Colectia de toamna-iarna 2005 (35)
Raspunsuri - Pagina 18
lavi02 spune:
Ati vazut cne e noul ministru al invatamantului?
"Rectorita" de la "Universitatea" Dimitrie Cantemir.
http://www.gandul.info/news/cum-poate-sa-scrie-noul-ministru-al-educatiei-cate-greseli-sunt-in-cv-ul-prof-univ-dr-corina-dumitrescu-rectorul-de-la-dimitrie-cantemir-9586605
Lavi 38+
lavi02 spune:
Lasand la o parte greselile din CV eu m-am uitat si pe continut. Femeia a terminat liceul de chimie din Oradea. Nu stiu cum era la Oradea, nu vreau sa jignesc pe nimeni dar in Timisoara liceul de chimie era cotat... un pic mai bine decat liceul silvic si liceul CFR. Dupa care a stat 4 ani pe tusa si apoi a facut brusc Facultatea de Drept din Bucuresti. Probabil s-a intamplat un miracol in cei 4 ani. Barem fostul ministru, cu toate lipsurile lui, era fost olimpic international de chimie (si nu facuse liceul de chimie ci unul din cele mai bune din TM).
Si vad ca permisul de conducere categoria B apare de 2 ori in CV, poate ca tanti voia sa se angajeze soferita pe undeva
Noki_Lara spune:
Cmooooon...si ce daca era fost olimpic la chimie? Asta nu inseamna nimic. Trebuia sa stea sa cerceteze in treaba lui prin strainataturi nu sa nenoroceasca educatia cu bulibaseala creata.Bleah.
Cat despre asta noua...Dumnezeu cu mila. Macar are ceva experienta manageriala la activ.Om trai si om vedea.
lavi02 spune:
Hai mai Noki, ca a facut destule lucruri bune: bacul mai serios, clasificarea universitatilor (nu se mai pune semnul egal intre ASE Bucuresti si Universitatea din Baile Herculane, samd). La astia mici - obligativitatea cum-necum, ca la 6 ani sa intre in scoli, asta mi se par e o idee buna, eram tara din Europa in care copiii intrau cel mai tarziu in scoli. In rest, cu implementarea, sunt de acord ca e o problema. "Saptamana altfel" iarasi a fost o idee buna, cel putin la fetele mele a iesit foarte frumos. Desfiintarea vacantei aiuristice inter-semestriale de la 1 februarie si prelungirea vacantelor de iarna si de primavara cu cate o saptamana, cum a fost si pe vremea noastra, iar mi se pare o idee buna.
Ce sa zic... experienta manageriala! A condus o fabrica de diplome. Experenta de-asta a avut si Ceausescu, ne-a manage-uit cu "succes" 24 de ani! Ca sa nu dau exemple mai recente.
Nah, dupa mine, daca ma pui sa aleg in fruntea invatamantului intre un olimpic internatonal de chimie si o absolventa de liceu de chimie care isi trece in CV la competente "innotul"... problema e ca se va "innnnota" prin scoala ca gasca in apa si mai rau decat pana acum.
camelia_daniela spune:
Lavi, subscriu la cele spuse de tine!
De acum, sincer, sper doar sa nu ne intoarcem cu 10 ani in urma... eu nu am asteptari prea mari de la guvernanti, fie ei noi sau vechi!
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
"There are no seven wonders of the world in the eyes of a child. There are seven million...” (Walt Streigtiff)
Pixy's Style - BIJUTERICILE MELE ...
Noki_Lara spune:
Eu oricum vad Guvernul asta ca ceva provizoriu. Nu vad cum poate face ceva semnificativ intr-o perioada asa de scurta.
Asteptari mari de la politicieni nu cred ca are cineva in tara asta.
De-aia zic...om trai si-om vedea ce se intampla.
lavi02 spune:
'neata gagici,
Pe mine m-a apucat un dor de duca si nici prin oras nu ma mai pot plimba cine stie ce pt ca obosesc repede . E cam aiurea starea asta de asteptare, ma asteptam sa nasc mai repede si pana la urma Zuzulina prefera sa mai stea la caldurica. Ar trebui sa nu ma consider "in asteptare" si sa-i "dau inainte" cu un program pe cat posibil normal, ca si cum as fi sigura ca nasc pe 8.
Miha ce mai faci?
Ilenutza n-ai sanse de scapare din spital?
Pupici!
Lavi 38+
miri__b spune:
neata
mai avem si noi de completat colectia M.I. cu nr :32,50,64,122,134.
avem din cele aurii dublate 5,23,68,41,95,131.
nu stiu cum sa caut in precedent, nu-mi amintesc nici emisiunea despre ortoped, nici cum se numea dr, nici cine mi-a trimis link.si totusi imi amintesc cum ma cheama.
ma ajutati cu info? parca l-as mai duce pe D. la un ortoped.
lavi02 spune:
Miri eu de nenea asta am auzit ca ar fi f bun ortoped: http://www.reginamaria.ro/ro/medic/mihail-mircea-jianu
(auzit de la nevasta unui fost coleg de-al sotului care era rezidenta de ortopedie pediatrica la vremea cand sotii erau colegi, din pacate recomandarea e destul de veche, dar asta e cea mai buna pe care o am)
Eu am azi 39 de saptamani, m-am hotarat sa nu mai astept cu nerabdare sa nasc , sa ma bucur linistita de ultimele zile de sarcina . Azi am o zi plinuta, la 14 merg la doctor, la 17 o duc pe Silvia la cercul de mate si tot la 17 incepe sedinta cu parintii la gradi, sa vad cat de putin reusesc sa intarzii.
Vreau sa-l intreb pe dr cum e cu inducerea, daca imi pune direct pefuzia cu oxitocina sau incepe cu ceva mai soft, nu de alta dar n-am chef sa-mi petrec tot travaliul in pat, m-as mai si plimba in prima parte.
Pup! Ma duc sa continui ordinea in dulap.
Lavi 39 fix