Colectia de toamna-iarna 2005 (35)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

la pensiune mergem. au o harta pe site care-ti arata unde e pensiunea, unde e hanul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Ala e site-ul. Hanul e in alta parte decat pensiunea. Noi vrem la pensiune. Tariful e de 160 ron/noapte, dar eu sper sa obtinem o reducere.
Am trimis mail cu datele exacte si astept raspuns. Daca nu raspund in cursul zilei, ii sun diseara. Cum ziceam, azi nu am mobilul la mine :(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Mda. Bad news. Nu au locuri la pensiune. Doar la Centrul Ecvestru - tarif: 170 ron/camera, iar dubla este 230 ron.
Am trimis raspuns in care am intrebat daca avem acces gratuit la piscina (nu e trecuta intre serviciile Centrului Ecvestru, ci la pensiune) si daca ne pot da totusi un discount.

Mergi la inceput

andra, poate e o neintelegere la mijloc. am sunat acum la pensiune, mi-a spus ca AU LOCURI. voi face eu rezervarea, o sa-mi trimita o factura proforma pt prima noapte pe care tb s-o platim in max 5 zile.
am intrebat de ce ti-au spus tie ca n-au camere, m-a intrebat numele, apoi mi-a zis ca nu are de la andra g. decat un email la ora 13 si nustiucat pe care nici nu l-a deschis, il deschide in timp ce vorbeste cu mine.
se poate sa-ti fi raspuns altcineva si daca da, ti-a dat o informatie eronata. mai sunt camere in pensiune, dar tb sa ne grabim cu avansul.

va rog pe toate sa confirmati inca o data perioada. acum. multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

'neata pe la pranz,

Eu daca stau in concediu dimineata sunt mai activa si ma mobilizez spre treburile casnice, asa ca doar dupa amiaza/seara mai intru cand sunt mai pe "low energy". Burtica mea e tot mai burtoi si energia tot mai micuta.

Incurcata treaba cu Danesul.

Imi pare tare rau ca toate ati renuntat la cate o zi.

In concluzie eu merg de miercuri pana duminica daca vine sigur si Andra si ma ia in masina miercuri. Andra please confirma ca mergi de miercuri!!! Daca nu, merg si eu de vineri, cu restul fetelor.

Pentru bebelus am eu patut pliant de voiaj, deci nu am nevoie sa-mi dea ei. Sper sa fie atata loc in camera cat sa-l instalez.

Sa vorbim cum ne organizam cu avansul, eu as prefera sa transfer in cont celei care plateste.

Corap nasoala treaba cu serviciul si pacat ca trebuie sa renunti la o saptamana din concediu.

Lavi 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

Fetelor iesirea la Danes este numai cu mamici si kids din dotare sau pot veni si jumatatile masculine?
Eu as vrea sa vin insa nu pot sa confirm de acum, ar fi doar doua zile cu siguranta, daca plec la sora-mea pica si atunci nu vrea sa ma incurc. Daca raman sa fac concediul in ro, poate mai gasesc ceva liber si mai tarziu.

Ma bucur mult ca v-am vazut in poze.

lavi este atat de happy cu burtica, pari o pustoaica.

noki ai mai slabit de cand ne-am vazut?

anda u look great!

maria tu ai facut vaccinul de 4 ani Anei?

cora ce inalta este Anais!!! Scumpa foc

Noi sambata il aniversam pe matei, sper sa fie frumos afara sa putem iesi undeva.

A fost cineva la Tera Park ? ce impresii aveti?

ile Sanatate multa!
Sper ca sunteti bine.

Mihaela voi ce mai faceti? ce mai face bb?

Mergi la inceput

roxi, "great" ai vrut sa zici grasa, nu?:) dar incep o frumoasa cura de slabire impreuna cu mitza. competitivitatea ne motiveaza:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Roxi ideea e de tabara mame+plozi, fara tatici.

La Terra Park cu fost fetele cu Virgil de 1 decembrie cand eu am lucrat. Li s-a parut dragut dar cam scump, platesti sa te dai in fiecare chestie, nu platesti intrarea si apoi te dai in ce vrei.

La multi ani de pe acum lui Matei, nu stiu daca sambata voi mai fi on-line :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

Si eu prefer sa transfer banii in contul celei ce plateste.Dc nu se poate, ne vedem in oras.

Mergi la inceput

mirela si maria, verificati-va emailurile, va rog.

Mergi la inceput