LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***418***
Raspunsuri - Pagina 17
chatonel spune:
neata! sint si eu pe-aici dar am de lucru
mai avem putin si mergem in vacanta, ce bineee; simt ca ma lasa bateriile ieri, dupa un trezit la 5, lucrat pina la 14H30, mers la ultimele cumparaturi pt ro (sper ), luat copilul de la centru de vacanta la intoarcerea de la cumparaturi la 16H30, apoi aranjat rufe/calcat/aranjat calcaturile pina la 19H00, seara am crezut ca adorm pe scaun in timpul mesei. M-am culcat devreme (pe la 21H00) si m-am sculat ca de obi, dupa 6 ore de somn Asa ca-s treaza de la 3 si ceva
mai am de alergat pe la banca azi, miine la primarie dupa niste acte pt ca vreau sa o "inregistrez" pe fie-mea in ro, sa vedem daca reusesc sa fac ce mi s-a spus de catre o consula de aici, ca mi se pare cam SF (sa ma duc cu actele de-aici, traduse probabil si legalizate- la starea civila de la ultimul domiciliu, ca sa inregistrez casatoria noastra )dupa care mai sint o serie de pasi de facut pina sa ajungem la cetatenia ro a iziei...
novus spune:
1.Vi s-a schimbat viata sexuala de cind sunteti mame? Nu ma refer la lipsa de timp, la ora de culcare a copilului etc, ci la senzatiile si trairile personale
Pentru mine schimbarile s-au vazut chiar din timpul sarcinii, atunci am pus-o pe seama acesteia dar vad ca persista asa ca nu stiu care e cauza dar e de bine asa ca nici nu cercetez , senzatiile si trairile sunt mult mai intense si mai profunde ca sa nu mai vorbim de dorinta
2. "Prima data" a fost cum v-ati imaginat? A fost mai bine sau mai rau decit va asteptati? V-a parut rau? Regretati alegerea facuta atunci?
A fost ceva de neuitat doar in sensul stangaciei pt ca in rest nu a avut nimic spectaculos, doar ceva ce trebuia facut, nu mi-a parut rau pt ca eu am ales sa o fac, poate daca partenerul ar fi fost mai experimentat si experienta era altfel
3. Care este scenariul unei seri perfecte cu partenerul?
In momentul de fata, sa vizionam un film bun si sa ne tinem in brate in timp ce Ada doarme mi se pare extrem de romantic
4. Aveti vreo fantezie pe care nu ati impartasit-o partenerului? De ce ati ales sa nu? Renuntarea la fantezia respectiva stirneste regrete sau e liber si optimist asumata?
Deocamdata nu, dar poate o sa apara si asta candva
5. Credeti ca exista fantezii ale partenerului carora sa "nu le faceti fata", pe care n-ati putea sa le acceptati nici in ruptul capului?
Probabil ca sunt dar nu mi le-a marturisit
6.Regretati vreodata/ati regretat vreodata ca sunteti angajate intr-o relatie monogama pe viata, atunci cind ati rezistat unei "ispite"?
Pana acum sincer nu am intalnit ispita care sa ma faca sa regret ca sunt casatorita darrrr nu stiu ce-mi rezerva viitorul
7. Partenerul tine legatura cu vreo fosta? Va deranjeaza asta?
Cu siguranta nu ! si nu ma deranjeaza
8. Ce nu i-ati putea ierta partenerului?
Violenta fizica indreptata asupra mea sau a Adei, zau ca nu i-as ierta-o veci !
As fi tentata sa ma reped si sa spun ca si infidelitatea nu as ierta-o, dar chiar nu stiu cum as reactiona daca din nefericire s-ar intampla, avand in vedere ca nu mai e vorba doar de noi doi, asa ca prefer sa nu ma gandesc
9. Ce credeti ca nu v-ar putea ierta partenerul?
Aici stiu sigur ca nu mi-ar putea ierta infidelitatea !
10 Puteti face o scurta prezentare a "femeii care as fi vrut sa fiu" ?
Mi-ar fi placut sa fiu mai frumoasa sau macar sa nu am defecte vizibile asta la partea fizica, in rest ar mai fi cate ceva de schimbat mai ales in tinerete dar le trecem la experienta de viata
Si mi-ar placea sa nu mai am grija banilor
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Ilinca_M. spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pisigri Hai sa-mi incerc si eu norocul, desi-s departe de maiestria Inei. A propos, Ina, eu astept cu nerabdare intrebarile tale, ca si io-s tot cu gindul numai "acolo" 1. Vi s-a schimbat viata sexuala de cind sunteti mame? Nu ma refer la lipsa de timp, la ora de culcare a copilului etc, ci la senzatiile si trairile personale Nu, deloc. Nici cand eram gravidoasa nu se schimbase. Probabil viata noastra sexuala e prea scurta ca sa treaca deja prin schimbari "dramatice", avem doar 5 ani impreuna. Desi cu ex-boul...da' mai bine tac, n-am chef sa ma enervez pe mine insami iar:)) 2. "Prima data" a fost cum v-ati imaginat? A fost mai bine sau mai rau decit va asteptati? V-a parut rau? Regretati alegerea facuta atunci? Cam da, cu exceptia faptului ca nu mi-as fi inchipuit veci pururi ca e hapt asa de dureros:)) Nu mi-a parut rau si nu regret. 3. Care este scenariul unei seri perfecte cu partenerul? 4. Aveti vreo fantezie pe care nu ati impartasit-o partenerului? De ce ati ales sa nu? Renuntarea la fantezia respectiva stirneste regrete sau e liber si optimist asumata? Aaa, pai fanteziile mele-s la nivel de secventze razante, imagini care-mi mai trec prin cap, nu-s de impartasit fiindca nici nu vad rostul, nici nu mi-ar placea de fapt sa le pun in practica, e ceva ce tine strict de imaginatie, trupu-mi le-ar refuza:)) 5. Credeti ca exista fantezii ale partenerului carora sa "nu le faceti fata", pe care n-ati putea sa le acceptati nici in ruptul capului? Habar n-am, nu mi-am pus niciodata problema:)) 6.Regretati vreodata/ati regretat vreodata ca sunteti angajate intr-o relatie monogama pe viata, atunci cind ati rezistat unei "ispite"? N-am avut nicio ispita care sa ma faca sa ma gandesc la asta. 7. Partenerul tine legatura cu vreo fosta? Va deranjeaza asta? Eh, prostanace de-astea de liceu, nu ma deranjeaza absolut deloc:)) 8. Ce nu i-ati putea ierta partenerului? Hmmm, nici la asta nu m-am gandit prea profund. Nu cred ca ar fi in stare sa faca ceva atat de rau incat sa nu-l iert, cel putin asa simt la momentul asta... 9. Ce credeti ca nu v-ar putea ierta partenerul? Nici la asta nu m-am gandit:)) Nu prea gandesc, nu? Cred c-o sa-l intreb...dupa ce se trezeste:)) 10 Puteti face o scurta prezentare a "femeii care as fi vrut sa fiu" ? Depinde in ce moment al vietii...cand aveam vreo 7 ani visam sa fiu o zana blonda cu ochi albastri:)) Nu stiu, sunt destul de multumita asa cum sunt. http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/ http://pisigri.blogspot.com/ Mami de Ilinca (5.03.2009) |
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
Bianca2503 spune:
Neata,
Am ajuns si eu la birou. Vladimir e acasa cu Robert. I-am lasat jucand fotbal:)).
Pisik, ma scuzi ca iti zic (si eu ca si Ilinca) dar nici eu nu i-as fi schimbat ciorapii. De fiecare data il intreb pe Vladimir ce vrea. Si fac ca el de cele mai multe ori. Tot timpul il las pe el sa aleaga dintre 2-3 chestii pe care le aleg eu. Ii las impresia ca el a facut alegerea: pantalonii versi sau astia gri? sosetele verzi sau astea cu portocaliu?
De exemplu, aseara pe la 21.00 eram in parc, pe malul lacului si el era in tricou. clar nu imi convenea. I-am dat de ales: vesta sau polarul, ca e frig si poate sa raceasca si apoi mergem la doamna Dan (asta fiind pediatra) si ne da medicamente. Si a ales.
Eu cred ca insistati prea mult cu ce vreti voi. Nu stiu exact cum sa explic ca sa nu ma intelegi gresit. La cate grade au fost ieri afara, din punctul meu de vedere, o pereche de ciorapi subtiri era suficienta (ma rog, aici fiecare stie cum si-a crescut copilul). eventual, daca era rece, ii mai puneai o tichie pe cap, sau o bluza in plus.
Cred ca pe Ana a enervat-o tare ca i-ai intrerupt activitatea pe care o avea. Sper ca nu m-ai inteles gresit. Ce vreau eu sa spun este ca cred ca trebuie sa inventezi cate un troc de fiecare data.
novus spune:
Simplyanna, ma bucur ca e soare si la voi si ca ai revenit pe forum cu temele la zi !
Chatonel, mai e un pic si gata, vine vacanta !!
Olga, asteptam pozele si relatarile de la petrecere !!
inapreda spune:
[quote]citat din mesajul lui pisigri
Hai sa-mi incerc si eu norocul, desi-s departe de maiestria Inei. A propos, Ina, eu astept cu nerabdare intrebarile tale, ca si io-s tot cu gindul numai "acolo"
1. Vi s-a schimbat viata sexuala de cind sunteti mame? Nu ma refer la lipsa de timp, la ora de culcare a copilului etc, ci la senzatiile si trairile personale
Da. Lucruri dupa care ma dadeam in vint inainte, acum imi par cosmar. Mi-am pierdut si din...ghidusie.
2. "Prima data" a fost cum v-ati imaginat? A fost mai bine sau mai rau decit va asteptati? V-a parut rau? Regretati alegerea facuta atunci?
Nu regret nici momentul, nici persoana; atita doar ca eu eram genul de om care credea in iubirea eterna si, deci, ca vom ramine impreuna 4 ever, ca in real life, nimeni nu are mai mult decit un partener. Am fost dezamagita tare cind s-a terminat povestea noastra si mi-am schimbat mult sistemul de valori si am ramas cu sechele. Cred ca si acum le mai am. Intr-un fel, a fost trezirea la realitate.
Sa fim singuri si sa nu fim obositi.
4. Aveti vreo fantezie pe care nu ati impartasit-o partenerului? De ce ati ales sa nu? Renuntarea la fantezia respectiva stirneste regrete sau e liber si optimist asumata?
5. Credeti ca exista fantezii ale partenerului carora sa "nu le faceti fata", pe care n-ati putea sa le acceptati nici in ruptul capului?
Am mai multe. Neimpartasite, toate. Pentru ca o fantezie ca sa-si merite numele ce-l poarta, tre' sa ramina in lumea...fantastica.
6.Regretati unei "ispite"?ta ca sunteti vreodata/ati regretat vreodarezistat angajate intr-o relatie monogama pe viata, atunci cind ati
Asta-i buna rau. Ma consider "ferita" de asa "coshmar" pentru ca, dupa umila-mi parere, Bistrita e ultimul loc unde as putea intilni o ispita cu adevarat...ispititoate.
In schimb, "monogamia pe viata" -si ma refer la iubire, nu la sex- ma sperie, chiar daca, basic, eram o visatoare ce-si facuse din "iubirea eterna" religie.
Nu, nu tine. Si nici nu flirteaza (ca uitasem sa raspund la asta). Nu mi-ar suna bine daca ar face-o si nu pentru ca sint adepta "egalitatii dar nu pentru catei" ci pentru ca-l cunosc pe Jambo si, fire pragmatica, ar face-o numai daca ar fi ceva la mijloc. Altfel, i se pare pierdere de vreme.
Violenta.
Infidelitatea.
Daca e vorba doar de CINE SINT si nu de CE AM sau CE FAC, oricit ar parea de ciudat...ma iubesc asa cum sint si...imi place de mine.
novus spune:
citat din mesajul lui inapreda 4. Aveti vreo fantezie pe care nu ati impartasit-o partenerului? De ce ati ales sa nu? Renuntarea la fantezia respectiva stirneste regrete sau e liber si optimist asumata? Am mai multe. Neimpartasite, toate. Pentru ca o fantezie ca sa-si merite numele ce-l poarta, tre' sa ramina in lumea...fantastica. |
Asta mi-a placut la maxim !
Bianca2503 spune:
1. Vi s-a schimbat viata sexuala de cind sunteti mame? Nu ma refer la lipsa de timp, la ora de culcare a copilului etc, ci la senzatiile si trairile personale
Da. S-a schimbat. Sunt chestii care acum ma enerveaza. Nu imi place aia, nu imi place ailalta. Sunt momente cand inghit si tac. Sunt alte dati cand imi vine sa sar direct pe treaba. S-a schimbat. Pot spune ca a regresat putin.
Prima data. Nici nu mai stiu exact cand a fost. A fost din mai multe incercari. Putin cate putin. Imi era frica. Nu pot sa zic exact data si ora, si nici locul. prima data a fost mai greu ca apoi, pofta a venit mancand. A fost cu prietenul meu din liceu. Nu regret nada.
Sa fim singuri si sa nu fim obositi. - am copiat de la Ina. Asa e. Mare dreptate are. Cred ca as face o combinatie intre raspunsurile lui Simply si ale Inei.
Nu am fantezii pe care sa le cunosc drept fantezii. daca as vrea ceva as spune.
Nu.
6.Regretati unei "ispite"?ta ca sunteti vreodata/ati regretat vreodarezistat angajate intr-o relatie monogama pe viata, atunci cind ati
Noi nu suntem luati. desi prefer sa cred ca vom imbatrani impreuna. e adevarat ca mai balosesc la unu altu. Ca ma mai trec ganduri "necurate". Pana cum mi le-am tinut in frau.
Nu cred ca tine legatura cu vreo fosta. Cel putin cu fosta nevasta, nu. are in schimb alte prietene cu care se converseaza si, recunosc, ma enerveaza asta.
Violenta.
Habar n-am. e atat de imprevizibil incat daca i se pune capsa pot sa stau si in cap...
Sunt exact femeia care as fi vrut sa fiu. Sunt perfecta. Nu e alta mai buna ca mine. Sunt frumoasa si desteapta si obtin intotdeauna ce imi propun- hai ca am fost modesta:))
Ilinca_M. spune:
citat din mesajul lui Bianca2503 Tot timpul il las pe el sa aleaga dintre 2-3 chestii pe care le aleg eu. Ii las impresia ca el a facut alegerea: pantalonii versi sau astia gri? sosetele verzi sau astea cu portocaliu? |
Ahahaaa, parca vorbesti de noi! In iarna au fost 3 zile in care i-am pus geaca pe ea urland caci ea vroia sa iasa fara nimic pe deasupra si chiar nu era cazul nici macar pana la masina...pana mi-a picat fisa si i-am pus 2 geci pe cuier. Atat a trebuit, sa ma fac ca-i dau o geaca de care stiam ca nu-i place, ca instantaneu a aratat cu degetul la geaca pe care o refuzase 3 zile:)) Si de atunci n-am mai avut treaba...Asa si cu incaltarile, cand refuza o pereche a doua zi ii pun la indemana 2 perechi, una care stiu ca nu-i place deloc si atunci cu atata veselie le alege pe celelalte:)) Important e sa aiba impresia ca ea decide, ea face alegerile, deci mereu sa aiba de ales dintre niste chestii din care va fi previzibil ca o va alege exact pe cea care vreau eu..da, cam manipulare, dar decat lacrimi, transpiratie si urlete... Da' mi-a luat si mie ceva timp sa-mi pice fisa cum putem scapa de impotriviri si scandal
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
inapreda spune:
Asta cu alesul o punem si noi in practica si da roade; dar, asa cum v-am spus, uneori, tre' sa exagerez: vrei hanoracul sau geaca groasa si caciula? In rest, Ian isi alege si chilotii