Bv Tigruta ! ! Flori M-Iun2010!(12)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aka spune:

neata. multumim pentru urari. n-am mai intrat zilele astea pentru ca tocmai de ziua ei Miruna s-a gandit ca ar fi "interesant" sa faca febra. a facut doar atunci si gata, altceva n-a avut, banui ca a fost de la al doilea rand de maselute care tocmai sta sa sparga gingia.
Sebi zis Peter Pan
Emma
Sara
Luca

Flory sa va fie de bine concediul. unde ati fost, in Romania?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns R.Cata spune:

Buna fetelor!
Eu mai greu cu scrisul....dar reusesc sa va citesc macar o data pe saptamana.
La multix ani tuturor floricelelor ce au implinit 2 anisori! Sa cresteti mari si destepti/destepte!
Cris...eu iti recomand cofetaria Alice de la Vatra Luminoasa. Eu am facut la botez un tort de bezea iar mirunei un tort fu fructe de padure sarlota si blat. Tortul se cheama afrodita. E adevarat ca e mai scump kg, dar eu zic ca merita.
Monica, imi pare rau ca mirunica ta a facut febra char de ziua ei. Cred ca ti-a dat planurile peste cap.
Rocsy...mi se pare mie sau esti nervoasa? Eu in Ultima parte a sarcinii ma enervam din orice. Nu zic ca acum As fi altfel
Fetele cu 2 prunci, cum faceati/ faceti cu somnul? Adica eu cd trebuie s-o culc pe miruna si e cezar treaz, nu prea imi iese. Si cum ieseati afara singure, doar voi cu amandoi? Eu nu am reusit inca si imi e sifrica sa Incerc. Trebuie sa mai fie cel putin o persoana cu mine. Iar dc mai iau si tricicleta mirunei.....atunci sa te tii.
Si chiar ada cum se zice......primii doi ani sunt mai grei?
Sprr sa se inteleaga ce am scris. Scuze greselile.
Cd mai pot, mai scriu.

www.mirunailinca.blogspot.com/" target="_blank">Miruna-Ilinca www.eticker.co.za/tickers/0d3lbs4fa7l4py2fpng" target="_blank">28.04.2010
39+Cezar Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Luca Stefan
Sara

Flory : bine ati revenit din concediu !

Rcata : ai dreptate, sunt cam nervoasa in ultimul timp, mai ales de o saptamana , sunt turbata de-a dreptul si orice ma scoate din sarite rapid .
Ma gandeam si eu cum voi rezolva dormitul Sofiei cu cel al surioarei, cred ca va ramane de vazut la momentul respectiv. Chiar ma gandeam la voi zilele astea, cand ai timp si chef poate scrii despre modul in care va descurcati toti trei. In ceea ce priveste iesitul afara in trei, in primele luni sigur nu voi merge singura ca nu ma vad alergand dupa Sofia prin parc cu bebele in brate !

R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 ) si 32+ ( AMR 7 sapt )

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui R.Cata

Buna fetelor!

Fetele cu 2 prunci, cum faceati/ faceti cu somnul? Adica eu cand trebuie s-o culc pe Miruna si e Cezar treaz, nu prea imi iese. Si cum ieseati afara singure, doar voi cu amandoi? Eu nu am reusit inca si imi e si frica sa Incerc. Trebuie sa mai fie cel putin o persoana cu mine. Iar dc mai iau si tricicleta mirunei.....atunci sa te tii.
Si chiar ada cum se zice......primii doi ani sunt mai grei?
Sprr sa se inteleaga ce am scris. Scuze greselile.
Cd mai pot, mai scriu.

www.mirunailinca.blogspot.com/" target="_blank">Miruna-Ilinca www.eticker.co.za/tickers/0d3lbs4fa7l4py2fpng" target="_blank">28.04.2010
39+Cezar Stefan

Buna!

La inceput a fost un pic greu cu somnul, pana am reusit sa le fac un program.
In primele luni adormea cand o alaptam, dupa care o puneam in patut.
Noroc am avut ca Ioana adormea (dorme) singura in camera.
Cu iesitul afara e m greu, mai ales la oras.
Noi stand la casa ieseam in curte. Ne m si plimbam prin sat, iar Ioana se tinea de carut.

Am fost odata intr-un parculet din CT cu amandoua, sotul plecase sa i-a o cafea.
Justina avea 6-7 luni si Ioana vreo 2 ani si 10 luni.
Ioana alerga de la un topogan / leagan la altul, eu impingeam carutul. La un mom dat nu o m vedeam (se ratacise ca si ea ma cauta). Noroc ca eram cu o prietena si am rugat-o sa stea cu Justina iar eu sa o caut pe Ioana.
Intr-un final am gasit-o.
Deci, e f greu sa iesi cu amandoi, fiind de varste apropiate.
Acum la 4 ani ne intelegem mai bine.
Si e adevarat ca pana la 2 ani e m greu. Cel putin in cazul meu.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flory_blanca spune:

Aka am fost la Tg Mures care e de vis pt copii. Am vizitat gradina zoologica care e foarte frumoasa si unde Nadia s-adistrat de minune si apoi la parcul de joaca de langa de unde abia am mai scos-o. Apoi ne-am clatit plamanii cu aer curat de munte la Rodna. A fost frumos si relaxant desi foarte odihnitor nu cred ca #537;e poate spune despre un concediu cu un copil mic in dotare.
Acum insa parca nici nu am fost plecata. Vremea asta m-a obosit si deprimat de mai am nevoie de inca un concediu sa imi revin.

Mami de fetita frumusica foc!
Nadia 29.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna dimineata!

Serviti o cafea cu mine?

O zi buna, sa aveti!

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

neata.
multam Ioana.
Cata la noi era regula ca o adormeam pe Miru prima, o alaptam in pat si o lasam acolo, apoi ma duceam la Cris si o adormeam si pe ea. in timp ce eu o adormeam pe Miru, Cris se juca in alta camera sau se uita la desene. dar Cris era si mai mare si asculta cand o rugam sa nu faca galagie pana vin la ea.
cat despre iesitul in parc Miru era in sling si Cris pe jos de manuta. sau eram cu carut, Miru tot in sling, si cand obosea Cris o urcam in carut.
cum sunteti cu alaptarea?

o zi buna .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Un semn de viata si de la mine!

Urez si eu La multi ani pustilor de 2 ani proaspat impliniti, sanatate si sa aduca bucurii parintilor!

Pe la un sfarsit de mai plecam si noi la mare cu cel mic.
In rest sunt racita cobza, nedormita si cu kuru'n sus!
Munca multa si restanta rau cu invatatul.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Neata!
Cafeluta e servita!
O zi frumoasa !

Cris ,mami de pui nazdavan,Sebi ,www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns R.Cata spune:

am scris ditaqmai mesajul de pe tableta...si s-a inchis...ufff
Alina, Monica, multumesc fetelor pt impartasirea experientelor voastra. Mai astept si de la alte fete cat mai multe idei.
Monica, si eu tot in sling il scot afara. dar si asa ma simt depasita. Singura chiar nu as putea. Plus ca e deja voinic si dupa vreo ora ma doare umarul...si nu-l pot purta decat pe dreapta. Am incercat pe stanga si nu-mi iese. Ma intrebai de alaptat...merge f bine...deja are 5 kile jumate. Ma omoara spatele.
De descurcat nu ma prea descurc singura. Tata vine aproape in fiecare dimineata s-o scoata pe Miruna in parc. Iar eu in timpul asta, daca doarme Cezar, fac cate ceva (in principiu spal vase!!! cat m-am saturat de treaba asta!!). Daca nu doarme (si de regula nu doarme, stau cu el in brate si ma plimb prin casa), printre jucarii aruncate praf, etc, etc.
Mama imi gateste 90% din timp (cateodata mai arunc si eu o carne la cuptor cu piure sau spaghete) si tot ea imi calca, cand poate. Daca nu, maldarul de haine este de neatins. Patutul pentru asta il folosesc. Apropo daca stiti pe cineva interesat de patut+comoda (pentru fetita) noi vrem sa-l vindem. Aproape a fost nefolosit...sa nu mai zic de salteaua de cocos si seminte de mai stiu eu ce, de baldachin....ce investite aiurea am facut.
ieri si azi nu a venit tata ca a fost urat afara si nu am mai scos-o pe miruna...si totusi m-am descurcat. Am reusit chiar si s-o culc la pranz, iar ieri am dormit si eu cu ei. Azi nu a mai tinut figura, ca imediat ce a adormit miruna, s-a trezit cezar :)
scrisesem mai multe...dar le-am uitat!
pup fetele

Mergi la inceput