LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***418***

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

BIANCA

INA credeam ca-s singura care se indragosteste de... conversatie si de cum gandeste omul N-am io cine stie ce experienta, daaar n-am iubit niciodata un prost

nici io!

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Wow Pisigri , pai abia acum pui chestionarul
Sper sa apuc sa raspund in seara asta daca nu maine la birou sigur

Sa rapund intai la intrebarea mea : preludiul si pt mine imbraca diverse forme, oricum nu din ala clasic cu lumanarele si lenjerie de satin , poate fi doar o privire sau un schimb de replici intr-o camera plina sau o serie de mangaieri in locurile strategice sau nimic cateodata
La filme pt adulti sau alte cele nici eu nu ma uit, au exact efectul invers, am inhiba

Noi acum am venit din vizita, a fost super placut si distractiv, am ras pt toata saptamana chiar si la final cand am ajuns in fata blocului si ploua cu galeata

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.
Merge un tip la o prostituata si-o avertizeaza, disperat, ca o are asa mare incat nimeni nu vrea sa se culce cu el. Eeeei, ia sa vedem, face profesionista. Dar intr-adevar cand vede ostromentu' se ingrozeste:"aaaa, nuuuu, in niciun caz, ce-s io, iapa, dom'le o ai de juma de metru, nici moarta nu risc sa mi-o pun cu tine, vrei sa ma omori, nici nu conteaza suma pe care o oferi!" blabla. Tipul disperat incearca sa o convinga, pana la urma ajung la un compromis: tipul sa-si tina sculenciul cu ambele maini suprapuse astfel incat sa ramana libera o bucata rezonabila din animalicu' sau falus, sa n-o raneasca pe "domnisoara"
Zis si facut...in toiu' pasiunii tipul vede ca tipa e prinsa-n focuri asa ca-si elibereaza o mana...aia nu observa nimic, da-i si lupta inainte...asta prinde curaj...iar nimic, tipa nu observa, n-are nicio treaba.
Dupa vreo 5 minute zice tipa sfioasa:"acum poti sa incerci sa iei o mana...dar inceeeeet, inceeet...cu grija mare..."

Mey, la varsta mea.... am memoria slaba, dar de mult de tot, in clasa VII, cand am citit "Corigent la limba romana".... parca era si acolo o faza de-asta, doar ca acolo si-o lega cu o batistuta/basmalutza... Mentionez ca au trecut aproape 20 ani de atunci, asa ca solicit circumstante atenuante daca am confundat romanul... sau era Cismigiu & co?... ca tot in perioada aia l-am citit si pe-asta. EEEE, doamnele de specialitate, ne luminati in ce film juca personajul P***s?

Mergi la inceput

Am pus si eu cateva poze pascale si ma retrag la somnul de frumusete , chestionarul il las pe maine cu mintea limpede

http://www.flickr.com/photos/31088780@N05/with/6938935172/

Vise placute fetelor !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Seara buna!

Am aterizat si noi de la party nu de mult si tati se chinuie sa doboare copchilu. A fost tare fain, gazdele si invitatii pe cinste (m-am bucurat mult sa o revad pe ARIS). Sigur ca a trebuit sa avem noi un episod de dl Goe, cand am intentionat sa o schimbam pe Ana, pt ca avea ciorapii, si asa subtiri, facuti praf la propriu si deja se facuse rece, am vrut sa ii dam ciorapi mai grosi si din zbateri din alea grele am ajuns in urlete, plansete cu spasme si criza de isterie in toata regula. Am plecat in zbierete si am parlamentat vreo 20 de minut,e jumate in masina, jumate in strada. Ta'su era hotarat o mie la suta sa nu ne mai intoarcem, dar pana m-am dus eu sa spun la revedere, a revenit la sentimente mai bune si am mai stat vreo ora. Inutil sa spun ca treversam iarasi o perioada critica, cu momente la care uneori nu stiu cum sa reactionez altfel decat sa imi ies din pepeni rau. Dar nu mai dezvolt, ca vad subiecte prea departe de copchii nabadaiosi pe aici

O sa pun si poze de la Paste si party, dar nu stiu daca azi, ca sunt cam franta.

Am o stare dubioasa. Astazi, dupa ce am tinut in brate si am mirosit doi bebei mici (finuta de 1 luna jumate si Leon) mi s-a facut atat de dor de bebe mic si atata ciuda si atata neputinta m-au cuprins..... Nu pot sa nu ma intreb "cum ar fi fost daca?" si nu imi pot da niciun raspuns...asta seara am facut un test, aveam o mica intarziere. Din pacate nu e...desi sper de fiecare data, nu stiu daca va mai fi vreodata

Nu ma simt in stare sa raspund la chestionare, desi sunt tare interesante si le felicit pe autoare pt inspiratie.
Maine mi-am luat liber si avem semi-program de voie intre fete

Mami de minune mica

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Pisik06
Am o stare dubioasa. Astazi, dupa ce am tinut in brate si am mirosit doi bebei mici (finuta de 1 luna jumate si Leon) mi s-a facut atat de dor de bebe mic si atata ciuda si atata neputinta m-au cuprins....

aham! #351;i io a#351;ijderea, mi s.a f#259;cut dor de bebe, kiar dac#259; am mirosit un singur bebe. cred c#259; ar trebui s#259; facem. ceva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

1. Vi s-a schimbat viata sexuala de cind sunteti mame? Nu ma refer la lipsa de timp, la ora de culcare a copilului etc, ci la senzatiile si trairile personale

Da, a devenit furibunda. Nu mai reprezinta implinirea noastra ca si cuplu, pentru ca acum suntem mai intai parinti. Dar e grozav sa ne regasim cand si cand, sa eliberam supapele, si sa ne confirmam reciproc existenta ca si individ unic si irepetabil, cu dor si cu pofta, pe furis .

2. "Prima data" a fost cum v-ati imaginat? A fost mai bine sau mai rau decit va asteptati? V-a parut rau? Regretati alegerea facuta atunci?

Pentru mine a fost un mare fas. Plin de stangacie si dezamagitor. Am inteles de ce se cheama "DEflorare" sau "DEZvirginare", ca am perceput-o ca pe un sfarsit. Dar m-am bucurat ca am facut-o si pe asta , era pe lista de "to do", si nu regret nimic.

3. Care este scenariul unei seri perfecte cu partenerul?

N-am asa ceva.

4. Aveti vreo fantezie pe care nu ati impartasit-o partenerului? De ce ati ales sa nu? Renuntarea la fantezia respectiva stirneste regrete sau e liber si optimist asumata?

Nimic concret, ma arde cate-un foc, cate-o data, dar nu stiu sa ma exprim . De cele mai multe ori, Mimiloiul ghiceste, si se conformeaza . Insa sunt constienta ca inhibitiile inca imi blocheaza mai mult de 80% din posibilitati.

5. Credeti ca exista fantezii ale partenerului carora sa "nu le faceti fata", pe care n-ati putea sa le acceptati nici in ruptul capului?

Da, stiu, nu cred. Cel putin momentan.

6.Regretati vreodata/ati regretat vreodata ca sunteti angajate intr-o relatie monogama pe viata, atunci cind ati rezistat unei "ispite"?

Inca nu m-am intalnit cu ispita.

7. Partenerul tine legatura cu vreo fosta? Va deranjeaza asta?

Nu, nu pastreaza legatura cu niciuna. Nici nu le cunosc. Stiu doar ca nu e de acord cu primul meu nume de bebe-fata de pe lista, pt ca asa o chema pe prima lui iubire: Clara. Tare necajita am fost pe treaba asta.

8. Ce nu i-ati putea ierta partenerului?

N-am analizat drobul de sare pe indelete, dar uneori ii simt amenintarea. Cel mai mult mi-e teama sa nu-mi pierd iubirea. Evit in general scenariile cu drumul pana acolo .

9. Ce credeti ca nu v-ar putea ierta partenerul?

Infidelitatea nu mi-ar ierta-o niciodata!

10 Puteti face o scurta prezentare a "femeii care as fi vrut sa fiu" ?

N-am avut niciodata o imagine despre femeia aia, care as vrea eu sa fiu. Cand eram mica, ma visam suava si fragila, dar independenta in acelasi timp , mereu singura intr-un pat mare, cu un caine imens incovrigat la picioare (PE pat, nu langa). Si fantezia asta de copil chiar mi s-a implinit. Insa mai mare putin, mi-a vazut cineva palmele, si s-a minunat ca "linia capului" la mine, intr-o palma "se rupe", "ia o pauza" , iar in cealalta, se bifurca. Si cu ocazia asta, cinevaul respectiv a remarcat ca alea sunt palme de om nebun sau de calugar , oricum, de om rupt de lume. Iar eu, in momentul urmator, am decis ca,in mod clar, viata imi pregateste ceva, si in consecinta, nu mi-am facut niciodata planuri. Ce sa fac, daca sunt o fire asa mistica? Pasarile cerului n-au grija zilei de maine.

Deci va rog sa observati ce constiincioasa sunt la teme, si sa-mi iertati absenta indelungata.

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

Novus, Alexandra e un copil deosebit de frumos!

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Neaaaataaaa !!!

Daca cumva nu aveti somn la ora asta va poftesc la o cafea sau ceai, chiar si un fresh daca stau bine si ma gandesc, avem si prajituri + cozonac asa ca nu mai stati pe ganduri, tineti-mi de urat ca afara e o vreme ultra mega uracioasa si deprimanta , ploua de aseara !!
M-am enervat cand am ajuns la birou ca nu mergea forumul dar vad ca si-a revenit

Imi beau cafeaua pana completez si eu chestionarul ca apoi intru in viteza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Halooou! Novus, multam de tratatie. Phiphi e ca alarma la ceas, la 8 fix da deshteptarea (bine, alarma e mai matinala, cand e:))
Denisamada, eu imi amintesc de un personaj Poolosh din Marin Preda, "Cel mai iubit dintre pamanteni", daca nu ma insel, ala de se impiedica in propria-i chestie cand juca fotbal:)))
Pisik, io in locul vostru nu-i schimbam ciorapii si gata; ce se putea intampla? Ea a luat-o ca pe un moment de "care pe care", de ciocnire a fortzelor. Noi la chestii care nu-s vitale o lasam sa castige ea. Ca tot vorbim de copchii nabadaiosi: a noastra de vineri nu ne-a mai lasat sa o pieptanam. Si nici inainte decat cu o perie foarte moale, fina, care n-are putere sa descalceasca. No, situatia e chiar dramatica fiindca la spate are niste caltzi de ni se face rau cand ne uitam...inca nu stim ce vom face in continuare...probabil o s-o lasam sa ajunga rasta

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput