Bv Tigruta ! ! Flori M-Iun2010!(12)
Raspunsuri - Pagina 11
NicoletaB spune:
Neatza!
Dau cafelutza!
Nana- nastere usoara si bebe sanatos! Ce putin mai ai..... Al meu a venit la fix 38s, asa ca fi pe faza!
Onana spune:
Buna!
La multi ani tuturor floricelelor care isi serbeaza zilele acestea primii 2 ani din viata!
Nicoleta, pai ce ai vrea sa stii despre gradinita Montessori? Matei are deja un an de cand e acolo, e foarte fericit si ma bucur ca s-a adaptat si ca ii place. Mediul de acolo este special adaptat nevoilor copiilor, ei isi aleg cu ce lucreaza, cat lucreaza, daca vor singuri sau cu vreun coleg, educatoarele doar ii observa si eventual indruma, ei au o oarecare libertate ceea ce lui Matei ii place mult. Materialele Montessori sunt super, mie imi plac mult, ii ajuta sa invete concepte (aparent) teoretice intr-un mod cat se poate de practic. Matei de cand e aici vrea sa faca totul singur si chiar reuseste sa se imbrace, incalte, manance singur. Poate nu e mare lucru..E drept ca programul Montessori e de dimineata pana la 11, apoi au joaca in curte, masa, somn, iar dupa-masa au alte activitati optionale/joaca in curte, deci nimic Montessori.
Acum, ca si dezavantaje ar fi ca n-a prins o boaba engleza, desi chipurile e inclusa in tarif invatarea limbii engleze, alt dezavantaj ar fi ca el invata numai ce vrea el, de exemplu stie multe lucruri legate de geografie, harti si jocuri cu cifre, pt ca astea il pasioneaza, insa habar nu are alte lucruri, pt ca el isi alege sa lucreze numai cu anumite materiale, ignorand altele.
Si pretul e mare, mai mare decat la o gradi particulara obisnuita, asta ar fi iar un minus.
Daca ai mai vrea sa stii ceva, intreaba-ma.
Va , o zi frumoasa!
r_ocsy spune:
Neata ! Multumim Nico de cafea .
Sofia vaneaza o "muca" (musca) imaginara , si-ar dori ea sa fie una adevarata prin casa ca e fascinata de operatiunea prinde musca ... poate are noroc mai tarziu, ca degeaba am pus usa cu plasa la intrare ca mereu o gasesc deschisa si pe dansa pe afara, si nu are nevoie decat 30 de secunde cat spal un pahar sau ma invart prin bucatarie !
Eva Maria
Iris
Stefan Mihai
Dragos Andrei
Nana : iti tinem pumnii ca sa reziste colul tau cel sters cel putin pana vine mama ta .
Flory : bine ai revenit . Asteptam povesti despre micuta Nadia. Astazi nu am timp, cel putin acum ca sta Sofia calare pe mine, dar am sa incerc sa iti raspund zilele astea la intrebarea cu olita.
Iesim prin curte ca sa isi consume energia, noroc ca stau la casa ca prin parc am renuntat sa ma duc, vin cu dureri de burta si picioare umflate la cat ma alearga. Program de parc pana nasc are doar cu Mihaela ( bona ) sau ocazional cu Florin.
R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 ) si 31+ ( AMR 8 sapt )
"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."
r_ocsy spune:
Sorana : super gradinita ! Eu zic ca o sa ai o surpriza intr-o zi si o sa il vezi pe Matei vorbind in engleza , eu zic ca la varsta asta copiii absorb ca un burete toate noutatile, poate nu vorbeste dar sigur inregistreaza .
R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 ) si 31+ ( AMR 8 sapt )
"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."
cris_09 spune:
Eva Maria
Iris
Stefan Mihai
Dragos Andrei
Buna fetele!
Eu sunt la noul loc de munca,nu mai e asa lejer ca celalalt,asa ca intru mai rar,dar beau cafeaua cu gandul la voi,sa stiti
Cris ,mami de pui nazdavan,Sebi ,www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010
NicoletaB spune:
Eu vreau sa-l inscriu din toamana pe fi-miu la una de gen, dar in sectorul 5. Il inscriu oricum la program scurt. Limbile straine nu ma intereseaza momentan din moment nici cea materna nu o rupe. Il vreau acolo pt a deprinde activitatile pe care spui ca le face Matei. Pretul la asta e 750-program scurt si 1000 lung (cel putin asa scrie pe site-ul lor)
Onana spune:
Nicoleta, Matei vorbeste perfect limba materna, eu oricum l-am dus acolo cand implinise 3 ani, deci e la grupa de varsta 3-6 ani, pana in 3 ani e grupa picilor 2-3 ani unde clar nu fac engleza. Dar sa nu ma intelegi gresit, nu aveam ca scop sa stie de pe-acum limbi straine, insa el e genul interesat sa invete cat mai mult, ne mai intreaba cum se spune aia sau aia in engleza, are o memorie fff buna si atunci mi se pare pacat ca nu fac deloc engleza, ar invata cu placere. Noi suntem la o alta gradi, iar aici e 1000 ron programul scurt, fara masa, deci e mai scump.
Ioanact spune:
Buna seara!
LA MULTI ANI, Dragos Andrei!
n_a_n_a ce putin mai ai! Acu's iti tii brotacelul in brate.
cris ma bucur ca ti-ai facut timp si ne-ai scris, chiar daca nu m ai program lejer!
Cum e la noul job?
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
Ioanact spune:
Buna!
aka multumesc pt !
Recuperati ziua de 30, astazi?
Noi pe 11 si 18 (Vinerea viit si cealalta), recuperam pana la 16 (programul normal fiind pana la 13:30 :) ).
Weekend placut sa aveti!
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!