Paste Fericit!
Raspunsuri - Pagina 2
J G spune:
Citat: |
citat din mesajul lui b.nica Si al -ul ateismul asta cum te face uscat ca iasca tocmai cand ar trebui sa fii cu sufletul mai bun! |
B.nica, iti dai seama ca ateii sunt asa uscati tot timpul, adica n-avem perioade in care suntem mai buni. Asa, de ziua lui Dawkins ce ne mai invioram, in rest nada, zero.
Zi daca nu-ti vine sa plangi, zau asa!
J G spune:
citat din mesajul lui b.nica Si al -ul ateismul asta cum te face uscat ca iasca tocmai cand ar trebui sa fii cu sufletul mai bun, categoric numai acei care nu sunt atei! |
Cum?
eumada spune:
Mai fetelor,opriti-va.Sunt convinsa ca primul mesaj al fetei nu a vrut sa fie nici tendentios ,nici sa spuna ce credeti voi ca spune.A fost doar un mesaj,ceva in genul celui al Papei,urbi et orbi dar uite ce a iesit.Lumina si iertarea presupun sa stam un pic intr-un colt si sa analizam ce si cum.Prea multa dorinta de cearta..ce doamne iarta-ma aveti?
Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098
TE IUBESC MINUNEA MEA ...ESTI ALFA SI OMEGA PENTRU MINE,RATIUNEA MEA DE A TRAI.....TE IUBESC.....
giulia81 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui b.nica
Cam asa pare!Oare cu ce am gresit? Poate pt. ca m-am enervat rau de tot si mi-am pus si eu mainile in sold! |
eu fac parte din tabara celorlalti cetateni, alaturi de care traiesti, dar cand am citit mesajul tau nu mi-a dat impresia de ironie, zau...poate oi fi si eu miscata de sarbatoarea asta a voastra, mai stii?
giulia si alex-raoul (22.09.2002)
"Un copil este o raza de soare ce iti va lumina viata. Un copil e o promisiune a lui Dumnezeu ca viata merge inainte. Un copil e atingerea raiului. Un copil e tandrete si dulceata. Un copil e mereu surprinzator, emotionant, fermecator si captivant. Un copil e o minunata binecuvantare. Dar in primul rand un copil e dragoste."
Lumina sfanta pentru copii
b.nica spune:
citat din mesajul lui laurenta PASTE FERICIT! HRISTOS A INVIAT! |
ADEVARAT A INVIAT! Multumesc Laurenta pt. urari si pt. ca ai inteles corect mesajul meu!
Madalina, nu am zis eu ca esti fata desteapta?
eumada spune:
Ba io l-am inteles din prima.Adevarat a inviat !!!!!!
Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098
TE IUBESC MINUNEA MEA ...ESTI ALFA SI OMEGA PENTRU MINE,RATIUNEA MEA DE A TRAI.....TE IUBESC.....
b.nica spune:
citat din mesajul lui NinaR Adevarat a inviat! Sarbatori pascale fericite! |
Multumim NinaR! Sa fie la toata lumea fericite!
LauraNicole spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui b.nica
Eu cetatean al tarii MELE sa vezi ce mor eu de ras, efectiv, de supararea ta! Ti-au venit cumva facturile de esti asa de suparata? |
Si uite-asa ti se duce pe apa sambetei toata filosofia pe care ai incercat sa pretinzi c-o afirmi in primul mesaj. Cand am serbat duminica trecuta pastele asa cum se serbeaza in religia socrilor nici prin cap nu mi-a trecut sa impart lumea in anglicani si...restul cu intentia vadita ca anglicanii sunt cei mai sfinti iar "restul" sunt buni doar asa ca tre sa ne gandim si la ei din paste in craciun, sa ne simtim mai bine. Jenant.