Bv Tigruta ! ! Flori M-Iun2010!(12)
Raspunsuri - Pagina 19
NicoletaB spune:
Neatza!
dau cafelutza!
Flory-multam de site. am aruncat un ochi. ineresante chestii au acolo
O zi frumosa fetelor!
cris_09 spune:
Neata!
Ma bag si eu la cafeluta!
La multi ani Mihai Alexandru!
Cris ,mami de pui nazdavan,Sebi ,www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010
Ioanact spune:
Buna!
LA MULTI ANI, Mihai Alexandru!
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
r_ocsy spune:
Mihai Alexandru
si cu putina intarziere iti urez si aici
Felicitari Tigrutza !
Bine ai venit bebe Matei !
R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 ) si 33+ ( AMR 6 sapt )
"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."
NicoletaB spune:
A nascut Tigruta?
Ii urez si eu un bebe sanatos, mancacios si acomodare usoara in 4!
mai_iun_2010 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui NicoletaB A nascut Tigruta? Ii urez si eu un bebe sanatos, mancacios si acomodare usoara in 4! Mamica unui buburuz |
Da ... de cateva zile bune, deja cred ca sunt acasa sau cel putin in drum spre casa .
tigruta spune:
Salutare mamici si va multumim ca de urari si ca ne-ati trecut in listuta..
Matei s-a nascut vineri seara la 10 si 15, 3710kg, 52 cm si scor Apgar 10..am avut un travaliu scurt de data asta, am ajuns cu dilatatie 8 asa ca epidurala a fost apa de ploaie, a fost dureros dar scurt..
Asa este, ieri am venit acasa, suntem bine, papam la san, eu ma refac doar ca nu pot sta locului ca asa e acasa si ma mai doare pe ici pe colo..despre Luca ce sa zic e gelos rau, il trage de cap sa ii scoata sanul din gura, il targe de mana, de nas, n-am curaj sa raman singura cu amandoi inca, sotul are concediu pana la sfarsitul lunii..cand ii dau sa suga vrea si el ceva, ma trage de mana, aseara abia au adormit amandoi, ce sa mai era 12 de fapt cand a adormit Luca, apoi pana pe la 4 am avut treaba cu Matei, eiii dimineata eram zombie..nu-i usor deloc dar sper sa ne acomodam cat mai repede..
Urez si eu La multi ani floricelelor, nu nominalizez ca n-as vrea sa omit pe cineva..
Nana, Rcata cum va descurcati?
r_ocsy spune:
Tigruta : felicitari inca o data !
Cred ca este greu cu amandoi, si eu am emotii in priviinta asta , dar pana la urma cred ca vei reusi sa alegi calea potrivita. Este bine ca il ai pe sotul tau in concediu , asa se poate ocupa el de Luca mai mult.
Iti doresc recuperare usoara !
R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 ) si 34+ ( AMR 5 sapt )
"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."
cris_09 spune:
Neata!
Azi dau eu cafeaua
Tigruta ma bucur sa te "vad".Felicitari pentru nastere,sa aveti acomodare usoara si zile cat mai frumoase!
Cris ,mami de pui nazdavan,Sebi ,www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010