Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (8)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

La multe lunite,Maria Elena ,Matei Gabriel, Iris Ameli, Ilinca,Cristian ,Eva Georgiana sper ca n-am uitat pe nimeni




Fetelor noi am incheiat greva foamei astfel: nu-i mai dau sa pape la primele semne de foame il mai tin de vorba,joaca 30-60 de minute si apoi papa suuuuper bine fara urlete,pauze si alte alea.
Am ajuns sa-i dau sa pape la 3,5-4 ore fata de 2,5-3 ore ziua.

Noaptea nu-i problema .




offf Carpediem ce urat din partea ei in loc sa te ajute....

Faith sper sa te refaci repedde!

Alina mai are putin si face 4 luni Filipone si ai putea sa incepi diversificare dar daca el nu papa nici laptic crezi ca va deschide gura la solide?Ai mai incercat cu seringa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kraluca spune:

hristos a inviat!
la multe lunite pt maria de gianina, matei de carpediem si bulgarasilor care au aniversat zilele trecute, cand nu am reusit sa mai intru....
de asemenea, stiu ca multi bulgarasi s-au crestinat ieri, asa ca, bun venit micuti crestini!
fetelor va rog sa ma ajutati.... va povestesc ce am patit astazi: micuta mea statea pe spate pe pat, a ridicat mainile ca in reflexul moro, ridica si picioarele si le incordeaza, ca si cum ar vrea sa se ridice. face niste ochi mari, ca atunci cand se sperie si incepe sa planga isteric... eu eram langa ea, o iau in brate si deabia dupa ceva timp s-a linistit. s-a mai intamplat o singura data, acum vreo doua saptamani, dar acum m-a cam bagat in sperieti... vi s-a intamplat asa ceva?




mutatia heterozigota a A1298C si C677T
tratment: clexane 0.4/zi, femibion 2, cetebe, magne B6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpediem spune:

Multumim pt urari fetelor! Atente si la timp, ca intotdeauna

Raluca eu cred ca o doare burtica, asa face si al meu cand il supara cate un partz incapatanat Sau poate s-a speriat. Al meu se trezeste din somn brusc plangand isteric, apoi trage cateva vanturi si se culca la loc singur.

Fetelor, am pus 1,5 kg zilele astea si nu am idee de unde, ca nu am mancat mare lucru ca am mereu grija ce mananc sa nu-i accentuez colicile si nici cantitativ nu mananc mult. Singurele lucruri pe care le-am mancat cat am vrut au fost prajiturile

Mamica implinita de bebe Matei Gabriel (17.02.2012)
"Homo sum, humani nihil a me alienum puto!"
<hr noshade size="1" /> MTHFR C677T - heterozigot, A1298C - heterozigot, Gena PAI - 675 4G/5G - heterozigot, O sarcina oprita in evolutie la 15 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

La multe lunite Maria Elena si Matei Gabriel!! Pup si mamicile Gianina si Carpediem

Altesa, poate am "norocul" sa fie unul dintre copiii carora le place mancarea solida, nu laptele..Doamne ajuta!

Miha Inca ne hotaram daca va fi in iulie sau septembrie vacanta. Tu ce zici?

Cati, ce sa zic?.. Toata noaptea a stat mufat Filip, si a papat cat de cat bine ieri. Dar nu papa deloc bib, nici nu am mai incercat... Insa problema este ca sapt trecuta avea 5300 g, iar sambata seara l-am cantarit de 3 luni si avea 5200 g, deci scazuse 100 g.... Nu l-am mai cantarit de sambata, o sa o fac in seara asta, sa vad. Am niste emotii.. El e ok, e vesel, rade, se intoarce de pe spate pe burta non-stop si parca incearca sa se tarasca, inainteaza asa, putin, face ploicica si vorbeste mult, deci nu vad semne de vreo afectiune/infectie/ceva. Dr spun ca e ok, deci nu imi ramane decat sa insist cu sanul (cateodata mananca si la 1 ora jumate) si sa raman increzatoare.

Carpediem Stiu cum e treaba cu prajiturelele



Alina mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008) si Filip-Andrei(14.01.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Aerlilian, banuiam eu ca ne botezam bulgarasii in aceeasi zi! Imi pare rau ca nu-ti plac lucrusoarele de botez, dar important e ca nasii il boteaza pe bebe cu tot sufletul, eu asa zic.
Din fericire Maria nu are nicio boala a copilariei, ne-a explicat doctorita ca unii copii, mai ales cei cu tenul mai deschis, pot face astfel de eruptii pe piele dupa un acces de tuse foarte puternic cum a avut si ea. Ultimele pete se retrag abia dupa 2-3 zile si, intr-adevar, si la ea abia acum s-au retras.
Eu sunt suparata ca de cand s-a trezit, Johanna cam tuseste. Ea tuseste zilnic dupa ce se trezeste, dimineata, dar pe urma ii trece, dar azi vad ca persista tusea. Eu sper sa fi inghitit vreo scama ca-si tot suge pijamalutele, sper sa nu fie raceala...
Fetele care botezati bebeii saptamana asta, va doresc spor la pregatiri. Eu tocmai mi-am expediat sotul sa cumpere bauturile.

de Maria Cornelia (20.09.2006) si Ioana Teodora (24.01.2012)
Din ce in ce mai mare
Creste si mezina
Perlute de domnisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mady_19 spune:

Hristos a inviat!
- la multe lunite bulgarasilor:Ane Beatrice, Stefan Matei, Ilinca mea, Iris, Cristian, Eva , Matei Gabriel, Maria Elena
- mylady- ma bucur ca s-a rezolvat cu fetitza.mai e putin si va increstinati
- sa fie sanatosi si frumosi bebei botezati zilele astea
- a ajuns si Ilinca mea la 5 kg....
- si printesa mea isi ridica capshorul cand sta culcata..nu mai are rabdare...mai e putin si incepe sa reuseasca sa se si intoarca..pt ca incearca de multe ori...zilele astea a fost super rasfatzata..ca au venit ai mei in vizita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

La multe lunite Maria Elena si Matei Gabriel!

de Maria Cornelia (20.09.2006) si Ioana Teodora (24.01.2012)
Din ce in ce mai mare
Creste si mezina
Perlute de domnisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mady_19 spune:

kraluca-cum iti spuneam..si a mea face la fel..isi ridica mainile si picioarele pfff..aproape numa cu ele in aer sta..dar nu plange...e posibil ca micuta ta sa se fi speriat de ceva...sau o fi apucat-o o durere....da nu cred ca e de speriat....a mea saraca se chinuie si se enerveaza la un mom dat...se plictiseste domneeeee..n-am vzut asha ceva...dupa ea ar lua-o la goana...nu-i mai place sa o tii in brate cand stai jos...ea vrea ca eu sa stau in picioare cand o tin in brate..sa vada mai bine ce e in jurul ei
- faith-refacere rapdida
-alina-multa rabdare mamico..sa avem...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mady_19 spune:

aaaa..nu mai zic si eu de parturi..de 2 saptamani au inceput durerile mai mari de burtica...trage la parturi pfiuu.si plange inainte sa le dea...chiar si in timp ce mananca,la un om dat pune botic si imi zic: aoleu incepe iar...si asha e...plange saracutza...!!!!!si-apoi o iau in brate, o tin d burtica si incerc sa o calmez...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adc spune:

Kraluca, ceea ce descrii e reactia clasica la colici si/sau balonare, probabil ca o supara tare. Nu se impinge ca si cand incearca sa faca partz imediat dupa?

Dupa mai multe incercari de diminuare a colicilor concluzia mea e ca cel mai eficient e Infacol. Bonisan ne-a creat niste gaze de s-au mirat trei medici de la camera de garda cat e de balonat copilul. Pana la urma am ajuns si pe acolo, exact in sambata Pastelui, Cristi a facut febra usoara in mod repetat(pana in 38.5 rectal) dupa reprize mai lungi sau mai scurte de manifestari de colici. Totusi colicile si agitatia nu explica febra peste 38, asa ca il tinem sub observatie.
Acum trebuie sa ii recoltez urina pt urocultura, azi dimineata dormea saracutul atat de bine si am amanat pe maine, stiu ca recoltarea corecta e o adevarata aventura la varsta asta, trebuie s-o facem desi eu nu cred ca e de acolo buba.
Contrar acestor probleme Cristi mananca bine si creste in greutate, dar e marait si agitat atunci cand are febra (asta a fost primul semn), asa ca luam Paracetamol la nevoie si incerc sa stau cat mai calma, desi am niste nervi de zile mari.

Raportez cel mai nasol Paste, tocmai cand anticipam unul fericit, din n motive: problemele cu copilul, vremea naspa, oboseala mea acumulata, rudele mele despre care m-am mai plans aici si de craciun... variatiuni pe aceeasi tema.

Zau daca mi se pare normal sa merg acasa la parintii mei de Paste si sa primesc "la pachet" cozonac cumparat si o Pasca de toata jena, si asta cumparata, si in plus daca nu vreau sa le iau sa mi se sugereze ca am nevoie de psiholog.

Zau ca nu mi se pare normal ca de Paste sa imi vizitez sora in alt oras si cumnatul meu sa nu iasa din dormitor decat la ora 21.30(!) exact cand noi ne pregateam de plecare, fara sa arunce o privire spre baietelul pe care il vede a doua oara in viata lui!

Ma apuca disperarea cateodata dar incerc sa raman calma, imi privesc copiii si ma gandesc ca doar ei conteaza, si sper sa nu reapara febra micutului (pana cum a fost o zi da una ba), altfel o iau razna cu adevarat.

A mai recoltat cineva urina la bebelusi asa de mici?

Alina anto, sper sa vorbesc tampenii si sa nu fie cazul, dar mi s-a spus ca daca un sugar nu mananca dupa ce la inceput o pornise bine poate fi tot o infectie urinara pe care micutul o duce pe picioare fara alte simptome datorita anticorpilor din laptele matern.
Acum ce sa zic, al meu mananca si tot suspiciunea asta o avem, asa ca cine mai stie?

Astept zile mai bune.




Mergi la inceput