Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (8)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ane-maria spune:

Buna feteleor,
Noi am petrecut un paste frumos excepatand ploia, dar ieri a fost frumos asa ca am profitat de ocazie si ne-am plimbat cu nasii si sotul + pitika noastra, in parc.
Am scapat si eu de plecat la socrii si am facut Pastele cu nasii si a fost super ok, f frumos si linistit.M-am simtit asa bine ca am avut si lapte mai mult, si sigur e afost si dispozitia mea o cauza pt asta.
Imi pare rau pt fetele cu problme la bebei , sa de DD sa fie totul ok, pupacesc bebeii si le doresc sanatate maxima.
Bebelina mea e ok, nu a afcut febra de la vaccin , a facut 6 kg si deja imi rupe mainile, dar ma bucura faptul ca a ainceput sa adoarma singurica in pat, ceea ce ma bucura mult , colicii vin si pleaca insa crize acceptabile, uneori tipa din senin din cauza durerii de burtic adar se intampla rara asta.
Cat despre criza suptului nu am observat sa se fi instalat inca, dar cand se intampla asta ? si cum se manifesta , adica care ar fi semnele ?
va pup , ma bag la tv , ca bebelina doarme.

ANE-MARIA mamica fericita de Bianca  ( 08.02.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane-maria spune:

scz de scrisul repezit si de cacaofonia de la sfarsit, mereu scriu in graba si nu scriu f corect.

ANE-MARIA mamica fericita de Bianca  ( 08.02.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suzieq spune:

Adc, Mady eu zic sa nu mai bagati in seama si o sa vedeti ca indiferenta doare cel mai tare.

Faith, folosesc si eu sutiene dar incerc ca macar in casa sa stau un pic mai lejera. Cand am ajut inceputul de mastita am tot citit ca sutientul si tampoanele favorizeaza cumva infectia aceea, de aceea am zis ca mai bine suport tricourile ude decat sa mai ajung iara acolo.

Adriana, mulg de frica sa nu mi se infunde iara canalele alea, nici nu stiu cum e mai bine sa fac, astept sa mai treaca trei luni ca am zis ca pana incep diversificarea ma mai chinui.

Am avut si noi o criza urata azi de colici sau de la tortul din care infuleca mami zilnic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mady_19 spune:

fetelor
- si eu port sutien pentru alaptare si pun si tampoane pentru san..desiiii...de o luna si ceva..poate mai mult.nu-mi mai curg sanii....foarte putin doar....dar mai am laptic...de pompa de san nici nu mai vreau sa aud...e super ok alaptatul,nu mai doare nimic demuuult...mi se golesc repede..si asa se bucura Ilinca mea de fiecare picatura...evident plus lapte praf....ce sa-i faci....sa fie ea voioasa si sanatoasa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Citat:
citat din mesajul lui mady_19

fetelor
- si eu port sutien pentru alaptare si pun si tampoane pentru san..desiiii...de o luna si ceva..poate mai mult.nu-mi mai curg sanii....foarte putin doar....dar mai am laptic...de pompa de san nici nu mai vreau sa aud...e super ok alaptatul,nu mai doare nimic demuuult...mi se golesc repede..si asa se bucura Ilinca mea de fiecare picatura...evident plus lapte praf....ce sa-i faci....sa fie ea voioasa si sanatoasa...

Bine ca iti accepta bberonul!

Adc, Ligia, vreau sa ii fac sumarul si urocultura. Stiti cumva de unde iau recipientele??

Alina mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008) si Filip-Andrei(14.01.2012)

Mergi la inceput

Am uitat...si noi avem tricou cu AC/DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Pentru recoltat urina la bebelusi stiu ca se folosesc (sau cel putin se foloseau pe vremea cand era Vladut al meu bebe) pungi speciale pt bebelusi, care se lipesc pe putzi.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui suzieq

Am uitat...si noi avem tricou cu AC/DC

Mami de soricel Vlad, 01.02.2012
MTHFR C677T Homozigot

M-ai omorat cu poza de la profil.

Alina mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008) si Filip-Andrei(14.01.2012)

Mergi la inceput

Alina si fiu-meu cred ca e distrus tot din cauza tortului.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui CristinaGoji

Pentru recoltat urina la bebelusi stiu ca se folosesc (sau cel putin se foloseau pe vremea cand era Vladut al meu bebe) pungi speciale pt bebelusi, care se lipesc pe putzi.

Mami de Mihai (08.01.2012)Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
Mihai

Blog

"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."

Author unknown

Da, asa am inteles si eu, ca pt baietei sunt niste recipiente/pungi. Dar de unde le iau?? Ca as vrea sa ii fac maine.

Mergi la inceput