Bv Tigruta ! ! Flori M-Iun2010!(12)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Matei Sebastian
Adelina Ioana
Maia Alexandra
Ema
Andreea Miruna
Nicolas

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cris_09

Buna fetele!
Ce mai faceti?Eu acum ma pregatesc sa plec de la munca,trec pe la cofetarie(Paradis) sa ma interesez de tort pentru motul lui Sebi(19 mai)
Aveti ceva recomandari de umpluturi pentru torturi?

Cris ,mami de pui nazdavan,Sebi ,www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010

Neata !
Eu ma gandeam sa fac eu tortul, nu prea ma omor dupa torturile de la cofetarie, as manca unul de "casa". Problema e ca nu ma pot hotara la reteta , de o saptamana tot frunzaresc reviste si navighez pe net si nu ma atrage niciunul .

R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 ) si 32+ ( AMR 7 sapt )

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Mergi la inceput

Ma dispera porcaria aia de reclama la cerealele fitness de imi vine sa mor !!!

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

La multi ani iubirice Adelina!
La multi ani Maia!
La multi ani Ema!
La multi ani Andreea Miruna!
La multi ani Nicolas!

Eu as avea cine sa-mi faca tortul acasa,dar s-au strans cam multi invitati(30 pers) si nu as vrea sa ma complic
Am trecut ieri pe la cofetarie,am luat mai multe modele de prajituri dar nu mi-a placut nici una.

Cris ,mami de pui nazdavan,Sebi ,www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010

Mergi la inceput

Mi-am expediat sotul cu copilul la plimbare si acum stau si ma relaxez pe net cu o cana de caei in fata .

Cris : eu nu stiu daca mi se trage de la sarcina sau nu, dar pe cuvant ca nu ma pot hotara la tipul de tort, nimic nu imi place .... sunt gravida ideala, nu am nici o pofta, absolut nici una iar emisiunea mea preferat e "master chef" si ma intreaba toata lumea cum de ma pot uita la ea, daca ti se face pofta de ceva ??? Care pofta , nu cunosc termenul !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna seara!

Pe ultima suta de metri :

LA MULTI ANI, Adelina Ioana!
LA MULTI ANI, Maia Alexandra!
LA MULTI ANI, Ema!
LA MULTI ANI, Andreea Miruna!
LA MULTI ANI, Nicolas!

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Sebi
Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna, fetele!

LA MULTI ANI, Sebastian Mihai!
LA MULTI ANI, Emma!

si LA MULTI ANI, mamicii: lenabum!

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Multumim!
Va servim cu cate o felie de tort dulce si aromata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flory_blanca spune:

Salut.
Noi ne-am intors dintr-un concediu de o saptamana. a fost primul cu pitica dupa noi dar s-a comportat exemplar chiar daca a stat destul de mult pe masina. Oriunde am fost s-a acomodat repede, se imprietenea cu copii locului si isi gasea activitati. in plus cum a interactionat mult cu copii de varsta apropiata cu a ei si-a dat drmul la vorbif foarte mult, ne si canta seara la culcare. are vreo 2 cantece din care canta cateva cuvinte.
Oricum a fost o rasfatata si jumatate, a facut numai ce a vrut si a mancat tot ce era acasa interzis. Asa ca ne-am intors cu o mare pasiune pt cioco din concediu si pt apa minerala.

Mami de fetita frumusica foc!
Nadia 29.04.2010

Mergi la inceput