Colectia de toamna-iarna 2005 (35)
Raspunsuri - Pagina 17
Ina869 spune:
Lavi ma bucur ca sunteti bine si thanks ca ne tii la curent!
eh, funny ca pomenesti de un al 4-lea, chiar ieri ma intrebam in sinea mea daca o sa te mai incumeti, avind in vederea ca inca esti tanara si-ti place sa fii gravi
lavi02 spune:
Ina, pomenesc doar in capul meu si pe forum :) l-as face strict numai daca as ramane gravida intamplator pana in 40 de ani, n-as avea inima sa fac avort daca nu as avea motive medicale sau de alta natura, foarte puternice pentru asta. De bunavoie nu e cazul, cred ca 3 imi vor ajunge cu varf si indesat ca si capacitate de efort. Doar la asta ma gandesc, ca Zu nu va avea un partener de joaca de varsta ei.
Fetele care ati trecut de 35 de ani, daca nu va deranjeaza sa raspundeti, ce metoda contraceptiva folositi? Eu fac 34 in vara asta, sper ca pana pe la 35 sa reusesc sa alaptez. Cam 35 e "ultimul tren" pentru pilulele combinate cu care eu m-am simtit asa bine. Nu prea imi place ideea de sterilet, chit ca asta e metoda recomandabila la varsta asta si cu copii la activ. E adevarat ca si fertilitatea scade cu varsta dar... nu vreau/pot sa ma bazez pe asta.
anda77 spune:
am io o metoda buna contraceptiva. se cheama "calendar extins":)) dap. se bazeaza pe metoda calendarului, adica exista libertate:) mai putin zilele critice. perioada critica se largeste in schimb, cu 2 zile inainte si 2 zile dupa fata de perioada critica clasica de 3 zile. rezulta 7 zile in care se practica abstinenta sau prezervativul. avantaje: libertate muuulte zile, reusita 99% (ca la pilule:), metoda bio, fara coloranti si conservanti
dezavantaje: calcul non-stop. pentru o familie de IT-isti nu ar trebui sa fie asta un dezavanataj, ci un plus placere, gen preludiu:) . celalalt dezavantaj este ca 7 zile/luna tb sa folosesti prezervativul cel prost vazut de barbati. personal nu ma intereseaza un mic dezavantaj in carca unor indivizi care au numai avantaje de obicei. ref la perioada ovulatie, din experienta am constatat ca Dumnezeu chiar are niste reguli, nene, exceptiile sunt in cazuri la fel de rare ca hiroshima. cine a zis ca n-a mers, la a doua gandire si-a dat seama ca de fapt a mers dar a calculat prost. asta e din culegerea mea de povestiri si folclor de pe langa mine.
lavi, nu stiu daca iti dai seama dar vorbesti despre bb4 ca la nasterea nataliei despre bb3. exact la fel. asa ai inceput si atunci...voi urmari cu plictiseala celei care intuieste fte bine, cum vei evolua cu dizertatiile despre bb4 pana la punctul in care vei ramane insarcinata cu el. mda, nu mai e fun sa stiu dinainte ce se intampla, of..
lavi02 spune:
Anda, se leaga lucrurile. Cu metoda de mai sus dau direct in consecinta de mai jos, si anume bb4.
Problema mea e ca in ultimele luni dupa ce am intrerupt pilulele am avut ciclurile intre 26 si 35 de zile. Au fost ceva luni la numar pt ca am intrerupt pilulele cu vreo luna inainte de laparoscopie cam din noiembrie pana in august. La cicluri din astea... mai lunga e abstinenta decat freedom-ul. Si stres in fiecare luna. Si daca gresesc estimarea... Ajung la paragraful 2 din mailul tau ceea ce chiar nu e cazul, zici tu, dar nu e. Pe testele de ovulatie (ca am folosit si de-astea pt conceptie) scrie clar: a nu se folosi in scop contraceptiv.
Daca ai ciclu regulat si ovulatie la fix da. Dar daca din diverse motive ovulatia o mai ia pe aratura...
Problema e ca la un mnoment dat dupa 40 de ani pot intra in premenopauza cand ciclurile o iau si mai razna dar o sarcina e totusi posibila. Si cu cat inaintezi in varsta creste si riscul de gemelara.... asta e bomboana de pe tort. Una e femeia 25-35 unde de regula functioneaza toate ceas si alta e 35+ sau 40+...
anda77 spune:
mor de nervi. nic a fost cu ta-su in weekend si mi l-a adus ars de soare, dar ars nene plus muscat de caine. cu recomandare sa nu mai fac pe nebuna cu vaccinuri ca nu e cazul, IDIOT. am sunat pediatrul m-a trimis de urgenat la matei bals. acu' copilu' plange in perspectiva injectiei iar mie imi vine sa-l omor pe ta-su. nu atat ca a hranit un caine langa locul unde se juca nichita (cainele a crezut ca i se ia osul si l-a muscat p-asta) si deci n-a avut grija de copil, ca hai sa zic ca se intampla ca fii prost, dar vine ca boul nesimtit sa-mi zica ca nu e cazul sa faca nicio injectie. animal preistoric, nene...
lavi02 spune:
Anda pe Nichita! Pentru arsuri da-l cu Bepanthene daca ai in casa. Pentru muscatura neaparat faceti schema de vaccinuri, nu e de joaca, mai ales daca era un caine "necunoscut". Of!!!!
miri__b spune:
Hello
am avut o vacanta super, regret din suflet ca nu am fost la mare dar am fost la maica-mea la tara, in H la minigolf, la sala, la piscina si ieri la padure.
D. are o rezistenta la durere f mare, a alergat ieri toata ziua cu mingea, a cazut avea palmele si genunchii franjuri, un mega cucui si niste intepaturi de la crengi in umar, nu s-a vaitat deloc decat atunci cand s-a asezat in pat de culcare seara, nici macar cand a facut baie.cel mai tare il doare fruntea, a zis ca nu-si aminteste cum s-a lovit, eu zic ca o mige sau un copac s-a asezat in fata lui.
Lavi nimic?
Pup
roxisialexia spune:
lavi!!!! ce face zuzulina?
alina, nuuuu, e doar o vizita la sora mea
meemsy s-a modificat luna, nu vor sa imi dea concediu cand poate geo, te sun si vorbim.
miri sa va fie de bine!
noki am vazut pe FB niste poze super tari, spune mai multe despre locul unde ai fost si evntual niste poze in plus.
lavi02 spune:
Eu tot aici, tot Kinder cu surprize. Acum fac lectiile cu Silvia. Adica pe moment o astept sa termine la engleza ca sa o verific.
Miri ce misto, sa va fie de bine mini-vacanta!
De abia astept si eu o vacanta, o iesire relaxanta.
Anda ce ai facut cu Nichita, a inceput vaccinurile? Rana e nasoala, adanca? Of, dragul de el! Pupam!
Roxi trebuie sa va sincronizati cumva cu concediile! Viza aveti sau urmeaza sa aplicati? Complicat cu viza dar mai nou multa lume din cunoscutii meu au primit pe 10 ani cu multiple entry.
Va pupic!
Lavi 38+++++ din categoria Petrica si lupul, n-o sa ma mai creada nimeni cand chiar nasc