Paste Fericit!
Paste Fericit tuturor membrilor DC de rit ortodox!
Fericire si sanatate si celorlalti cetateni, ca nu-i asa, noi ca romani buni, trebuie sa fim apropiati sufleteste fata de aceia care traiesc alaturi de noi in tara noastra!
Raspunsuri
andacos spune:
Citat: |
citat din mesajul lui b.nica [b][red]Paste Fericit tuturor membrilor DC de rit ortodox! |
Hrisots a inviat,b.nica!Sarbatori pascale fericite!
Am sters intentzionat partea a doua a mesajului,tau pe care eu am perceput-o ca pe o mare ironie si superioritate,si chiar cred ca in calitate de crestin,n-ar fi trebuit s-o scrii!Nu am priceput ce ai vrut sa demonstrezi...in afara d eironie,bineintzeles!
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
J G spune:
Multumesc, B.nica!
Eu, celalat fel de cetatean (ateu) care traiesc in tara VOASTRA, a celor de rit ortodox, ma bucur ca esti apropiata de noi si ca esti de acord sa traim si noi printre voi si sa platim si noi impozite, ca si voi!
[mor de ras. efectiv]
J G spune:
citat din mesajul lui b.nica Paste Fericit tuturor membrilor DC de rit ortodox! Fericire si sanatate si celorlalti cetateni, ca nu-i asa, noi ca romani buni, trebuie sa fim apropiati sufleteste fata de aceia care traiesc alaturi de noi in tara noastra! |
B.nica, pentru ca ai modificat deja o data mesajul, din teama de a nu se pierde asa o perla, il salvez pe acesta.
b.nica spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui andacos
Hrisots a inviat,b.nica!Sarbatori pascale fericite! Am sters intentzionat partea a doua a mesajului,tau pe care eu am perceput-o ca pe o mare ironie si superioritate,si chiar cred ca in calitate de crestin,n-ar fi trebuit s-o scrii!Nu am priceput ce ai vrut sa demonstrezi...in afara d eironie,bineintzeles! |
Am avut si eu intentia sa sterg acel mesaj al meu pt. ca recitindu-l mi-a dat, asa cum spui si tu, impresia de ironie si as adauga, de prost gust!
Nu il sterg pt. ca doresc ca Invierea Domnului sa fie un mesaj crestin de buna intelegere intre oameni indiferent de credinta lor!
Asta doream sa transmit!
b.nica spune:
citat din mesajul lui J G Multumesc, B.nica! Eu, celalat fel de cetatean (ateu) care traiesc in tara VOASTRA, a celor de rit ortodox, ma bucur ca esti apropiata de noi si ca esti de acord sa traim si noi printre voi si sa platim si noi impozite, ca si voi! [mor de ras. efectiv] |
Eu cetatean al tarii MELE sa vezi ce mor eu de ras, efectiv, de supararea ta!
Ti-au venit cumva facturile de esti asa de suparata?
giulia81 spune:
si uite asa un lucru frumos se transforma intr-un circ ieftin...cica sarbatoarea iertarii
giulia si alex-raoul (22.09.2002)
"Un copil este o raza de soare ce iti va lumina viata. Un copil e o promisiune a lui Dumnezeu ca viata merge inainte. Un copil e atingerea raiului. Un copil e tandrete si dulceata. Un copil e mereu surprinzator, emotionant, fermecator si captivant. Un copil e o minunata binecuvantare. Dar in primul rand un copil e dragoste."
Lumina sfanta pentru copii
b.nica spune:
citat din mesajul lui giulia81 si uite asa un lucru frumos se transforma intr-un circ ieftin...cica sarbatoarea iertarii |
Cam asa pare!Oare cu ce am gresit?
Poate pt. ca m-am enervat rau de tot si mi-am pus si eu mainile in sold!
J G spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui b.nica
Cam asa pare!Oare cu ce am gresit? |
Pff.. mister total!
b.nica spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui J G
Pff.. mister total! |
Nu-i mister, e doar lipsa sfinteniei crdintei si ,!
b.nica spune:
Si al -ul ateismul asta cum te face uscat ca iasca tocmai cand ar trebui sa fii cu sufletul mai bun, categoric numai acei care nu sunt atei!