Bv Tigruta ! ! Flori M-Iun2010!(12)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns R.Cata spune:

Nico...bine-ai revenit....las ca iei tu examenul.
Si noi o sa plecam la mare de Rusalii...3 nopti...prima noastra iesire doar in 4 pentru mai multe zile. sa vedem cum va fi.
Monica...da, la voi sunt 4 ani diferenta intre fete. Apropo, am tot vrut sa-ti zic (ma refer la luni bune), linkul Mirunei tale nu merge.
Cris, te-ai hotarat la tort? Dar tu tot ziceai de mot...tu acum ii tai motul lui Sebi?
Flory, sa va fie de bine "concediul". Nu stiam ca e gradina zoologicva si la tg mures. Este populata? ca asta de aici din buc e vai si-amar de ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Cata- ma bucur ca incet, incet va intrati in ritm. Conteaza mult ajutorul parintilor tai!

Noitot pe 4 iunie de Rusalii ne intoarcem in Bucuresti.

Voi ce luati cadou pt 2 ani? sau ce ati luat? Eu ma gandeam la o masina electrica. O merita investitia?

Psihic, ma pregatesc pt Paris, of cat mai e pana in septembrie.... Sper sa mai sacda euro, cu vreo 2 lei(nu bani) daca se poate..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui R.Cata

am scris ditaqmai mesajul de pe tableta...si s-a inchis...ufff
Alina.

ieri si azi nu a venit tata ca a fost urat afara si nu am mai scos-o pe miruna...si totusi m-am descurcat. Am reusit chiar si s-o culc la pranz, iar ieri am dormit si eu cu ei. Azi nu a mai tinut figura, ca imediat ce a adormit miruna, s-a trezit cezar :)
scrisesem mai multe...dar le-am uitat!
pup fetele

www.mirunailinca.blogspot.com/" target="_blank">Miruna-Ilinca 28.04.2010
Cezar-Stefan www.eticker.co.za/tickers/092p9bmbeq8qg63v.png" target="_blank">22.03.2012

Buna!
Cu placere!
De multe ori asa pateam si eu, cand adormea Ioana (ca m vb cu papusa, m canta ) se trezea Justina.
Eu imi faceam tb chiar daca ea vb..pana adormea.
Din momentul cand s-a trezit Justina tb sa stau cu ea...sa nu o trezeasca pe Ioana.
Era bine ca doarmea m multe reprize/ zi Justina.
Acum le culcam (de fapt sotul, ca eu doar in week. [:d]) pe amandoua in acelas timp.

Ce bine ca ai ajutor din partea parintilor!
Noi, nu-i avem aproape.
Asa ca eu gateam/spalam/ calcam , ingrijit fetele .
In timp ce dormea Justina, calcam.
De obicei in camera Ioanei , dupa ce se trezea.
Ea se juca si eu calcam.
Numai bine ce terminam ca se trezea Justina.
Schimbat pampersul, hranit...
Mereu aveam cate ceva de facut.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flory_blanca spune:

R.Cata da e populata si mi s-a parut chiar draguta si animalele bine intretinute, cel putin aveau fiecare un spatiu foarte mare si multa mancare.

Nicoleta noi i-am luat o trambulina ca era moarta dupa ea la locurile de joaca. Era scandal daca incerca vreun copil sa sara si el.

Noi amandoua ne-am racit bine cu vremea asta. Nadia are tone de muci si tuseste saraca ca magarul. Initial am zis ca nu mergem la dr ca nu are febra, i-am dat doar picaturi de tuse si nas dar pana la urma ne-am hotarat sa o vada maine medicul sa nu dam in alte cele. Asa ca urmeaza o noua nopate alba plina de muci si tuse. Azi eram zombi la lucru de nesomn. Nu cred ca o sa ma obisnuiesc vreodata cu noptile albe. Sanatate la toti puiutii.

Mami de fetita frumusica foc!
Nadia 29.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Pos spune:

Flory, sanatate multa va doresc! Inseamna ca ai avut o bebitz cuminte, de nu te poti obisnui cu noptile albe ca eu pana la 8 luni nu am avut nopti deloc, nici albe, nici color.

Si pe mine m-a luat un nemernic de guturai, bine ca nu e viral!

Mergi la inceput

Eva Alessia
Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Neatza!
Dau cafelutza!

Flory-de unde ai luat trambulina? Am vazut una in pliantul de metro in jur de 400 ron

O zi cu soare fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Neata....de acasa
Mi-am luat liber ca sa ne pregatim de party...insa vremea de afara ma demoralizeaza
Cata,da,acum taiem motul ca la 1 an Sebi era chelios(inca nu-i crescuse parul)
Am dat comanda de tort,trenuletl Thomas(si l-a ales singur) din tiramisu.
Ma duc sa vb cu Doamne Doamne sa nu ploua chiar toata ziua,maine

Cris ,mami de pui nazdavan,Sebi ,www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010

Mergi la inceput

Cris, unde ii faceti ziua? Noi am fi vrut la tara in curte, dar vremea asta ne da toate planurile peste cap..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui NicoletaB

Voi ce luati cadou pt 2 ani? sau ce ati luat? Eu ma gandeam la o masina electrica. O merita investitia?

Mamica unui buburuz

Buna!
Justinei i-am luat masinuta sortator. I-a placut melodia si cum se roteste masina, dupa care tot la casa de marcat a Ioanei se ducea.
Acum nu o baga in seama (masinuta sortator). Din cand in cand mai apasa o tasta la casa de marcat, si incearca sa zica: welcome= ocom, iar Ioana il zice si pe l; olcom.
Asa ca mai bine i-ai ceva care sa-i placa si sa se joace.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput