi place sau nu ![]() |
Mie imi place,place,place

V-am zis ca ieri mandra a avut teatru(unde a mai primit rolul de gaina,in punguta cu doi bani

szivarvany spune:
eu am mare noroc cu afterul in scoala, acolo ordinele se executa nu se discuta, ca le trebe timp si pt extra fise si pt baba-oarba :-)))
eu ii trag cate un "extemporal" de verificare din an in pasti, dar are noroc ca e in limitele bunului simt :-)
vi-am zis ca ne-a felicitat dl. de chitara ? :-))) ca dupa cele 3 saptamani de pauza ce bine a stiut, ca se vede ca a exersat mult; i-am spus ca ba pe naiba, a scos chitara cat sa o pozez io si a pus-o la loc :-) a zis ca are noroc cat china si urechi pe masura :-))) de vineri incoace repeta giulik 8 minute pe zi :-)))
a compus si un cantec, zice ea, l-a scris in caiet: la do re etc. :-))) fix asa, ca ei ii suna bine, am ras oricum bine cu profu` :D
_
Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
-----------------------------------------------------------www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=iarna 2012&page=56" target="_blank">Concurs Iarna 2012 : pagina 57 - Z1

kim222 spune:
Ioana merci! La Smart nu a gresit nimic..adica d0na i-a ajutat am eu o banuiala ..ori este concurs..ori ne jucam (dar nu pe banii mei)
. La Cangurul povestilor mergem si noi..Azi mi-a zis de alt concurs de evaluare nationala la l.romana si mate (1o lei) ..voi stiti ceva?
De 2 zile Luca are pitici ..este irascibil si nu vrea nimic legat de scoala..asa doar un minim..acum l-am pus sa-mi citeasca din cartea luata de la biblioteca.
Daria ,felicitari!Io imi doresc sa faca chitara ..nu avem insa timp si finante..de la 1 tati este somer!
edit: Cristal ...super fetite! Nu o vad pe Maria, agitata si vorbareata..pare asa matura!

szivarvany spune:
of Kim :(((
noi avem noroc chior: chitara 10 lei / ora, pictura 10 lei / 2 ore, dansul e 40 / luna, insa se aduna, la naiba, si taica`su giuliki a zis ca stem fitoase ca vrem la cantina :-)))
_

kim222 spune:
se aduna..si nu, nu sunteti fitoase..de asta uneori ma apuca furia pe mine..ca din vina mea l-am frustrat pe acest copil de multe, pe care aici nu i le pot oferi...nici nu i-am zis lui Sorin numai taxa de avizare pentru dechidere cabinet este 8 mil!!!!!!!!!
Ieri am dat 1 mil sa ma inscriu in Colegiul medicilor..apoi o sa fie 30 /luna..pt ce nu stiu nici eu!
hai ca fug la Colegiu, azi depun juramantul...mi-e sila de ipocrizie..juramaninte ne mai trebuiau (am mai depus unul la terminarea facultatii)!