Scolari de Iulie - August 2004 * (96)
Raspunsuri - Pagina 15
kim222 spune:
asa stiu si eu de 5 ..invatatoarei nu-i convenea
edit: ati auzit de baiatul lui Calinescu?..cumplit..
szivarvany spune:
eu nu vreau sa recuperam separat, sa le faca din mers, dom`le :-)
azi e ziua, giulik era toata in extaz, a si declarat rapid la dadaca ce face ea, aia s-a uitat in mare fel la mine ... noah, asta e.
de doo seri stam in spatele blocului la bancute si leagane, mi-am amintit cum era in copilarie cand bateam noi mingea pe acolo, singuri :-)
copiii au colorat cu creta, au sarit coarda si s-au alergat cu o minge de fotbal mai dezumflata taman buna de aruncat la tinta :-) apoi a venit furtuna :D
nici eu nu vreau sa ma vopsesc la par inca, din comoditatea aia mare ce ma inconjoara; dar cand va fi sa o fac, ma vreau bruneta !
ce ati facut la Smart ? Giulik a tras 3 greseli aiurea, a zis ca nu i-a stat capul la intrebari :D
_
Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.
-----------------------------------------------------------
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=iarna 2012&page=56" target="_blank">Concurs Iarna 2012 : pagina 57 - Z1
roberta04 spune:
'neatza!
Par nevopsit...mmm...eu nu as exista... am par alb de la 18 ani :)
KIM, eu ma vopsesc cu Revlon fara amoniac, blond mediu, parca 7.4. iese super culoarea, nu arde parul si e si convenabil...
Daria, talentul trebuie sustinut, e pacat altfel!
kim222 spune:
atata timp cat se da Smartul cu invatatoarea..nu are nici o valoare..deci nu ma agit..
cristalina spune:
Neata!
Maria si-a retezat dintele din fata...imi vine sa plang de ciuda!
Acum trebuie sa gasesc o clinica pentru copii...Nici nu am ajuns la servici.
Cine stie o clinica buna!?
szivarvany spune:
Cristal [flo Andries stie !!! Ai numarul ei de mobil ?
_
Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=iarna 2012&page=56" target="_blank">Concurs Iarna 2012 : pagina 57 - Z1
Andries spune:
http://www.dental-med.ro/
incearca la dr Raluca Baba, au si serviciu de urgenta si vine special pentru tine cineva (costa 300 ron cred), sper sa se mai poata face ceva
szivarvany spune:
Andries ce bine ca ai fost pe faza, eu nu mai aveam mailurile.
Cristal, tinem pumnii stransi-stransi-stransi !!!
_
g_ioana spune:
Cristaltinem pumnii sa o rezolvati cu bine!!!!....o vecina a patit la fel in clasa a 2 a,la scoala..nu stiu exact ce procedura a folosit dar acum este super ok....io am o obsesie cu chestia asta,mereu ii zic sa aiba grija sa nu mai alerge pe scari....am amanat renovarea bucatariei pe care o programasem la vara pentru a folosi banii sa ne tratam dintii intreg familionuldeja sa mergi la stomato devine un lux
Si io am muuulte fire albe de la 20 de ani...de vopsit am inceput pe la 25...mi-e ciuda ca n-am avut rabdarea sa ma vopsesc cu henna...cunosc doua tipe care se vopsesc de multi ani cu henna si au un par super...Ema sunt sigura ca vei iesi fain....si mie parca mi-a venit pofta de suvitze...si de sprincene vopsite,asa ca vreau detalii despre lucrul asta
cristalina spune:
Multumesc frumos!
Multumesc Andries!
Eu sunt in stare de soc, invatatoare de asemenea...ea a jelit de numa'...
Acum am pus-o sa faca lectiile si am venit un pic la servici...mai mult ca sa-mi revin pentru ca oricum nu-s in stare de nimic.
Asta e, Doamne Fereste de mai rau, patea ceva la ochi, la cap...dintii se repara.