Bv Tigruta ! ! Flori M-Iun2010!(12)
Raspunsuri - Pagina 10
Ioanact spune:
Buna!
Mai bea cineva www.cadouri-cadou.ro/poze/produse/316_poza_1221034844.jpg" target="_blank"> cafea la ora asta?
Poftiti de serviti!
Nioleta, r_ocsy multumim pt aprecieri!
Da, cresc fetele. Cum de-altfel si toti copilasii!
O zi racoroasa sa aveti!
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
Ioanact spune:
LA MULTI ANI, gemenilor: Alexandra Maria si Alexandru Andrei!
LA MULTI ANI, Emma Antonia!
Am scos hr din lista de pe prima pagina, ca sa nu m stam de fiecare data sa modificam si lista cand schimbam titlul subiectului.
Am pus spatiu intre luni.
Daca aveti alta solutie, sa spuneti.
Blogul fetelor!
Ioanact spune:
Mi-am adus aminte..cris succes la noul loc de munca!
Blogul fetelor!
flory_blanca spune:
Multumim de urari.
La multi ani tuturor celor care au implinit 2 anisori sa cresteti mari si voiosi sa va bucurati de fiecare clipa alaturi de parintii vostri.
Cred ca e o vesnicie de cand nu am mai scris din lipsa de timp si laptop dar v-am
urmarit zilnic: ne-am amuzat , am invatat din experientele voastre si macar cu gandul am fost alaturi de voi.
R_ocsy cum ati scapat de olita? Ne-ar fi utile cateva sfaturi.
Mami de fetita frumusica foc!
Nadia 29.04.2010
Ioanact spune:
Buna seara!
flory_blanca ma bucur ca ne-ai scris!
Aici aveti continuarea pozelor de azi!
Blogul fetelor!
aka spune:
neata. coffee
Ioana in poza de la profil Iustina seamana bine cu Miruna mea. dar doar in poza aia :).
Ioana pos ce mai zice mititica ta?
Cris ce "fetita" blonduta ai. vrei sa-i lasi parul lung?
cata cum e cu 2? ai ajutor? spune-ne doua vorbe despre voi
Ioanact spune:
Buna!
aka incerc sa mi-o inchipui.
Multumim de cafea!
LA MULTI ANI, Eva Maria!
LA MULTI ANI, Iris!
LA MULTI ANI, Stefan Mihai!
Blogul fetelor!
n_a_n_a spune:
Miruna Ilinca
Dominic
Nadia Veronica
Noemi Alexandra
Mihnea Alexandru
Melissa
Alexandra Maria
Alexandru Andrei
Emma Antonia
Eva Maria
Iris
Stefan Mihai
Nana, mamica de iubirice dulce , Adelina Ioana- 11 mai 2010, si 38+ cu brotacel drag , Radu Florin - DPN 16 mai 2012
povestea stelutei de mare
n_a_n_a spune:
Salutare fete dragi !
Si uite-asa, incet-incetisor am ajuns si la 38+ . Si saptamana viitoare pe vremea asta voi proaspata mamica de brotacel putzos de-o zi . Sper sa stea cuminte pana la 39 de saptamani .
Ieri am fost cu iubiricea mea la medicul de familie sa-mi iau biletul de trimitere pentru nastere si o adeverinta cum ca-s insarcinata (asa li s-a nazarit alor mei de la serviciu pe ultima suta de metrii, sa ma plimbe dupa rahaturi inutile, ca oricum eu am contractul suspendat si nu mi se pot aplica masurile de protectie a maternitatii la locul de munca ). A stat micuta super cuminte la mine in brate si ne-am povestit vrute si nevrute vre-o 40-50 de minute, timp in care explica frumos la toti care intrau in sala de asteptare "iese bebe mama tica mune" (iese bebe de la mama din burtica maine ). Dupa amiaza am fost la ultimul control la gine, si cand am intrat am lasat-o cu tati sa ma astepte; imediat a inceput sa bata la usa cabinetului, asa, incetisor si sa ma strige. Vazand ca nu raspund, a intrat in vorba cu pacientele ce asteptau la usa, explicandu-le de zor: "mama ale tica bebe nost! bebe cum? bebe rrradu!" (mama il are in burtica pe bebe al nostru...). Apoi ne-am dus in parc si a alergat dupa "pasi" (pasarele, adica porumbei si vrabiute) pana n-a mai putut.
Mama ajunge la Arad sambata seara (ea abia sambata dimineata iese de la serviciu) si sper din suflet sa ma abtin cu nascutul macar pana atunci, sa am cu cine lasa fata acasa. Daca nu, ramane cu tati si eu ma duc la nascut singura . Florin zice ca-s dusa: cum adica sa nasc singura?! Pai ce mi se intampla mie e o interventie chirurgicala, si oricum, in afara de anestezist nu ma poate tine nimeni de mana, asa ca... Ah, uitasem sa va spun ca nenea doctoru' mi-a zis ieri ceva de genul "col ioc, poti naste in orice moment, tocoliticul e de-acum la fel de inutil ca si cum ai incerca sa opresti o inundatie astupand spartura din conducta cu palma" .
Pe de alta parte, s-a impacat Florin cu gandul ca vom avea un baietel, dar nu in sensul in care vroiam eu: el spera ca Adelina va migra afectiv catre el si ca vom fi ceva de genul fiecare cu copilul lui, adica el cu iubirea vietii lui, mult adorata iubirice si eu cu brotacelul. Un naiv si jumatate , da' las' ca-i vin lui mintile la cap dupa ce aducem acasa brotacelul .
Nana, mamica de iubirice dulce , Adelina Ioana- 11 mai 2010, si 38+ cu brotacel drag , Radu Florin - DPN 16 mai 2012
povestea stelutei de mare
flory_blanca spune:
Nana ce sunt tocoliticele? Cat si mai ales cand sunt eficiente, pot preveni o nastere prematura? Apropo... super simpatica Adelina , fiica-mea e o incapatanata la vorbit numai cand si ce vrea. daca o rog sa repete ceva am senzatia ca ii e rusine ca lasa capul jos si vorbeste asa de incet de abia o aud.
Mami de fetita frumusica foc!
Nadia 29.04.2010