Bv Tigruta ! ! Flori M-Iun2010!(12)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui flory_blanca

Noi amandoua ne-am racit bine cu vremea asta. Nadia are tone de muci si tuseste saraca ca magarul. Initial am zis ca nu mergem la dr ca nu are febra, i-am dat doar picaturi de tuse si nas dar pana la urma ne-am hotarat sa o vada maine medicul sa nu dam in alte cele. Asa ca urmeaza o noua nopate alba plina de muci si tuse. Azi eram zombi la lucru de nesomn. Nu cred ca o sa ma obisnuiesc vreodata cu noptile albe. Sanatate la toti puiutii.

Mami de fetita frumusica foc!
Nadia 29.04.2010

Insanatosire grabnica va doresc!
Acelas lucru ne doresc si noua, ca toate trei suntem racite.
Pe mine ma doare gatul, si am nasul infundat.
Fetele tusesc si au mucisori. (azi au fost mult m bine)
Si, deocamdata Justina nu m tuseste noaptea. Azi noapte a tusit pana pe la 12, dar asa cu ragusit.
Le dau Humex pt tuse si Tantum verde spray pt gat (Ioana se plangea ca o doare gatul).

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

LA MULTI ANI, Eva Alessia!
LA MUTI ANI, Antonia!

Blogul fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flory_blanca spune:

Nicoleta am luat-o de pe jucariidejucarii punct ro. E cea gonflabila si am fost foarte multumiti de ea.

Ioana da chiar ca am avut si am un copil cuminte. E rabdatoare saraca si ascultatoare. Uneori mi-e mila de ea si ma gandesc ca e prea sufletista si cuminte.

Alina multa sanatate si voua. Eu iau doar paracetamol si Nadia picaturi de nas rinonef-t, bronhexim pt tuse si panadol seara inainte de culcare. Am fost azi la medic mi-a confirmat ca e o forma usoara si sper sa ramana asa. Ca la ea racelile au fost foarte imprevizibile pana acum, azi era bine maine plina de puroi in gat, febra mare si injectiile de rigoare.

Azi in sfarsit a fost mai frumos afara, am iesit in curte alergam ne jucam si Nadia a facut o rasucire brusca s-a impiedecat de piciorul de la leagan de care a si reusit de altfel sa dea cu fata. Asa ca suntem cu jumate de fata zgariate bine si cu buza umflata. Oare cu ce sa ii dau pe fata sa ii se vindece bine si frumos ca are rana deschisa? Asa ne-am speriat si a plans saraca de ea vreo 10 min cu suspine, tare mila mi-a fost cand am vazut-o cu fata toata julita si cu sange si nici nu mi-am dat seama cu ce s-a lovit exact ca i s-a umflat jumatate de fata instantaneu si era plina de lacrimi de nu mai vedeai nimci. Off... ca tare neatenti sunt si se poate intampla orice intr-o fractiune de secunda.

Mami de fetita frumusica foc!
Nadia 29.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zguby77 spune:

Fetelor fie-mi cu iertare ca nu am mai intrat pe la voi, va multumesc din suflet de urarile de bine (Rocsy Cata), la fel dorec la toti copilasii de la acest topic care saptamanile acestea implinesc 2 anisori: multa sanatate , si sa aduca numai bucurii parintilor.

Felicitari proaspetelor mamicute!

Va pup!

Mergi la inceput

Buna!

Va servesc cu o ceasca de cafea , pt cine doreste!

Cu scuze pt intarziere, urez sarbatoritilor din 15 si 19 Mai:

LA MULTI ANI, Luca Stefan!
LA MULTI ANI, Sara!

LA MULTI ANI, Alexandu Matei!
LA MULTI ANI, Tudor Mateo!
LA MULTI ANI, Ioana!
LA MULTI ANI, Ana Sofia!
LA MULTI ANI, Patricia!

si pt azi:
LA MULTI ANI, Teodora!

O Duminica placuta va doresc!

Blogul fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

"Neata!"
Imi cer scuze de intarziere,dar urez din suflet la multi ani,celor mai recenti sarbatoriti:
Luca Stefan
Sara
Eva
Antonia
Alexandru
Tudor
Ioana
Sofia
Patricia
Si pt azi
La multi ani Teodora!

Noi am sarbatorit ieri,din pacate ploaia ne-a dat planurile peste cap,si a trebuit sa punem masa in casa,insa am avut noroc,ca dupa antreuri s-a oprit ploaia,si am stat in casa doar cat am mancat,in rest,in curte.
A fost foarte frumos,Sebi un cuminte,si cand l-a imbracat nasa,cat i-a impletit matusica parul,cand i-a taiat nasul "motsul",chiar si cand l-a tuns la chelie verisoara lui ,"Chinina"(Corina)
Acum,cand il intrebam "cum esti tu Sebi?",nu mai zice "dulhe"(dulce),spune "butie"(aka chelie butelie)
De pe tava a ales :cheile,mouse-ul,aurul(iar la sf,bonus,banii)
Poze,am pus pe Fb dc vreti sa-l vedeti pe miezos cheliuta again.

Cris ,mami de pui nazdavan,Sebi ,www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010

Mergi la inceput

'Neata!

Cafeaua este gata!

Cris ma bucur ca ati sarbatorit bine!
Frumosi ati fost si voi!

LA MULTI ANI, tuturor celor care poarta numele Sfintilor Imparati Constantin si Elena!

Blogul fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Neata si de la noi !
La multi ani cu intarziere si de la noi :-)

Alexandru Matei
Tudor Mateo
Ioana
Ana Sofia
Patricia
Teodora

Si noi ne-am petrecut sambata, si in locul mesei din gradina am avut parte de distractie doar in casa; desi ma bucurasem ca anuntasera la meteo cer innorat cu soare fara pic de ploaie, la Brasov a fost exact invers, ploaie-ploaie si iae ploaie si bietul Florin a facut gratarele sub umbrela .

celor care isi serbeaza ziua de nume

R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 ) si 33+ ( AMR 6 sapt )

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Buna dimineata!

Vreau sa urez si eu La multu ani-puilor de 19 si 20 mai.

La multi ani de c-tin si Elena!

Cris- sa va fie de bine petrecerea!

O zi cu soare fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

La multi ani celor ce isi serbeaza azi onomastica!

Cris ,mami de pui nazdavan,Sebi ,www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010

Mergi la inceput